Scudo Sports

17 Mart Sarıyer-Bostancı-Sarıyer

@gizer

:)
eywallah abi beraber çıkıcaz zaten yola büyükdere den
evet ben Trek ile gelicem
merak etmeyin tempoyu düşük tutarım, keyif almaya bakarız
fakat çıkış saati biraz erken geldi bana
telefonlaşırız:)

Scudo
Cumartesi 11.30-12.30 arası Kadıköy'de Beşiktaş İskelesinde olacaz Gökhanla.. Katılımları bekliyoruz..

@Sümer

Bol molalı rahat bir gezi olması açısından çıkış saatini erken düşündüm. Büyükdere' den sadece ikimiz çıkacaksak, çıkış saatini daha geç bir saate alabiliriz. Ama Beşiktaş' a ulaştıktan sonra yayıla yayıla rahatça gezelim isterim

@gizer

abi problem değil
beşiktaş a varmamız 1 saat falan, hade en fazla 15 dakika koy üstüne
kalabalık oldukça bol molalı devam ederiz

17 Mart Cumartesi günü Büyükdere' den saat 09:30' da yola çıkıyoruz. Beşiktaş' taki Kadıköy iskelesinde (Beşiktaş' tan gelecekler için) 11:00' da buluşalım.
Görüşmek üzere.

oooo.. baya bi ekip oldu yine yaw... keyifli olacağa benziyor... yarın sabah saat 10:30 civarı beşiktaşda oluruz biz .. sosislileri yiyip limonatalarımızı yudumlarken sizi bekleriz...

@Ginger Fergus

Bakmayın 11:00 dediğime. Biz 10:30' da orada oluruz. Hepimize afiyet olur :)

Bende c.tesi günü sabah velespitden ekipmanlarımı yenileyeceğim, cant seti ultegralar vs takılacak, eğer yetiştirebilirsek 11:30 da Kadıköy de Beşiktaş iskelesi önün de ben de olacağım.
Tanıyabilmek isteyenere ; Giant cadex , sarı canondale windstoper, trek tayt, malum renkdeki nike spd li kişi ben olacağım.
Görüşebilmek dileğiyle...

unutmadan KASKSIZ ASLA!!!

Sevgiler...
Erdoğan

• Beğen
Tepkiler: Sümer
@ERDOGANKESGIN

Arkadaşlarla görüşelim. Kızıltoprak' tan geçerken Velespit' e de uğrarız. Bir mola veririz. Belki acele etmenize gerek kalmaz
Görüşmek üzere.

@gizer

slmlar...
şimdi kaçta beşiktaş da oluyorun hali ike?

@cobike

Beşiktaş' ta saat 11:00' da buluşalım. Kadıköy iskelesinde. Biz 09:30 gibi Büyükdere' den çıkıyoruz. 10:45-11:00 arası Beşiktaş' ta buluşuruz. Sizin limonatalara yetişiriz (Kaynak: Bir önceki sayfa:))
Görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar ben de aranızda olmayı çok isterdim ama malesef iş-güç ama pazar günü tabikide taksimde olucam iyi geziler dikkat edin olurmu:)

Geri