Scudo Sports

'' 17 ekim ,erikli delmece yaylası.''

@Hasip Çehre

estafurullah esas usta sizsiniz ben anca bu saatten sonra kaşolot olurum...
hasip bey herşeyden önce tekrar geçmiş olsun derim geçen cumartesi beraber olamadık üzüldüm ama ali emre dostum gelince onunla tur nasıl geçti anlamadım bol bol muhabbet ettik ...açıkçası sizsiz olmuyor heleki yol ekibinizle gelmediğiniz zaman özgür nevrese teşekkürlerimi iletin lütfen geçen cumartesi kemere tırmanırken özgür dost aşağı iniyordu selamlaştık...
hasip dostum valla erikli eğimi 9 kimi yerde 10 üst üste gelmekte bu sizin için leblebi çekirdek niyetine gider özellikle orhangazi rampasını yutuşunuzu asla unutmadım o neydi yahu ... :eek: :eek: :eek:
erikli rampası mıcır asfalt delmeceye kadar böyle yaklaşık 13 km rampa çıkacağız gerçi erikli şelalesine gidilirde vakit kaybolur üstelik bisikletler elde basamakları çıkmak artık bana zor geliyor...
şimdi 17 sine hava durumuna bakıcamda tutmuyor bazen ...
en sağlamı pazar sabahtan 06.00 da kalkarak topiğe yazmak nitekim herkes ayakta olursa iş daha kolay olur ....gerçi hasip bey kısa süren yağmurlar olursa gidilir bunlar bizi etkilemez ....fakat sağanak bütün gün olursa hepimiz için sorun olur duruma göre bakılır...
asla bir aksilik çıkmaz dostum ... iznikte nasıl buluştuysak burdada buluşacağız ...

:in: :in: :in:

1- semir ...
2- çağrı ...
3- ker -bul ...
4- ersoy...
5- trsoh.... hakan yalovadan katılacak...
6- hasip çehre.....
7- kudu...

bostancı ...saat 08.00 hareket ...
hava durumu bilare sabahtan bakılacak eğer hava sağanak ise bir hafta sonrasına yani 24 ekim pazara bu tur olur ...
yada en anlamlı günde 29 ekim cumhuriyet bayramında bu tur olur

Scudo
@Hasip Çehre

Öncelikle geçmiş olsun .Önemli bir sorun yoktur inşallah.Azimlisiniz tebrikler.
Lastik seçimine gelince Ben Şeker Bayramında Delmece Yaylasına 700x32 tamamen silik Bontrager lastikle çıktım hiçbir sorun yaşamadım.Ancak Çıkış olduğu kadar aynı diklikte inişlerde olduğu için arka fren papuçlarını değiştirmek
zorunda kaldım.Kudret abi ne der bilemem ama ben dönüşte Çınarcık'tan
Koruköy'e çıkan dik rampada durmak zorunda kalıyorum.:cool:

daha önce 1.5 tekerle -rubena yol -erikliyi aldım sorun olmadı ...iznik gölün etrafı mıcır asfalttı gene 1.5 teker vardı bende, zati bundan sonra pek değişeceğimi zannetmiyorum bir buçuğa devam offroad bitti artık yaşasın yol vede mıcır asfalt.....

:D :D :D :D

abiler yapmayın gözünüzü seviyim ben 700*23 yolla geliyoerum siz neyi tartışıyosunuz:D

@çağrı kolçak

çağrı ,bizim suha delmeceye yolla çıkmıştı yollada gidilir, o gün hafif aralıklarla yağmur yağarsa senin için tehlike inişte olur keza benimde, zati süratli inemem bu lastikle tamamıyle düz ve 112 ytl bayıldık maxxis yol tekeri virajda arkadan iyi savurur beni ,erikli inişi oldukça sert virajlara sahip...

@Kudret Kurtcebe

Biraz konuya balıklama dalmak gibi olacak ama, Öküz Öldüren Maxxis Tomahawk'larımla kendimi çok rahat hissediyorum bu tur için. Tufan olsun isterse:D

17 ekimde koşucaz abi.
Başka bir haftaya alırsanız benide ekleyin listeye. Yağmur çamur gelirim her türlü.
Ben en son 2006 da motosikletle çıktım. baya toz topraktı. Eğer yolda bir çalışma olmadıysa yol lastikli mtb ler çamurda zorlanabilir.

17 ekimde bende hollanda da maraton koşucam kudu üstad 23 ekim cumartesi uyarsa mustafa kardeşimle bende gelirim

@mustafa doğan turhan

mustafa yollar güzel yeni gittim ..
ayın 23 üne ben uygunum mustafa, ali emrede gelir hasip beyde gelirse saat 08.00 de bostancıdan topuklarız yalnız geçen sefer iznik turunda hasip bey ve ekibi haydarpaşadan trene binerek gebzede indiler. bana 23 cumartesi uyar diğer arkadaşlarda o.k derse gideriz ...ben yalnız büyük olasılıkla tek başıma basarak gebze tren istasyonuna gelirim saat 07.00 de evden çıkarak tek olarak bir buçuk saat sonra gebze tren istasyonunda buluşuruz hasip bey daha önce böyle yapmıştı ben saat 08.30 da gebze tren istasyonunda dikilirim ayrıca semir dostum galba çalışacak o gün gelemez... çağrı ve ersoy dostum sizlere uyarsa 23 cumartesi ekip toplanacak en iyisi bu...

@Ali Emre Akcan

ali dostum bana uyar 23 cumartesi olur ..hasip beye de uygun olur
tahminim ...
saat tam 09.00 da gebze tren istasyonunda buluşuruz ben orayı avucumun içi gibi bilirim ...istihbarat yapıldı komutanım ..

evet 23 eylül cumartesi ekip toplanıyor evet yol ekibi bir araya geliyor ....
evet 23 eylül
ali emre ,mustafa ,kudu

gidiş nerden abi ben delmece falan bilmiyorum oraları gebzeden binerekmi gidicez ?

@Ali Emre Akcan

üstad ali...
hasip bey gelirseki büyük olasılıkla gelir mustafa dostum sen haydarpaşadan trene binerek gebzede inersiniz ben sizi orda bekleyeceğim zati saat tam 09.00 da buluşuruz gebze tren istasyonunda ordan 4 km aşağı inerek feribotlara geleceğiz 3 ytl geçiş bisiklete para yok ....topçulardan düz yol yalova
12 km ....feribot eskihisardan topçulara 45 dakikada geçiyor...

23 eylül cumartesi diyenler ekip toplanıyor ...

1- ali emre akcan
2- mustafa ...
3- hasip bey büyük olasılıkla gelir inşallah bir mani olmaz çünki şeref vede onursal konuğumuz ...
4- kudu...

Başlıktaki tarihi de değiştirmek lazım ozaman.
Avrupa yakasından gelenler idoyla Yenikapı-Yalova da yapabiliriz . 8:30 da var 09:45 de karşıdayız.

17 Ekim diyorum ben ;)

1- semir ...
2- çağrı ...
3- ker -bul ...
4- ersoy...
5- trsoh.... hakan yalovadan katılacak...
6- hasip çehre.....
7- kudu
8- Barış(Fotoğraf makinesiz :( )

@mustafa doğan turhan

gerek yok hocam ..... mustafa hasip bey haydarpaşadan geçer o sevmez yenikapıyı 14 ytl artı bisiklete para 5 ytl ayıp ayıp 19 ytl soygun bu başka bir şey değil yaşasın eskihisar topçular ..

Bu arada bende lastik seçimimi maxxis 1.50den yana kullanıcam... Yağmur yağarsa drift yaparız sorun teşkil etmez. Düşersek ağlamaz, güleriz :p

@Barış Özkan

evet isteyen ayın 17 sine bu topikten devam eder..
aynı topik içinde iki gezi neden olmasın pekala olur evet isteyen 17 sinde erikli yapar diğer tur yüksek tempo olacağından 23 eylülde ben eriklideyim ..

Evet o sorun benimde :) Kudret abi 17 ekim diye açıyorsun sonra 23 ekim deyip satıyorsun :) Buda senin sorunun ;) Küseriz bak :)

@Barış Özkan

satma yok hocam ekip arkadaşlarımla buluşma durumu ...
kimse incinmesin ve hatta derimki 17 sine isteyenler gidebilir erikliye ona göre iki liste tutarım çok kolay isteyen 23 ünü alır isteyen 17 sine maksat gönüller hep bir olsun insanları kıramam özellikle ali emreyi eski kartepe dostumdur ve mustafa ekip arkadaşımdır beni mazur gör barış ....

Geri