Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bu perşembe pisi pisine ölen ne kadar bisiklet sevdalısı var ise onlar için basacağım,mekanları cennet olsun .

Scudo
ozan -k ,bora
31 mart perşembe saat 23.00 gibi evde olmaya çalışacağım,neticeleri yazacağım,bu arada hafıza kartını 5 liraya aldığım tf connector an-t86 kablosuz usb'i, girişine sokuyorum bilgisayar önce görmüş idi, sonra görmedi, bilgisayarda 4 giriş var hepsinde aynı durum oldu,
ertesi günü cuma akşamı internet kafeden 4 resim yüklerim,şimdilik çözüm bu.
tek gideceğim için son 8 km inişte riskli oluğundan devre dışı kalıyor, ,200 artı,:harika:

prosedür

evden çıkış 43 km eskihisar
topçular suadiye 58 km
7 km eğim 7 km iniş aynı yer
72 km yalova
pendikten ev 22 km

23.00 gibi evde olmaya çalışacağız daha erkende olabilir, çünki 8 km eğim ve 8 km iniş devre dışı..saat tutacağım.

Aman abi karanlıkta donmeseydin. Arka isik vardır inşallah. ..

@Ozan k.

yok ozan karanlığa kesin pendiğe varınca kalacağım için direk bisiklet yolunu kullanacağım, bostancıdan devam, erenköye çıkışta ara tenha sokaklardan çıkıyordum hep ,perşembe feribot saatine 19.45 'e zati yetişirim,18.45 'de yalovada olurum,17.45 bile olabilir çünki 16km devreden çıktı yemek mola ise yalovaya varınca olur artık yol boyunca atıştırmaca.

http://www.adalardan.net/wp-content/uploads/2015/11/ido_yalova_pendik_seferleri.png

Kudret abi bu Başıbüyük taraflarında arkada ormanın orada bir barınak varmış galiba, o taraflar çok tenha oluyor mu ? Oralara çıkmayı düşünüyorlar da biraz tedirgenler açıkçası.

@Tolga Çelebi

başıbüyükte var köpekler orman içindeler ,askeriyeden devam edince bayağı var,ben ordan almıyorum kayışdağı eteklerinden alıyorum ama geçen pazar cezaevin ora dolu idi,habire besliyoruz tabi.

gene nostalji olduk,scott scale 30 mtb ,3 ağustos 2009 1640 metre kartepe aşağıdaki haber yeni,teşekkürler kartepe belediyesi...
Kartepe Bisiklet Kenti Olma Yolunda
28 Mart 2016 Pazartesi 11:05
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Fatih Sultan Mehmet mahallesi Demokrasi caddesi Moda sokak üzerinde uyguladığı bisiklet yolu ve kaldırım çalışmaları bölge halkı tarafından beğeni topladı. Kartepe ilçesinde ulaşım ağını daha şık ve güvenli hale getiren belediye ekipleri Demokrasi caddesinden Kocaeli Üniversitesi Atçılık Meslek Yüksek Okulu önüne kadar yapılmış olan bisiklet yolunun devamını yapmak için çalışmalara başladı.
Kartepe'nin caddelerinde değişime takviye yapan ekipler, 2 metre genişliğinde 500 metre uzunluğunda olan bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. - KOCAELİ

ozan-k, bora,
bu gün bisikletin son kontrollerini yaptıracağım,hassa vites ayarlarını,2 nisan ct fena değil,

(link)

pazar 32 km ,bu kartepe 3 nisana kalsa 32 km ile ben aynen dağılırdım
perşembe akşamı istanbulda ,sahilde 9 km rüzgar yormayacak,perşembe koşullar mükemmel,izmit tarafları 24 derece hissedilecek rüzgar 7 km tam bisiklet havası ,

2 nisan ct 'sine program çekeriz.

Evet pazar daha kotu. Cumartesi oglene kadar rüzgar az, öğlen kuzeyden sert esecek.

Saat12ye kadar darlikta olmak lazim ki donuste ruzgari arkamiza alalim...

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@Ozan k.

bu perşembe 209 km yorgunluğu olacak cuma yatarım bol bol,ct ayılırım ,ozan neroda 08.00 buluşup ordan viaporta ayar.10.30 çıkış olur göçbeyliden .vitesler tamam yarın velespitte 100 hava çakarım ,perşembeye hazır olur,
ozan büyük olasılık perşembe günü son 8 km bozuktur belkide geçen senedende bozuk olabilir. bakacağım,

@Kudret Kurtcebe evet abi kazasiz belasiz guzel havalarda gidip gelesin. Cuma bol su icip iyi dinlenirsen cumartesi gene bizleri ekip kacarsin inşallah: )

@Ozan k.
ozan önemli olan sen ile boranın kısa mola ve tempolu sürüşler ile , özellikle, göçbeyli-darlık-mudarlı -ovacıkta ter dökmeniz, oralarda çok çalışan semerisini elbet görür.

@Kudret Kurtcebe kesinlikle abi ama ust uste olursa ve hafta.ici de desteklenirse. Yine bora düzenli sürüyor ama benim halim ortada. Gene carsamba persembe marmaristeyim.
Neyse dün k. Çamlıca yaptim, bugun spordayim, hafta icini bos geçirmedim bu sefer...

@Ozan k.

bence hafta içi kısa mesafe eğim çalışması gece olur,ct veya havanın durumuna göre pazara ,göçbeyli -darlık,akabinde çıtayı yükseltip göçbeyli teke,ilacın formülü kesin olarak, kısa mola ve tempo....

31 mart perşembe rotalar,,,,

topçular- suadiye köy gidiş dönüşte ise 12 km yalova ekleniyor..

(link)

08.15 topçular çıkış en geç 08.45 çıkış ,
2 saat 25 dakika tempo kısa mola 3-4 dakika.

suadiyeden 7-8 km tırmanış ,,,

(link)

Kartepenin güncel görüntüsü. zirvede kar var.
http://img506.yukle.tc/images/6366Ekran_Alintisi.JPG

Resim yeteri kadar net çıkmadı...

Resmi 18:41 sularında Ford Otosan fabrikasının oradan çektim.... ;)
http://img506.yukle.tc/images/97112016-03-29-2515.jpg

tahminimce 8 inci km den sonra öbek öbek karlar vardır ve zemin ise kesin ıslaktır,yarın hava sıcak olacak perşembe ben eğimlere gelince zemin ıslak ise tırmanış olmayacak demektir ,çünki inişte sıkıntı yaşarım, ama zannetmiyorum 7-8 km çıkışta zemin kuru olur....

mtb teker olsun olmasın ince teker için çok daha kötü olan suadiye rampalarında kazasız belasız gidip gelmeni dilerim @Kudret Kurtcebe abi..... :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri