Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe Abi ne soğuk nede üşüme kolay,kolay hissetmiyorum:) ama sanada ayak uydurmak için paso evimin yakınlarındaki rampalara vuruyorum kendimi kilo sorunu birde uzun zaman binmemek şimdilik tek sıkıntım bir ayar tutturayım bırak kartepeyi everest desen geleceğim:D:D

Scudo
@Alphavilla

bu pazar duruma göre tabi yerler ıslak olmaz ise irfan kaptan ile göçbeyli-darlık göçbeyli olacak,buluşma yeri bostancı nero kafe dersek aynen sahilden pendik- kurtköy bağlantısından viaporta saat 09.30 'da orda olunacak ,07.30 'da çıkış yapmalyız bostancıdan tabi.valla gelirsen iyi olur.

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12744500_1120265838005989_2551612594189008261_n.jpg?oh=3657d2463084468b3b61faa858bc6ed3&oe=5762CE05

günaydın mehmet dostum valla piyangodan para çıksın almayan namerttir ,bu bisikleti sana alacağım

Ozan selam ,bu pazar yerler ıslak olmaz ise saat 08.00 de Bostancı nero kafeden hareket ederek , sahilden kaçarız viaporta saat 09.30 da viaport durakta oluruz

Pazar 16 derece . Hafif rüzgarlı .

Güneş'te var mis gibi . Ben pazar günü dönüş yolunda olacağım.

Benim yerime de pedallayın . Kudret abi doğa fotoğrafları lütfen.

Irfan abi , sürprizler hep bensiz oluyor. Teessüflerimi bildiriyorum.

Ben burda 17. Kartepe topiğini vizyona taşımaya çalışıyorum. Azmimi inovasyonla bileyerek senin taçsız krallığını ilan etmeye çalışıyorum. Bak enflasyon da düşmüş. Ne istiyorsun benden reis ?

@Güray Görkem

Ben anlamam darlığa gelecen ,kaçmak yok ,oksijeni bol yerlerde bi sür bakalım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri