Scudo Sports

" 17 Ocak " Pazar Kartepe Rampa.....Ekşııın (:

@kudu

Selam Grup,sevgili dostum apaçi kudu,Robocop...

7 senedir Ekip Lideri olarak Organizasyonlar düzenliyorum.Amacım bencillikten uzak,paylaşımcı Bisiklet Kardeşliği ni oluşturmaktı,bu amacıma kısmende olsa ulaştım.Aynı sözleri tekrarlamayacağım öyle güzel ÖZET halinde sıralamışsın ki,dostlarımdan bu güzel,övgü dolu sözleri işitmek benim için gelinen nokta itibari ile büyük MUTLULUK.Tabii ki böyle güzel birlikteliği baltalamak isteyen,kıskanan ya da türlü sebepler ile moralimizi bozmak isteyen,paylaşımcılıktan UZAK sadece biz varız gerisi hikaye biz EN BÜYÜGÜZ şeklinde düşünenler var camiamızda.Ama imzamda olduğu gibi...................Yardımlaşma,Dayanışma ve Grup Disiplini içinde Organizasyonlarımız sürecek ve siz değerli arkadaşlarım,dostlarımın destekleri ile Birlikte Nice Renkli,Anlamlı,Mesajlı,Kilometreli,Keyif dolu Nice gezilere imza atıcaz İnşallah.Teşekkürler;) ......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Scudo
sapanca saat-19.57 itibariyle

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/07.gif
Cloudy. Winds from the SSW at 19 km/h.
Realfeel®: 13 °C
High: 16 °C

(link), Jan 10
(link)

Cloudy. Winds from the SSW at 17 km/h.
Realfeel®: 6 °C
Low: 9 °C

Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gerek bana gelen telefon,mesaj,mailler ve almış olduğum duyumlar neticesinde,bu hususu ÖZELLİKLE belirtmek durumunda kalıyorum.

Bazı arkadaşlarım,Kartepe Organizasyonumuz da kendilerine göre,keyfi hareket edeceklerini,Gurubuzun temposunu önemsemeyeceklerini beyan etmiş bulunmaktadırlar.

Buradan,Kartepe Organizasyonu Ekip Lideri olarak onlara şu mesajı verme gereğini hissederek...konuya nokta koymayı istiyorum.

Kartepe Organizasyonumuz da kesinlikle yardımlaşma,dayanışma ve Grup Disiplini içerisinde hareket edilecektir.Arifiye - Maşukiye arası gerekli görüldüğü yerlerde
mola verilerecek,Maşukiye'de alışveriş sonrası Kuzu Yaylasına kadar arka takım kaptanı önde,Ekip Lideri arkada vermiş olduğumuz talimatlar doğrultusun da her 3 km de durularak,Telsiz Mesafesinin dışına çıkılmadan ulaşılacaktır.Gerekli incelemeler ve girişimler sonucu " Zirveye Çıkış " olumlu koşullar içerisinde gerçekleştirilecektir.

Bu kurallar dışında hareket etmek isteyen arkadaşlarımızın,LİSTEDEN adlarını silmelerini,ya da katılmamaları gerektiğini ÖNEMLE belirtirim.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ....sevgilerrr

mert arsan
istanbul pedal sesi temsilcisi

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-nöbet yoksa gelecek:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha:boese157:
22-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

gidiş

Tren Kodu - Adı: 11410-DOĞU EKSPRESİ
Biniş İstasyonu Kodu, Adı ve Biniş Saati: 1560-HAYDARPAŞA-07:05
Varış İstasyonu Kodu, Adı ve Varış Saati: 1512-ARIFIYE-09:22

evet saatler değişmiştir herkes saat 06.45 de haydarpaşada olmalı
tuzladan gebzeden yada pendik veya bostancıdan binmek isteyenler doğu ekspresinin 07.05 trenini yakalamaları gerekir

toplam gidiş ve dönüş
giderken doğu ile gidileceğinden bisiklet 5 ytl
tam bilet 4.5
dönüşte adapazarı ekspresinde tam bilet 7 ytl
bisiklet 5 ytl
genel toplam 21.5 ytl

toplam km
arifiyeden 20 km sonra maşukiye 21 km rampa tırmanış 21 iniş artı birde 1 km mesafe büyük derbent tren istasyonuna
toplam 63 km ye patlayacak

bisiklet camiasının yakından tanıdığı ve derneğimizin üyesi sayın Aytekin Erzan geçirdiği kaza sonucu ayağının iki yerinden kırıldığı ve samatya devlet has. acil servisinden müşahide altın bulunuyor

olay şekli çalıştığı otel'de gece elektrik kesintisi sonucu otel ait jeneratörü çalıştırmak için bir duvardan geçmesi gerekiyordu ve duvarı aşınca kazılan çukura düşmesi sonucu ayağı kırılmıştır yanında buluna İngiliz turist haber vermesi üzere gelen itfaiye ve sağlık ekibi tarafından çıkarılarak samatya devlet has. tedavi altına alınmıştır.

kendisine sağlığına tekrar kavuşmasını yüce Allahtan dilerim aramıza tekrar sağlıklı bir şekilde dönmesini dilerim

halil atalay kardeşimizden bd dernek sitesinde yayınlanan haberinden öğrendim olayı
Aytekin kardeşim çok geçmiş olsun allah acil şifalaer versin tek olması dileklerimle dualarım seninle!

