Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Mantı kestim 5 beze
Sütlaç yaptım kudrete
Kayseri'ye ateş düştü
Masraf var Mehmet'e

İrfan abi balık yaramış , gözler ışıldıyor.

@Güray Görkem

laf cambazlığı dolambaç
kesede metelik yok karnı aç
yoldan gelirsen kudo ile
dolduracaksın kesemi baç

@Güray Görkem

mantı yenir tokanada
balığın hası kofanada
misafirliği aştın artık
başlarım bana ....nada

Ne diyeyim . Üzüldüm . Forum seni kınıyor şu an . Nerde Anadolu insanının meşhur misafirperverliği.

@Güray Görkem

misafir umduğunu değil tuttuğunu yer

şaka lan şaka kıyarmıyım size. Allah ne verdiyse yeriz ya. Misafir kısmetiyle gelir. Zaten yolda olacağız. Plan hazır kalacağımız yerler bile. Kudo abi miras parasını cebine koysun gelsin.

Kuru kuru kurbanın olayim
Takır takır kadanı alayim.
Senin yaptığın bu.:ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Kudret abi ne miras yahu.
Kaşıkçı elması mübarek.

bak şimdi programı yazıyorum.
1. gün: Tekir den develiye iniş, develide emmioğlunda cıvıklı şirketten. elbiz parkında çay içtikten sonra soysallı üzerinden yeşilhisar oradan soğanlı ören yeri daha sonra derinkuyu. 1. gece derinkuyu örtmenevinde konaklama.
2. gün yeraltı mağaralarını geziyoruz kaymaklı üzerinden mustafapaşaya gidiyoruz, üzengi vadisi oradan ürgüp, ortahisar kalsene çıkıyoruz, uçhisar kalesinden kuşbakışı seyir sonra göreme ve zelve açıkhava müzeleri akşam uçhisarda yaşarbabada felekten bir gece. Konaklama uçhisar saklıbahçe pansiyon.
3. gün avanosa geçiyoruz, oradan hacıbektaş oradan kozaklı gece kozaklı kaplıcalarında geçiriyoruz ve yorgunluk atıyoruz
4. gün kozaklıdan kayseri oradan abbaslar yolcu.

topik patlama yapacak 8 mayısa kadar ,he babam üstlerde gidiyor, sağolun var olun mehmet sunu güray, topik canlanıyor sizlen,8 mayısa bi şey kalmadı şafak 58,,,,,,

Kudret abi iyi hoş da akşam 8 den sonra gece tarifesi açıyoruz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri