haberleri izliyorum dün eş zamanlı olaylar oldu,çevik kuvvete saldırı iki bayan ,videoyu seyrettim alenen biri el bombasını çevik kuvvet otosuna atıyor diğeri silahla ateş ediyor ,taksi ile kaçıyorlar ,sonra sıkıştırılıyorlar binada,
teslim olmuyorlar,
ikinci olay bomba yüklü araç ihbarı,kesin mart ayında olaylar olabilir,bunun nedeni burnumuzun dibinde meydana gelen olaylardır,pyd bir ordu artık ve esede muhaliflere savaş açtı artı işide,ve rusya ile müttefik,kürt koridoru oluşturulmak isteniyor ,abd sessiz ise ve biz ruslar ile kapışacaksak nato sessiz kalacak ise türkiye 3 ülke ile savaşır iran-suriye esed ve rusya ,tabi pyd,bu bizim için asla iyi olmaz,ülke içindeki olaylar ortadoğu problemleri ile bağlantılı.dikkatli dış politika gerekiyor.
mehmet sunu şanslı erciyese kaçar oksijeni kapar,istanbulun şansı yok,sabah 50 kişi dövmüş gibi kalkıyorum ,minibüs caddesine sıfır ev,yazın pencereyi bi açıyorum mazot kokusu nem karışıyor,bu istanbulun halkı her gün zehirleniyor,heybelide durum farklı olacak tabi
sen öyle zannet kudret aga. Hele haftasonları otoyola dönüyor. Birde çıkışta arabaların daha fazla yakıt harcadığını düşün, birde emisyonun dert olmadığını düşün.
haydaaaa
yasaklayacan aracı oraya,mecbur edecen bisiklet ile tırmanmaya yandı kayseri halkı...
kayseri valiliğine aday olacağım,ayvayı yedireceğim kayseriye her evin önünde bisikleti olmayana emlak vergisi iki misli.