Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Selamlar kudret hoca .su hava biraz toparlansin seve seve gelirim heybelide hep beraber pedallariz. Sanirim kartaldan motorlar calisiyor , bi ayar cekip geliriz.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Scudo
@irfanyazicitunc

valla irfan kaptan ,deniz muhabbeti yapacağım ,güzel koyu var heybelinin ,bronzlaşırız ,geçen sene amele gibi yandık yahu :komik:

Heybeliyi iyi bilirim .esimin akrabalari orda yasiyir cok kez kalmisligim var adada sabah marti sesleriyle uyanirsin artık. Aksamlari sahil sessiz sedasız dalga sesleri ohhh mis valla canim cekti adayi.:))

• Beğen
@mehmetsunu yu çağıralım yazın. Bisikleti de gürsel abi den ben kiralıycam. Irfan abi cümbür cemaat pedallayalım. Bu arada 3 yıl önce yaz ayında hollanda tatildeydim. Güneş akşam 22:30 da kararıyordu. Ben de bisiklet pedalladım nefisti abi.

@irfanyazicitunc

işin kötü tarafı araçsız yerden geleceğim gürültüye ,valla nadir geleceğim artık,sessiz mekanlara erkenden kaçıyor idim ora bıçkıdere idi,ama şimdi hepten sessiz bir mekan heybeli ,özellikle kışın ,okullar kapanınca temmuz-ağustos gürültü patırtı olacak tabi.katlanacağız

Karabatak oldu bu aralar ses seda yok. Hain planlar yapıyor galiba:p. Dikkat et kudret abi.

Irfan abi yazın Heybeliada da bisiklet ardından mangal. Ne dersiniz ?

Çokta guzel olur guray bey. Baharda bile yapabiliriz havalarin isinip gunlerin uzadigi zamanda yapalim.

• Beğen
@Güray Görkem

zati heybeliden yeni sezon mangal turları bu topikle açılmış olur, kartepe güme gider ,aytekin duymasın beni topa tutar,:komik::komik::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Kudret Kurtcebe Abi kabul ederseniz Gölcükten katılırım, kartepeye bir kez de sizinle çıkmış olurum. Marttan sonra da istanbuldayım. Yol bisikleti de almış olacağım o zamana kadar. Bir de öyle zorlarım

@mustafa ç

ne demek lafımı olur,irtibat bu topik,yalnız ceb var ama kontürüm yok,kesin tarih nisan sonu,mayıs başları ,
mustafa dostum ,ct müsait isen ct olur. , denk getirebilir ise uğur dostum ile geleceğim,

@Kudret Kurtcebe Abi anlamadım cumartesi mi demek istedin? Hafta sonları her türlü müsaitim. @iskender şerit le aynı ekipteyiz. O da buradan gelir zaten. Birlikten kuvvet doğar peletona gireriz.

@mustafa ç

ct 'de olur pazarda,iskender ile ve mustafa dostum senle gölcükte buluşuruz ,iskender biliyor buluşma yerini ,beni bıraktığı yer o yolun karşısında beklersiniz,daha var gerçi detayları konuşuruz

@mustafa ç

gölcük ile suadiye merkez cami 22 km ,15 km eğim ,15 iniş dönüş 22 km ,toplam 74 km size yazar bana 218 km

Bu forumda kudret abi bir yana forumun küllüsi bir yana. Sìfìr kompleks bir Adam. Onun çagdaslarì araba derdi, yat derdi kat derdi ile bir zaman sonra zortu çekip giderken kudret abi alayìnì ipe diziyor. Sen çok yasa kudret abi. Saglik perisi hep senle birlikte olsun. Çagdaslarìn Para pul hìrsìndan kendilerini bile sipsilerken sen onlarìn koska helvasìnì yiyorsunya. Ne seviniyorum bir bilsen. Yasìtlarìn o kizil hìrs atesi ile en sonunda kendilerinide yerken ve çislerini bile tutamazken sen kartepeyi fethediyorsunya. Ne seviniyorum. GÖM BABA GÖM GÖM.
Sag tirübün, sol tribün yapma kudretttt.
GÖM BABA GÖM HEPSÌNÌ GÖM.

Ellerine sağlık . Geldin pir geldin .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri