Scudo Sports

17 Ağustos 2013 Uludağ Tırmanışım ve anlatım sonu tavsiyeler

Süpersiniz ferhat bey, kazasız nice pedallamalar dilerim. Bir gün belki birlikte pedallarız :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@Berksan

Hüseyini tanıyorsanız muhakkak görüşürüz.Bu sene 350 km lik turumda değirmendereye uğradım ama sahil kenarında bir dondurma yiyip ayrılmak zorundaydık.Bu sene bir defa daha gelebilirim Kartepeye tırmanırsam eğer dönüş Değirmendere olur.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@ferhat köse

Hüseyin abi ile aynı gruptayız, sizinle karşılaşmayı dört gözle bekliyorum :) Forumda gezerken d.dere sahilde çekilmiş fotoğraflarınızı görmüştüm yanılmıyorsam :)

@ferhat köse

Kardeşim tekrar geçmiş olsun, gerçekten kazanın büyüğü küçüğü yok, sağ tarafa hafiften yattık, köprük kemiğini çatlattık, 2 aydan fazla uğraştırdı. jant telinin kopmasıda aksilik, nazar var üzerinde benden söylemesi. