Scudo Sports

17 Mart Sarıyer-Bostancı-Sarıyer

gizer

Forum Demirbaşı
Tepki
158
İsim
Özgür KUŞCUOĞLU
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar,
17 Mart Cumartesi günü, Sarıyer-Beşiktaş-Kadıköy-Bostancı yapıp, aynı yoldan geri geliyorum.

Sarıyer' den hareket saati: 09:00
Sarıyer' e varış: 19:00 civarı

Sarıyer-Beşiktaş: Sahil yolu.
Beşiktaş' tan vapurla Kadıköy.
Daha sonra; Kadıköy-Kızıltoprak-Çiftehavuzlar-Caddebostan-Bostancı

Bostancı' da yemek:) ve aynı yoldan dönüş.

Yava sıcaklığı yaklaşık 12 C* ve açık. Sabahtan biraz sis olabilir :)

Görüşmek üzere

Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum

Tel: 0212 226 11 00 (10 Hat)
Dahili: 25075

ozkuscu@istanbul.edu.tr
kuscuoglu@gmail.com

Katılmak isteyen arkadaşları yoldan alırım

Scudo
sanırım ..biz katılıyoruz özgür ( cobike + ginger fergus ) ...karşıya geçip orada pedallamak istiyorduk ne zamandır zaten ... telefonla haberleşiriz.. seni beşiktaşda yakalarız.....

@Ginger Fergus

Beşiktaş' ta görüşürüz.

özgür bey katılamayacağım cumartesi günü okulda kursum var.benim niyetim pazar günü çıkmaktı.arkadaşlar bi program yapmazlar ise tek başıma takılacağım büyükada filan.
görüşmek üzere şimdiden iyi gezmeler.bol bol foto çekin:)

• Beğen
Tepkiler: gizer
@klavyem3

Pazar günü Poyrazköy programı olabilir. Katılmanızı öneririm.
Görüşmek üzere.

@Selim Çam

30 dakikada bir vapur olduğundan, zamanını netleştiremedik. Yarın yaklaşık zamanını söylerim. Büyük olasılıkla 11:30-12:30 arası olacaktır.
Görüşmek üzere.

evet ona katılırım muhtemelen ..
kask ve lastik işleri malum önemli onları halletmeliyim..

bende selim çamla kadıköyde olurm ozamn:)olur mu?

@jerry_f

Olmaz olur mu:)
Kadıköy' de görüşmek üzere. Biz yoldayken telefonlaşırız
Görüşürüz

@gizer

DOSTUM MERBnasılsın cumartesi gelemicem belkı ama biz gurubu pzar günü taksım de toplayalım neden mı,bir arkadaşımız şehit aileleriyle görüşme yapmış bizleri kabul etmişler.yanı 18 mart sabah 8.30 da anıtın önün de olalım şehitlerimizi anma günün de onları yalnız bırakmayalım,arkadaşlara haber ver ve bende,şehitler için pedal

benim içinde bir aksilik olmaz ise katılabilirim

pazra günü işim olduğundan poyrazköy gezisine katılamıyorum
açığı cumartesi ile kapatalım :)

görüşmek üzere

KALLıLar olarak Kadıköy'de olacağız desene..:)@jerry_f

@redeagle34

Teşekkür ederim.
Ancak; pazar günü bisiklete binemeyeceğimden dolayı Cumartesi günü böyle bir tur düşündüm. Bu pazar ve takip eden iki hafta boyunca Cumartesi-Pazar günleri çıkamıyorum. En erken 7 Nisanda pedallayabileceğim. İlgin için teşekürler. En kısa sürede görüşmek üzere. Her şey gönlünce olsun

hehehhehe..ewet..hattaa bizim okulun önünden ineriz sahile:)@Selim Çam

@Sümer

O zaman Cumartesi günü Büyükdere' den birlikte çıkarız. Sahilden Beşiktaş' a gideriz. Sen de Trek' i al. Ama senin 28 inch' e yetişmesi zor :) Ona göre gidersin artık
Cumartesi sabahı görüşürüz.

yetişmek zor lafları filan duyuyorum:(ben daha yeniym ama:) ortalama 2o km hızla 20 km filan anca gidiyom,sooraa bitiyom:)@gizer

@jerry_f

Gökhan, ikimizin bisikletleri de aynı. Ama Sümer' in bisiklet biraz farklı:)
Asfaltta MTB' yle yetişmek için iki tane Sümer olmak gerekiyor haliyle:D
Hallederiz merak etme.
Yavaş giden önde gider. Sorun kalmaz

merhabalar. ne guzel yahu. kis olmasina ragmen hareketlilik devam ediyor. c.tesi sizlere katilamayacagim arkadaslar. iyi ve kazasiz surusler diliyorum. en kisa zamanda gorusmek uzere. ayrica...

@klavyem3
hocam geziye katilmak icin kask satinalma isini aceleye getirme derim. yani "hemen alayim da kurtulayim" gibi bi dusunceye kapilip da 20-30 liralik kasklara itibar etme. kask kafani koruyacak birsey ise kaliteli malzemeden yapilmis olmasina ve haliyle iyi bir marka olmasina ve ucretine baglidir. ucuz yollu olsun diye aldigin kask amiyane tabirle karpuz gibi yarilmasin olasi bir kazada. piyasada islevini yapamayacak olan kasklar mevcut. icabederse bikac hafta bekle ve bisiklete binme, para biriktir ve oyle al saglam bir kaskı. ozellikle kafamizi iyi korumaliyiz. ilk etapta fazla dusunulmeyen bir konudur bu. kask konusu acildiginda bilgi veresim geliyor. gorusmek dilegiyle sevgiyle...

Teşekkürler Çağrı. Görüşmek üzere..

Geri