Scudo Sports

18 Ekim 2009 Belgrad Ormanı Yerine Garipçe Köyü

karatascaner

Aktif Üye
Tepki
240
Başta bu turu düzenleyen Mert Kaptan'a ve hava muhalefetine karşın katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Gene Belgrad Ormanı'na diye planlanan turumuzun rotasını şirin Garipçe Köyü'ne doğru çevirdik. Lezzetli balıklarımızı lüplettikten sonra güzel boğaz manzara eşliğinde şehirden uzak ama şehir içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu gezimizde keyifli anlar yaşadık. Dönüşte Emirgan'da çaylarımızı ve de yanında lokma tatlılarımızı da götürdükten sonra Beşiktaş'a doğru pedalladık.

Bir sonraki organizasyon görüşmek üzere.

Sağlıcakla kalın!

Fotoğraflar için:

(link)

Scudo
yupppiiiiii harika fotolar..arada sanatlı fotolarda var... karpostal gibin vallah.. Eline sağlık kardeş...çok güzel geziydi. Mertin az pişmiş istavritleri ve tek ufak bir sorun dışında herşey mükemmeldi.. Katılan pedallayan tüm arkadaşlara ve yeni edindiğim DOSTlara sevgiler..başka turlarda görüşmek üzere... tek ufak sorun için: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50908 ltf.

İşimizi şansa bırakmadık.. Telefon açıp sorduk rakı var mı diye.. Yok dediler ve bizde tedbirimiz aldık.
(link)(link)
Garipçeye girdiğimizde cam havuzda gezilenen balıklar birden havuz içersinde tabiri caizse koşmaya ve debelenmeye başladı. Sanırım parlak renkteki yeleklerimizi fark ettiler..
(link)(link)

Ama korkunun ecele faydası yoktu. Dedikodu havuz içersinde hızla yayıldı ve..
(link)(link)
İlk kurbanın tadına bakıldı. He he..
(link)(link)

Servisin gecikmesi üzerine garsona neler olduğunu sorduk. O da tüm kasabadaki hayvanların huzursuz olduğunu söyleyip havuzdaki balıkları yakalamakta ve dolayısıyla pişirmekte zorlandıklarını söylediler. Bizde etrafta hiçbir martı göremeyip, börtü böcekteki sessizliği fark edince kafamıza dank etti. İçimizdeki grubta DAYİG’den elemanlar vardı. Her türlü canlı tehlike altındaydı. Bizde DAYİG’cileri sakladık olabildiğince.
(link)(link)

Yemekten sonra restaurant sahibine; doymadık biz! Dağıtırız burayı diyince ‘’ şef:adamların şekeri yükselmiyor kardeşim, yükseltin çabuk!! Demiş..
(link)(link)

Şef garson Mert kaptana, DAYİG’in ne olduğunu sordu. O da cevapladı. Ben DAYİG’in doğal üyesi olduğumu söyleyip indirip yapmazsan bir gece vakti bu köye sessizce geleceğimi ve gerisini varın siz düşünün dedim. Hemen indirim yapıp para üstünü Mert kaptana ‘’ bizleri artık bu köye getirmemesi şartıyla yolda lokma yiyin bizden’’ diye geri verdi..(link)(link)

Ama önce kaptan; ‘’siz hemen yemeyin ben bir yiyeyim ve tadına bakayım. Güzelse sizde yiyin’’ dedi. Kaptana saygılı olduk ve gıgımızı çıkarmadık.
(link)(link)

Sonra arka takım kaptanı lokmayı götürüp ‘’ ey ahalai! Bize bir şey olmadı, sizde yiyin gayri diyince.
(link)(link)

İki saniyede bitti 16 tabak lokma.

(link)(link)

@tolgayalcin

Kardeşim sen yeter ki iste! Ben seni bu alemin şöhreti yaparım. Sizin gibi dostlarım olduktan sonra gerisi boş zaten. Tekrar geçmiş olsun diyorum.

Sağlıkcakla kalasın!

Tolga, emektar ve zor şartların ekolü olan fotoğraf makinene ve güzel yorumlarına çok teşekkür ederim.

Katılan tüm dostlara tekrar teşekkürler. Görüşmek üzere.

ASILLL BOMBAAA BENDEEEE:):):)

arkadaşlar gezimizde cektigim videoları montajladım.ve birkactane siteye attım.izlemek icin aşşagıdaki linklerden kabilirsiniz..bana ulaşmak icin mc_emre_1990@windowslive.com
(link) ... tvide.mp4/
(link) ... si/1222381
(link) ... 8655&saved
(link)

kardeşinize bi teşerkürücok görmeyin ve sitelerdeki videoya yorumsuz bırakmayın pedalseverlerrr

Geri