Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Mehmet abi whatsup ' tan mesaj attım.

Scudo
Pazar günü kısmet olursa. Bugün Erdoğan'lardan kalleri aldım. Çayımı söylediler . Yeni yerleri büyükçe. Lütfi abi 'ye teşekkürler burdan.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Çok kalabalık bir şekilde gitmek lazım . Gerçekten korkuyorum. En az 10 kişi olmamız lazım. Ya Atilla bisiklet takımı ya da kalabalık olacağız. Olmadı maltepe velodrom çok erken saatte. Benden bu kadar.

Umarım böyle bir şey yaşanmaz ama yaz geliyor. İnşallah kaza haberleri duymayız.

Karar verdim ne zaman kalabalık tura çıkılacak , o zaman gelicem.

BU TOPİKTE GREV VARDIR.
Topik'in sahibi sayın Kudret Kurtcebe 2 aydır topiğin güzide insanı Mehmet Sunu ve Güray Görkem'in sigortalarını yatırmayıp , maaşlarını vermemektedir.
Kamuoyuna duyurulur.

vayyyyyy anarşi ve de terör haaaaaa ,:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::komik::komik::komik::komik:

@Güray Görkem

Onca gündür fazla mesaiye kalıyorum. Patrondan çıt yok.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Gün oldu gecelere kadar.
Gün oldu 1 cm kareye 50 ilmik yazı yazdık gözümüzün nuru gitti bazen.
Zaman mefkumu olmadan yazdık.
Gün oldu kuru ekmek yedik.
Hep vaadler vardı.
Ve şimdi zincirlerimizi kırıp Çelik adımlarla spartaküs dedemizin yolundan icazet alıp meydanlara yürüyoruz. Akın var kudret bey Akın güneşe Akın.
Mağrurlanma kudret bey senden büyük Allah var. Biz ne üretebiliriz diye kafa patlatırken, sen komo gölü manzaralı evinde sweat heart julinle şarap içip mehtabı izliyordunuz huşu ile...

super six evo hakkımız söke söke alırız kudret aga.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
bu topik sonlanmaya doğru ya 8 mayısta gidecek ya da 15 mayıs ,22 mayısta sıcaklar eli kulağında.,olmak ya da olmamak derken ,istanbuldan
8-15 mayısa müşteri çıkmaz ise,tek başımıza bu tura soyunacağımı yazmış idim,ama galba 8 mayısa ya da 15 mayısa ve hatta duruma göre 7 mayıs ve 14 mayısa illaki bir kartepe müşterisi çıkacak,uğur demir var kartaldan,saat 06.00 'da bostancıdan gelerek 06.30 da uğur ile buluşup direk eskihisar,iskender ve mustafa yukardaki tarihlere hazır olurlar ise şık olur, benim için hava hoş,grubu tam boş bi gününe denk getirerek 4 kişi olabiliriz suadiye eğimlerinde,rüzgar az olmalı,ısı makul,yağmur ise bizi aynen bozar,irfan kaptanın topiğinde zati çalışmalar var,göçbeyli- darlık-göçbeyli,ve göçbeyli-teke -göçbeyli olacak,
irfan kaptan zati ister istemez kartepe idman yerlerinde ter dökmüş ve de dökecek genede esas olayın 100 km 'ye yakın göçbeyli-teke-göçbeyli etabında olacağıda aşikar,burada kısa mola ve tempo anlayışı kartepe için iyi bir motivasyon olacak,ozan-bora anladığım kadarı ile kartepeye yaklaştılar 2 ayda çok şey değişecek.

@mehmetsunu

alırsınızda saat 24.00 'de aynen elektrikleri benden alacaklar,07.00 'de gelecek nedir bu rezalet arkadaş

@ceren zühal

ceren hanım ,teşekkür ederim,açıkçası bir bayan bisikletçi ile bu etapta(kartepe)olmak isterdim ,218 km bi günde,tabi bunun için idmanlara ağırlık vermek gerekiyor,bisiklet yaşantınızda başarılar dilerim.

@Kudret Kurtcebe

dün 23.47 yattım ,03.00 kalktım elektrikler gitmemiş idi,kızdığımı anladılar herhalde :komik::komik::komik:
çalışma bakanlığının son toplantısında güray ve mehmet sunuya ikramiye artı sigorta artı maşlarına zam yapılmıştır.efem önemle arz ederim .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri