Scudo Sports

17 Mart sarıyer-bostancı-sarıyer pedalşörler gezisi:):) cobike' tan...

Güzel, candan, samimi anlatımınız ve yine gülen yüzleriniz ile yansıttığınız fotolarınız için teşekür eder, mutluluğunuzun devamını dilerim.

Saygılarımla,

Aydın

• Beğen
Tepkiler: gizer ve Banu B.
Scudo
@klavyem3

çok teşekkürler... gözlerimiz sizi aradı:):): bir dahiken artık...

Ho hoyyyy tam benlik süpper bir gezi olmuş...
Hava güzel, siz güzel, paylaşım güzel.
Daha ne olsun yahu...

Banu Hanım yine saçlar fönlü mönlü maşallah. Yaw bir gün ben de fön çektirip saçımı attıra attıra çıkıcam. Bu ne yaw, sizi gördükçe ezik hissediorum kendimi haha...:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: gizer
Yine güzel bir tura imza atmışsınız.
Ben de 4-5 arası caddebostan taraflarındaydım
Bizim forumdan 3-5 kişiyi gördüm ama sizlerle rastlaşamadık:)
Bizim tarafa yine beklerizzzz

• Beğen
Tepkiler: gizer
@Önder

çok mersi...güzel yorumlarınız için sonsuz teşekkürler...

@Aydın

bir dahakien birlikte olmayı isteriz... çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. cidden özenle seçilmiş söyledikleriniz. layık görmeniz ne hoş....

@mutu88

o zaman birdahiki turumuzdan haberdar olur katılırsınız.. ne güzel olur hem de. kalabalık ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

@KevSerSeri

güldürdün beni:):):)
ya ne dicem. saçları boşver de, bir gözlük buldum. ama süper spor gözlüğü. amaaaaaa kenarında taş var. alıp onu da takarsam demek ki, masada bir tek pasta börek eksik kalacak:):): tam gün kadınları gibi olacağım....

çok sağol kevser. şaçlarım fönlü olunca demek ki kas yan etki yapmıyo.. ama ilk çıkardığımda herkes gülüyooooo:):):):

sevgiler...

@cobike

Hahaha demek taşlı spor gözlük hee. Emin misin o modelin spor olduğuna hahaha.. Bak camiada adın iyice kokoşa çıkar haberin olsun. Bakımlı olmak doğuştan gelen bişi olsa gerek. Benim nickim boşuna kevserseri değil yani. Karman çorman gezmeyi, dağınık, plansız yaşamayı seviyorum ehhhe... :D :D

@KevSerSeri

allah herkese sevdiği tarzı versin canım:):):)
yok almadım zaten daha. zaman ne gösterecek bilemem tabi:):):)

Banu güzel resimler ve süper anlatımın için çok teşekkürler
sizlerden ayrıldıktan sonra sarıyer e dönüş süper oldu kesintisiz pedalladık inanılmazdı rüzgar yoktu neredeyse, çok keyifli oldu :)

Banu, Serdar, Erdoğan, Özgür ve Gökhan a bu güzel gezi ve gün için teşekkürler

Özgür den de resimleri yayınlamasını bekliyoruz

Yollarda görüşmek ümidi ile...

Dün neşeli grubunuz Yeşil Bisiklet'e renk kattı..Teşekkür eder, her zaman bekleriz..Biz de yarın Belgrad patikalarında sabahın 08.30'undan itibaren pedal basıyor olacağız.. (Gerçi o olaya sadece 7 saat kaldı ama okuyan varsa Neşet Suyu 2. otoparkına gelsin)

• Beğen
Resimler ve yorumların için teşekkürler Banu.
Katılan tüm arkadaşlara da teşekkürler. Çok eğlenceli bir gezi oldu. Hava da çok güzeldi. Akşam, Beşiktaş' tan Sarıyer' e dönüşümüzde çok keyif aldık. Hiçbir yerde durmadan güzel bir hızda geldik.
Yakında aynı yöne yapacağımız biraz daha farklı bir gezinin planları hazır durumda.
Nisan' da görüşmek üzere.

Güzel gezi olmuş, tebrikler. İstanbul'u hiç bilmiyorum, denizden çekilmiş bir resim var. 5. resim; önde bir cami görünüyor, arkada ise iğrenç bir gökdelen, bu ne biçim bir vahşettir böyle, güzelim silüeti, böyle bir beton yığınıyla katletmek nasıl şehircilik anlayışıdır. Gerçi korkarım bunun gibi bir sürü örnek daha var ama bu resim doğal çekim olması sebebiyle beni etkiledi. Çok yazık doğrusu, kocasından dayak yemiş dünyalar güzeli bir kadın gibi görünüyor zavallı İstanbul.

• Beğen
@Sümer

sağol..:) yalnız şu üstte bold yaptığım yer acaba bize bir laf atma mı? ne yani biz isteyerek mi kesinti yapıyoruz:):):):)işin şakası gerçekten bol dur kalklı bir halimiz olduğuna katılıyorum:) neredeyse hısım akraba ziyaretlerini de toplu olarak aradan çıkaracaktık:):):)

hep birlikte pedallarız umarım:):):)

@gizer

yahu bu iki oldu:):):) siz biz olmadan daha mı iyisiniz ve mutlusunuz nedir?
aşkolun yani.....

nerde, gezmeye çıktık, acelemiz yok, bekleriz diyen dostlar ya.... pedal çarpması mı bu?noldu size:):):)

@tırt kaptan

söylediklerinize o denli katılıyorum ki, neredeyse biz oksijensiz seyahatlere alıştık:( betonarme bie durumda buralar. ancak o bol oksijen durumunu belgrad, rumeli vb yerlerde alabiliyoruz.

yorumlar için çok teşekkürler... siz buralara gelirseniz de söz o bölgeden uzak tutacağız sizi. alışık olunduğu gibi doğanın içinde seyahatler yaparız:)

sağlıcakla...

@edi55
çok teşekkürler güzel söylemleriniz için..

Geri