Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yazın bisiklet ile giderken gölge arıyoruz değil mi ? Dinlenelim diye.

Scudo
@Alphavilla

bu dünya kimseye kalmayacak ,zati muhterem şahsiyet epey yaşlandı, tekerlekli saldalyeye düştü,valla toprak var ya toprak ,herkesi çağıracak zamanı gelen gidecek,kum saati doğduğumuz andan itibaren akmaya başlar ,ve sonunda üstte kum kalmayınca niyadımız dolmuş demektir.

@Kudret Kurtcebe Ona şüphe yok abi toprak bunları kabul ederse elbet'ki sanmıyorum hele birde bizdeki çakma insancıklar offf öbür taraf'da parti var çoşacak oralar fena:D:D:D

@Güray Görkem

güray dostum,
bu gün sen gelmeden bir muhabbet döndü,
isim vermiyorum,
bu arkadaşımız ben dedi çıkarım dedi ,28.5 eğimi alırım dedi,kendisini yıllarca tanırım,daha önce başıbüyükte beraber idik ama ben aşağıya 3 kez indim çıktım hala tırmanışta idi,şimdi,mesele ,kişi olmak istediği gibi asla görünmeyecek ,yoksa cemiyet içersinde komik duruma düşer,senin sevdiğim tarafın ,kim olduğunu biliyorsun ,neyi başarıp başaramayacağını sele üstünde biliyorsun,
bu gün ben dostuma şunu dedim ,
sen çıkamazsın dedim ,hiç idmanı yokken düz yolda 53-11 'i dönüşte çevir ,dükkanda diz krizi tuttu,bu limitini bilmemektir,iyi bir bisikletçi kim olduğunu bilir, havalarda uçmaz.
kıssadan hisse ,burada hiç birimiz pro değiliz,ama kendi namıma 48 km durmadan ,4 eğimli yerde (bostancı-göçbeyli)2 saat 5 dakika makara yaptım,dudullu-bıçkıderede 6 eğim ve köy içinden eğimlerde durmadan gittim 33 km 'yi 1 saat 31 dakikada aldım,bunlar amatör anlayışta performans sürüşlerinden öteye geçmeyen idman anlayışları.
bu gün senin kriterine bakalım 60 km 'de durmadan gittin 3 saatte.
güzergah
ideal tepe köprüsünden alır isek 28 km tuzla der isek dönüş 28 ideal tepe köprüsü ederi 56 km 4 km dükkana yazar ederi 60 km,bu yolda eğim yok,düz yol çalışması olarak ideal .

bu gün senin kriterine bakalım 60 km 'de durmadan gittin 3 saatte.
güzergah
ideal tepe köprüsünden alır isek 28 km tuzla der isek dönüş 28 ideal tepe köprüsü ederi 56 km 4 km dükkana yazar ederi 60 km,bu yolda eğim yok,düz yol çalışması olarak ideal .

Şayet bu tümceler güray adına sarfedilmişse vermiş olduğu performansı kendisine yakıştıramadığımı belirtmek isterim. Ne kadar yükseklik kazanılmıştır. şayet temiz bir yol ise çok düşük cık cık cık.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@Kudret Kurtcebe

yok kudret abi kavga yok ama durum böyle böyle. Performanstan ben memnun kalmadım. Karbonun hakkı verilecek.

• Beğen
@mehmetsunu

güray bi tane ,kesin yapar animallah aşar ,amaaaaaaa,şu lanet sarmayı günde 3'e düşürmesi lazımdır efem....

@Kudret Kurtcebe

ama yiğidin hakkını vermek lazım rüzgar sert esiyor demişti.

• Beğen
Pedala bastım iyice
Ortalama delice
Lümenim 40 derece
Eğim 12 derece
Montum fosforludur
İnceden inceye
Kulvarım farklıdır şerit değiştirince
Metrelerce intervalim var
Eğimin beteri var
Montum goretex tir