Scudo Sports

170 kmh de bisiklet kazası :S

Scudo
bence bu adamı ayakta alkışlamak lazım herkesin gösteremiyeceği bir cesaret .işte insanoğlu sınırları böyle zorluyor. yanlız adam bizim eski üye tourde de france nin rekoruna ulaşamamış. :D :D :D

Arkadaşlar geyik yapmışsınız ama adam çok fena düşüyor.Ben izlerken kötü oldum.

(link)

boşu boşuna demiyorlar kaskı kafana güzel sabitle diye. Şekil 1-A da görüldüğü gibi kask kaza sırasında kafadan çıkınca kum yemek zorunda kalabiliyorsunuz. :)

Bu arada benim gördüğüm kırılan maşa değil. Maşanın kadroya bağlanmasını sağlayan demirin geçtiği yuva varya hani...... İşte o kadrodan ayrılıyor. yani bir nevi kadro kırılıyor. (ne kadar teknik yazdım dimi :D )

Gece rüyamda gördüm bilinç altıma işledi video :( Pazar yaptığımız turda, inişlerde hep o şekilde düşecekmişim gibi geldi bana :(

umarım bu kadro sd 761 değildir :D:D:D:D:D ama çok iğrenç bişey olmuş düşüş boğazdan kırılıyo kadro maalesef yani acıdığım adam değil kadroya yazık oldu :p:D:D:D:D

Çok kötü bir kaza ama sürat muhteşem.Paylaşım için teşekkürler.

@hellfire

keskinlikle :D keskin resmi dikketimi çekti benimde var resimlerim :D

eüstü kirlenmiş diyosn yav keşke kirlenen üstümüz olsa.170 kmh hızla araba olsa noolur o adam korumasız kol bacak fln gitmemişse iyi

3 ana etken olabilir bunun sebebi...

1- Kişinin tekniği ya da kondisyonu iyi değildir.

2- Bisikletin aerodinamizmi kullanım alanına uygun değildir.

3- Zemin, rüzgar, eğim kişinin alıştığı disiplinin üstündedir.

Bu yüzden saatte 180 km ile gitmek hatadır dememek lazım. Ki saatte karda/buzda 200 km'nin üstüne çıkan kişiler de var.

bisiklet basınca dayanamadı sanırım dağ baya yüksek 170 bide bisiklet nay naya gitti adam

Yuh be abı :) bu ney böle vallahı biz olsak altımdakı bisanla coktan essek cennetini boylamıstım :)

Çok tehlikeli bir iş. Zaten bisiklette uzaktan o kadar kaliteli değil. Eğer birde Çin işi ise, normaldir. :)

Geri