emre geçen gün kadıköyden eminönüne geçtim bisikletle sahilde lodos ve dalgalarla boğuştum iptal olmuştur seferler derken seferler tam gaz devam bence sabah iptal olmaz için rahat olsun.:in:
hafta ici beşiktaşta bisikletciye biskleti bırakcam abi.o gün beşiktaş iskelesinde sorayım görevlilere.bakalım en erken nereye var inşallah trene uygun bişey vardır.gelmeyi cok istiyorum ya.eksik hiçbişeyimde yok.herşey tamam hayırlısı bakalım artık.
yaz tarifesinde ilk motor 6 da idi kışın değişmedi ise 6.15 üsküdarda olursun oradan haydarpaşa 15-20 dk çeker yetişirsin. turyolla konuş eminönü kadıköy motorunu kadıköyden daha yakın çünkü.
abi ben zaten yarın icin demiyorum.yarın %99 calışırır vapurlar.hava bulutlu rüzgar yok.ben 10 ocakta kartepe turuna diyorum.vapurla tren saati cakışmıyor
tamam abi saol.yarın bakacam artık bi şekilde gelmeye calışcam.dönüş işide sakat.ama ben dönüşü düşünmüyorum.sabah trene bi şekilede yetişelimde ayrupa yakasından gelenler olarak.
tamam abi.zaten eger vapur seferleri biterse gece.12ye hiçbi vapur kalmıyor cünkü.şevket abi dedi.hi olmadı metrobüs şöförünü kafaya alırız.bizi karşıya gecirir dedi.karşıya gecelim zaten ben her türlü evime kadar basar gelirim.saat farketmez abi
Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar için durum zor.
Karaköy-haydarpaşa ilk vapur 06:30 haydarpaşa yanaşma 06:50 inip bilet al bisiklet yükle 10 dk yetmez riskli.
Beşiktaş-Üsküdar ilk motor 06:25 üsküdar varış 06:40. 20 dk da üsküdar- haydarpaşa bisikletle zor baya.
Bunlar internetteki güncel tarifeler.
Geriye tek seçenek kalıyo oda sabah bisikletlerinizi metrobüse koymaya ikna etmeniz.
Usküdar-Haydarpaşa bisikletle hızlı gidilirse (yollar açık zaten o saatte) 20 dk yeterli ama motorun yanaşmasını beklemek, gara girmek, treni bulmak, trene bisikleti koymak gibi şeyler için de vakit gerekli, dakikayla kaçırabilirler.
Avrupa yakasından gelecekler veya Kartepe yolcuları siz en iyisi biletlerinizi önceden ayırtın.İşi garantiye alın.:in: Rahat yetişirsiniz trene bisikletleri trene yüklemek o kadar uzun sürmez.İsterseniz yardıma geleyim.Sizin için uğurlama törenide yaparız.
dostlar gökanın önerisi özel mesajdan şöyle oldu bence mantıklı avrupa yakasından gelenler hiç kendilerini kasmasın direk adapazarı trenine yetişirler 08.15 e binerler ve büyük derbentte inerler sonra hepimiz maşukiyede buluşuruz en mantıklısı budur
tabi en şanslı avrupadan gelen dostlar olur bizden önce maşukiyede olurlar ve bu arada fatih kerem ve soner arkadaşlarla buluşurlar bizim maşukiyeye 18.tabelasının oraya gelmemizi kavşağa artık beklersiniz ne edek yani
07.05 de haydarpaşadan tren kalkıyor bostancıya varması 20 dakika alır tabi siz
tedbir olarak saat tam 07.05 de bostancı tren iskelesinde olmanız gerekecek
evet abi.gökhanla konuştum bencede en mantıklısı bu bence.hafta ici kesinleştiriz iyice abi.birlikte tren yolculugu yapamasakta.birlikte dağa tırmanacağızzz abi önce şu aydosu halledelim bi sabah hava kötü sıkı giyinin arkadaşlar.hele aydos ormanları cok eserr yazın bile insanı hasta yapmaya yeter o rüzgar.