Scudo Sports

" 17 Ocak " Pazar Kartepe Rampa.....Ekşııın (:

iyi geceler herkeze

kudret abi tam olarak saat kaçta bostancıda oluruz . bir fikri olan varmı saat konusunda ?

pazartesi benim okulum var :)

çok geçe kalmayız dimi. Ayrıca zirveden sonra iniş daha kolay ve hızlı olur tahminimce saat 18 gibi hava kararacağından far vs getirmek lazım .yanlış anlamadıysam saat 18de kartepe zirvedemi oluyoruz??

Scudo
@Murat İçlek

evet kaptırdım giriyodum göle dogru,ordan cay bahcesinin sahibi bagırdı,orası aniden derinleşiyor diye.allahtan birazdaha gitmemişim yoksa kötü olurdu. :)

arkadaşlarımdan özürdileyerek bir açıklama yapmam gerekiyor kartepeye gelemiyorum gurupta kırıcı davranışlar oluyor bir arkadaşım diyer arkadaşıma bağırıyor,sa beni tedirgin eder gurubun ve benim motivasyonumu etkiler oysa bizler kaynaşmak ,spor ve güzelbir gün için beraberiz kartepetede güven lazım eğer arkadaşına güvenin yoksa böle çiddi işlere giremem tekrar özürdiler amacım kimseyi kırmak değildir sadece dürüst biçimde açıklamamı yaptım kartepeye gideçek arkadaşlarıma canı gönülden destekliyor başarılarını diliyorum saygılarımla FERRUH GÜRYALIN.

büyük organizasyon olacak galiba,

ben ve bir arkadaşım daha sakarya/ pamukovadan katılmak istiyoruz.
uanlış anlamadımsa maşukiyeden asfalt yoldan yani kayak için motorlu araçların tırmandığı yoldan değil başka bir yol izlenecek.

bizde arifiyeden katılmayı düşünebiliriz. umarım bi aksaklık çıkmaz,

iyi eğlenceler iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@Semih Aydoğdu

dostum saat 18.00 de
zirvedeyiz
bir saat dinlenmece 19.00 da aşağı inişe geçilecek ve bir saat sürse 20.00 de maşukiyedeyiz artı yarımsaat sonra tren istasyonuna varırız
20.30 da ordayız

@kudu

Bu durum normal şartlar için geçerlidir;) Eğer buzlanma var ise aşağıya inme süremiz uzayabilir arkadaşlar:rolleyes:

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Herkesin gözü aydın. Kudret abinin gönderdiği Kuzuyayla resimi gerçek olacak gibi gözüküyor. dün gece tepelere acayip kar yağdı. O kadar yağdı ki 300-400 metre rakımdan sonra başlıyor kar.
Şu an itibariyle izmitte hava gerçekten soğuk ve böyle giderse daha da yağacak önümüzdeki günlerde.
Tüm ekibin bilgisine...

@sports-man

evet buzlanma olmaması lazım o vakit süre daha da uzar

durum ciddileşiyor

bende kar tulumu var ben ne olursa olsun gelirim tabi yol şartları izin verdikçe kar çok fazla ise gelecek arkadaşlar buna çok dikkat etsinler üşütme ve hastalanma durumları olabilir çok kalın giyinmek lazım çıkarken ister istemez terlenecek bunu için yedek fanila en az 1 adet şart turdan sonra hastalanması çok can sıkıcı bir durum olabilir

• Beğen
Tepkiler: emre güven
doğrumu anladım :D herkez en geç 11e kadar maşukiyede olucak.trenle toplu halde gidilmiycekmi ? yoksa herkez 11e kadar tek başına trenle gidip,maşukiyedemi olucak.

şuan gebzede hafiften kar yağmaya başladı.gebze aşırı soğuk :D tam 2 derece
kartepe -10 civarı olur.ben kasımda gittiğimde (15 kasım) tam 3 dereceydi.şuan havalar karlı olduğu için git gide düşücek sıcaklık.rakım 1860 civarı.siz düşünün.ama ben karda güzel bir aksiyon,off road yaşarım,hertürlü varım derseniz hazırlıklara başlayın.çok kar varsa kar zinciri getiricem.denemekte fayda var.yabancı sitelerde gördüm.
(link)
şuan zincir almaya gidiyorum.proje başladı :D

Unutmıyalımki bu tur guzel havalarda yıne yapılabılır 10 ocak gezısıne gercekten bunyesıne guvenebılcek arkdaslar katılsın gorunuse göre baya zor bi tur olcak.
Oburgun iş - okul telaşı olmasın kafalar rahat olsun saat sorunu olmadan acele etmeden yapılmasını ısterım .Acele işe şeytan karışır lafı daima aklımızda olsun . Daha zırveye cıkmadan ınıs suresı hesaplanması yanlış iniş yavas yavas emın adımlarla olmalı sonucta buzlanma %100 olucak bu işi aceleye getırırsek dogabılıcek kazalar herkesi üzebilir. Herkes kendsinden sorumludur bı daha dusunun yaklasık - 10 derece hava olucagını dusunuyorum . Kendı adıma sonuna kadar varım. :boese157:

@Murat İçlek

evet kesin doğru lafa ne denir
ertesi günü iş okul stresi yapacak arkadaşlar lütfen iki defa düşünsünler derim bu iş tam konsantrasyon demektir

:in: :in: :in: :in: :in: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

sevgili kudu abi ve pedal dostları çıkışınız 7 saati bulmaz bence ama dönüş için 17,00 gibi dönüşe başlamanız lazım asfalt yoldan şaşmayın derim zaten tuz ve kömür atıyolardır yollara ancak elbisenizin kuru ve kan şekerinizin normale dönmüş olması lazım yoksa inişte üşüyeceğiniz için hypoglisemi ye girip kontrolünüzü kaybederseniz tatsız durumlar olur ben size başka bir akıl vereyim aranızda para toplayıp bir minibüz kiralayın sabah 5 de yola çıkıp 07,30 gibi tırmanışa geçerseniz işi kıvırısınız adam başıda 20-25 tl ye iş biter dönüş içinde riske girmemiş olursunuz bu tavsiyemi kulak arkası yapmayın konuya müdahil olduğıum için özür diler kazasız yolculuklar dilerim

@Ali Emre Akcan

hehehehehehehe
yaşa ali dostum sen harikasın
ama dediğin doğru asfalttan şaşmayacağız inişte içime gazete koyacağım ama iş 14 kasımdanda çetin olacak yani inişte acaip donmaca durumları boşver baba ben gidiyorum bakalım ne olacak

hava buz gibi buzzzz ve dün gece sakarya merkeze bile kar yağdı
kartepeyi siz düşünün:D

bilginize .... :)

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
bence herkez tekrar düşünsün ,ortak karar alınsın,bukadar arkadaş tura gelmek isteyipte gelemeyicek.grupta dağılma söz konusu.ben derimki tekrar düşünüp ortak kara alınmalı.25 kişiden kaç kişiye düşüş oldu. iyi pedallar

işte budur.şöyle yapalım bence.herkez ayrı trenle uygun olduğunca istasyona gelsin.saat 11e kadar maşukiyede hepimiz toplanalım.kararları orada alırız ortak olarak.hepimiz için daha iyi olur.bence düşünün derim.birlikte hareket etmek iyidir.şunun şurasında ne kalmış dünya içler acısı,küresel ısınma diz boyu.birlikten güç doğar. ;) düşünmekte fayda var. bu konuda çok flood yaptım ama gerekliydi.

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
Geri