Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
mehmet,dostum yeni kimlik ne ayak,cip varmış hiç tutmadım bu işi.

@Güray Görkem

model

hiç evlenmemiş ve de nişanlanmamış ve de çocuğu olmayan, bisiklete binmesi şart değil.50 yaş üstü.

havalar
@Güray Görkem

50 yaşında bisikletsever bir bayan. Ben rastlamadım doğrusu.
@Güray Görkem

mandepsiye basmayalım
yokuşlarda kasmayalım
kudret kartepe fetheder
antremanı asmayalım

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@Güray Görkem

muhterem bi zat kitabında yazdı biz insanları cipleyeceğiz ,sonra cipini çekeceğiz dedi,cipli kimliği almaz isem beni hapsemi atacaklar yoksa para cezasımı yiyeceğim bakalım ne olacak.

valla bu ülkede zor tabi,50 yaş üstü amatör performans sürücüsü,norveçte vardı tabi, 70 yaşında 30' luk vücuda sahip hatun ,bisiklet sayesinde

bisikletçi kızın adı julian buhring
kudret abi onun yüzünden buhring
zor okunur anti duhring
gürsel yapsın bize güzel bir damping

@Güray Görkem

sen geldin emme ,biz gitmiş idik.:islik: mehmet dostum ile :islik:
angaraya selam eder,bir an önce geri gel,çünki ,seni burda göçbeyli-darlık-göçbeyli bekler.

Kudret abii kudret abii napıyorsun bana söyle
"Giantıma bakıyorum onu kartepeye hazırlıyorum"
lay lay lay lay lay lay lay

• Beğen
@mehmetsunu

yav mehmet hocam sahilleri çöp sepetine atalı çok oldu ,ama tek kaldım,allahtan irfan kaptan viaportta oturmakta erdem artı kurtuluş artık bu ekip ile devireceğiz tekeyi darlığı,ozana boraya sadettine helal olsun, uzaktan geldiler,30 km pedal basarak buluşma noktasına gidiyorum ,ozan daha fazla ,bizi kimse tutamaz artık bu gıant tekede ve darlıkta eskiyecek tabi kartepede,

@Kudret Kurtcebe

Şimdi kudret abi size bakarak üzülüyorum burada. Tek yöne hapis olmuşsun gibi bir durum var. Bizde her yöne bir rota var. Kuzey gidersen ankara istikamati, erkilet, doğu gidersen bünyan, sarımsaklı, sivas, batı gidersen incesu, kapadokya, niğde, güneyde erciyes, develi, tomarza. yani dört tarafımızda açık ve alabildiğine yol.

• Beğen
@mehmetsunu

çok doğru sadece 2 etap ,ama bunun nedeni benim için kartepe,buralarda pişen 200 km 'yi bi günde animallah devirir,kısa mola tempo üzerine çalışmalar olacak amaç kartepe,gördüğüm kadarı ile irfan kaptan ,ozan ,bora,kartepeyi yakalama durumundalar ama esas teke başarısı sonrası olay bitmiştir, o tekede çok çalışan dümdüz eder 200 km 'yi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri