Scudo Sports

" 17 Ocak " Pazar Kartepe Rampa.....Ekşııın (:

Scudo
@Ahmet Puslu

Bizim amacımız zaten gezip eğlenmek ve birlikte olmak. O soğukta bu işi denemek bile bir başarıdır.

Dikkat ediyorumda hep çok iyiyim tarzında mesajlar atıyorsunuz fakat daha şu forumda ne bir gezinizi nede paylaşımınızı göremedik.

@Ahmet Puslu

Uzun turlarda süreniz çok uzun bana hafif gelir tarzı mesajlar atıyorsunuz, sizinde günlük 200-250 kmlik paylaşımlarınız bekliyoruz. :in:

@sports-man

Şaka yaptım yahu bennn. Ahmet bey'in mesajına dikkati çekmek istedim.
Benim ne zaman insanların performanslarıyla dalga geçtiğimi gördünüz? Ben en başta kendimle dalga geçerim zaten geçsem.

Aslında o, ben bu kadrodan umutsuzum dediğinde "ben de kendi kadromdan umutsuzum, yeni aldım 16 inç , kücük geldi süremiyorum city bike 'dan sonra" diyecektim :) ama son anda öyle yazdım. Maksadım da dediğim gibi geçmiş mesajlarından da algılayacağımız üzere sürekli böbürlenen beyefendinin mesajına dikkat çekmekti. Blendır olan ben değilim yani :)

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-nöbet yoksa gelecek:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha
22-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

gidiş

Tren Kodu - Adı: 11410-DOĞU EKSPRESİ
Biniş İstasyonu Kodu, Adı ve Biniş Saati: 1560-HAYDARPAŞA-07:05
Varış İstasyonu Kodu, Adı ve Varış Saati: 1512-ARIFIYE-09:22

evet saatler değişmiştir herkes saat 06.45 de haydarpaşada olmalı
tuzladan gebzeden yada pendik veya bostancıdan binmek isteyenler doğu ekspresinin 07.05 trenini yakalamaları gerekir

toplam gidiş ve dönüş
giderken doğu ile gidileceğinden bisiklet 5 ytl
tam bilet 4.5
dönüşte adapazarı ekspresinde tam bilet 7 ytl
bisiklet 5 ytl
genel toplam 21.5 ytl

toplam km
arifiyeden 20 km sonra maşukiye 21 km rampa tırmanış 21 iniş artı birde 1 km mesafe büyük derbent tren istasyonuna
toplam 63 km ye patlayacak

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/18.gif
sapanca

Periods of rain. Winds from the SSW at 20 km/h.
Realfeel®: 13 °C
High: 16 °C

(link), Jan 10
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/07.gif
Cloudy. Winds from the SSW at 20 km/h.
Realfeel®: 4 °C
Low: 9 °C

panzer timi :) çok süper fikrim var.gruptan kopma,kaybolma ihtimali olacağı için gelicek olan herkezin telefonunu yazalım.numaraları trende yazarız.örneğin 20 kişinin numarasını bir kağıda yazıp,o kağıdı 20 tane kopyalarsak,gruptakilere dağıtırız kağıtları.herhangi kopma,kaybolma durumunda kişiler aranır,kaybolan yada gruptan kopan kişiyle irtibata geçip uygun yerde grup toparlanır.bir snowboard filminde görmüştüm :D

arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama antenleri yapamassınız gerçekçi olun yılbaşı süsleriyle gezmeye benzemez
ama teleferik yapılacak o bölgeye biraz daha bekleyin teleferikle çıkarsınız...

@Ali Emre Akcan

abi sen hariç senin çıkışını takip ettim o topiği inceledim zaten sen maratoncusun

@Ahmet Puslu

Tavsiyelerin için teşekkürler.. Ekip üyesi olarak moralimizi bozacak veya şevkimizi kıracak mesajlar atmamalısın.

Onur kardeşimiz patlak tekerine rağmen Çekmeköy Kaçkar Kış Antreman yarışlarında yarışıbilme cüretini göstermiştir..

Biraz daha mesajlarında dikkatli olmalısın. Senide bekleriz tura..

Gerek yok bole polemiklere cıkılırsa cıkılır cıkılmazsa cıkılmaz onemlı olan o ortamda bulunmak havayı solumak .Ahmet bey sızde daha fazla uzatmayın anlasılan fıkırlerınzle kımse uyusmuyor bu saatten sonra dusunduklerınızı kendınıze saklarsanız sevınırm:rolleyes:

dostlar
polemiklere gerek olmadan ve birbirimize saldırmadan bu işi hallederiz
ahmet puslu arkadaş sık sık foruma uğramayan ama izi sürülen bir arkadaştır hakeret ve küçümseme devam ederse forum kurallarını çiğner zati bu forumdan çok arkadaş banlanarak hatta yasaklanarak uzaklaştırılmıştır
bilginiz olsun

Geri