1700 TL bütçe ile "Şehir Bisikleti" almak istiyorum.

S.Koca

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Ekim 2013
Mesaj
461
Tepki
379
Şehir
Muğla
Bisiklet
Fuji
Öncelikle hayırlı olsun, iyi bir seçim bence. Yokuş olayına gelince sürmeye başlar başlamaz yokuş çıkmak oldukça yoruyor. Kondisyon için kendinizi zorlamadan yüksek kadans ile sürmenizi öneririm ararsanız forumda detaylı bir yazı bulacaksınız ben çok faydasını gördüm. Burada kendime uygun bir parkur buldum ve her haftasonu daha hızlı tamamlıyorum. Haftaiçi işe gidiş geliş 10km de düzenli antreman oluyor. Yaş itibari ile daha fazla zorlamak istemiyorum, aceleye getirmiyorum yani başınıza gelen rahatsızlıklar ve benzerleri bisikletten soğutabilir.
 
Scudo

Gökhan Toros

Forum Bağımlısı
Kayıt
29 Haziran 2010
Mesaj
4.580
Tepki
7.568
Şehir
Polonya
Başlangıç
2009—10
@Lemi Öztürk

Neden? Neden gerekli bu degisiklikler?
 

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
@Gökhan Toros

Bu formülle rampa çıkılacak bundan sonra(!) Yoksa çıkamayız hele ki biz mtbciler hiç çıkamayız...
 
Kayıt
17 Temmuz 2014
Mesaj
13
Tepki
0
Şehir
İstanbul
@berkant gök

Ben Çinden termos matara, odometer, pompa, kask, pedli tayt, kadroyu koruyucu kılıf, ön amortisör koruyucu kılıf, zil, arka stop lambası, ön fener tutucu, kadro üstü telefon takılıp kullanılabilen çanta siparişi verdim.

@Lemi Öztürk

Teşekkürler ben bisikletimi çoktan aldım zaten :)
 
Kayıt
17 Temmuz 2014
Mesaj
13
Tepki
0
Şehir
İstanbul
@S.Koca

Teşekkürler. Ben 34 yaşındayım. Yüksek kadans yazısını okudum. Meslek icabı genelde oturarak çalıştığımızdan gerçekten vücut bu duruma kendini çok iyi adapte etmiş :) Azıcık bir aktivite karşısında hemen karşı çıkıyor :) Sizin için günde 10 km yol bence süper olmuş. Benim ama öyle bir şansın yok zira iş yerim 20 km uzakta ve ya otoban ya da E5 ten gitmek lazım. İkisinden de gitsem kesin ilk yarım saat içinde biri gelir ezer beni. E tabi birde iş yerinde yönetici konumundayım bu durumda kan ter içinde iş yerine gelmek sonra üst baş değiş falan biraz zor iş :) Bakalım hafta sonları çıkmaya çalışıyorum şu aşamada.