@cedrick41

şok oldum bu habere şimdi büyük geçmiş olsun
şenol dostum bu haber beni çok üzdü kendisine acil şifalar dilerim

@kudu

Evet kudret abi benide üzdü gerçekten bu temmuz ayında benimde kolum kırılmıştı acısını bildiğim ve bisikletten uzak kaldığım için şimdi sevdiğimiz bir insana böyle olunca gerçekten kötü oldum :(

Kartepe 10 Ocak zirveyi zorlamaca:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

K E S İ N G E L İ Y O R U M:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Tolga Ayla

helalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

:in: :in: :in: :in: :in: :in:

@cedrick41

Aytekin ile dün akşam konuşmuştum,büyük geçmiş olsun.Allahtan acil şifalar diler,en kısa sürede faal yaşamına geri dönmesini temenni ederim dostumun....sevgilerrr

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
sapanca saat-19.57 itibariyle

Cloudy. Winds from the SSW at 19 km/h.
Realfeel®: 13 °C
High: 16 °C
(link), Jan 10
(link)

Cloudy. Winds from the SSW at 17 km/h.
Realfeel®: 6 °C
Low: 9 °C
Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gerek bana gelen telefon,mesaj,mailler ve almış olduğum duyumlar neticesinde,bu hususu ÖZELLİKLE belirtmek durumunda kalıyorum.

Bazı arkadaşlarım,Kartepe Organizasyonumuz da kendilerine göre,keyfi hareket edeceklerini,Gurubuzun temposunu önemsemeyeceklerini beyan etmiş bulunmaktadırlar.

Buradan,Kartepe Organizasyonu Ekip Lideri olarak onlara şu mesajı verme gereğini hissederek...konuya nokta koymayı istiyorum.

Kartepe Organizasyonumuz da kesinlikle yardımlaşma,dayanışma ve Grup Disiplini içerisinde hareket edilecektir.Arifiye - Maşukiye arası gerekli görüldüğü yerlerde
mola verilerecek,Maşukiye'de alışveriş sonrası Kuzu Yaylasına kadar arka takım kaptanı önde,Ekip Lideri arkada vermiş olduğumuz talimatlar doğrultusun da her 3 km de durularak,Telsiz Mesafesinin dışına çıkılmadan ulaşılacaktır.Gerekli incelemeler ve girişimler sonucu " Zirveye Çıkış " olumlu koşullar içerisinde gerçekleştirilecektir.

Bu kurallar dışında hareket etmek isteyen arkadaşlarımızın,LİSTEDEN adlarını silmelerini,ya da katılmamaları gerektiğini ÖNEMLE belirtirim.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ....sevgilerrr

mert arsan
istanbul pedal sesi temsilcisi

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-nöbet yoksa gelecek:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha:boese157:
22-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

gidiş

Tren Kodu - Adı: 11410-DOĞU EKSPRESİ
Biniş İstasyonu Kodu, Adı ve Biniş Saati: 1560-HAYDARPAŞA-07:05
Varış İstasyonu Kodu, Adı ve Varış Saati: 1512-ARIFIYE-09:22

evet saatler değişmiştir herkes saat 06.45 de haydarpaşada olmalı
tuzladan gebzeden yada pendik veya bostancıdan binmek isteyenler doğu ekspresinin 07.05 trenini yakalamaları gerekir

toplam gidiş ve dönüş
giderken doğu ile gidileceğinden bisiklet 5 ytl
tam bilet 4.5
dönüşte adapazarı ekspresinde tam bilet 7 ytl
bisiklet 5 ytl
genel toplam 21.5 ytl

toplam km
arifiyeden 20 km sonra maşukiye 21 km rampa tırmanış 21 iniş artı birde 1 km mesafe büyük derbent tren istasyonuna
toplam 63 km ye patlayacak

@Ahmet Puslu

dostum
işte bu lafın doğruların doğrusu oldu
aytekin hocamla az pedallamadım amma onun sevdiğim tarafı alicenaplığıdır
bir yıl önce pedal kardeşliği için çaba sarfettik evet
aytekin hocamla 14 kasım kartepe turunda beni çağırmasına koşarak gittim ben bu adamı sevdim artıları ve eksileri ile amma bu son olay benim üzerime kabus gibi çöktü nede olsa aytekin benim dostum arkadaşım pedal kardeşim
dostlar arasında tartışmalar olur önemli olan dostlukları bitirmemek
evet bu son olay gerçekten beni üzmüştür 10 ocakta aytekin için pedallayacağım bu turu onun için yapacağım
böyle cılgın adam zor bulunur kafasına bir şeyi takar gider erciyese çıkar tak bir bakarsın uludağ da deli manyak bu herif :D :D :D
o kırıklar mırıklar ona vız gelir tırıs gider kısa zamanda aramızda olacak
performansını bu camiada en beğendiğim kişidir çünki severek antramanlarını asla aksatmamıştır darısı tüm diğer pedal severlere
gençler aytekin erzanı örnek almalı

:in: :in: :in:

@G. Akpınar

olasılıklar
1-bu bir baştan beri kurgu idi bu kurguda yer alanlar halil atalay bd niin sitesine asparagas haberi vermiştir ve aytekinle birlikte tezgahlamışlardır
:D :D :D :D
2- bisiklet foruma -ahmet puslu olarak önceden aytekin girmiş olabilir :D :D :D
3- ahmet puslu -gerçekten vardır ve aytekinin arkadaşıdır
4- son olarak bunların hiçbiri değildir
aytekin dostum gerçekten ayağını kırmıştır
bu konuda istanbul cumhuriyet baş savcısının yardımınımı istesek acaba ergenekona döndü iş

:D :D :D :D :D

Geri