@Güray Görkem
güray dostum,
bu gün sen gelmeden bir muhabbet döndü,
isim vermiyorum,
bu arkadaşımız ben dedi çıkarım dedi ,28.5 eğimi alırım dedi,kendisini yıllarca tanırım,daha önce başıbüyükte beraber idik ama ben aşağıya 3 kez indim çıktım hala tırmanışta idi,şimdi,mesele ,kişi olmak istediği gibi asla görünmeyecek ,yoksa cemiyet içersinde komik duruma düşer,senin sevdiğim tarafın ,kim olduğunu biliyorsun ,neyi başarıp başaramayacağını sele üstünde biliyorsun,
bu gün ben dostuma şunu dedim ,
sen çıkamazsın dedim ,hiç idmanı yokken düz yolda 53-11 'i dönüşte çevir ,dükkanda diz krizi tuttu,bu limitini bilmemektir,iyi bir bisikletçi kim olduğunu bilir, havalarda uçmaz.
kıssadan hisse ,burada hiç birimiz pro değiliz,ama kendi namıma 48 km durmadan ,4 eğimli yerde (bostancı-göçbeyli)2 saat 5 dakika makara yaptım,dudullu-bıçkıderede 6 eğim ve köy içinden eğimlerde durmadan gittim 33 km 'yi 1 saat 31 dakikada aldım,bunlar amatör anlayışta performans sürüşlerinden öteye geçmeyen idman anlayışları.
bu gün senin kriterine bakalım 60 km 'de durmadan gittin 3 saatte.
güzergah
ideal tepe köprüsünden alır isek 28 km tuzla der isek dönüş 28 ideal tepe köprüsü ederi 56 km 4 km dükkana yazar ederi 60 km,bu yolda eğim yok,düz yol çalışması olarak ideal .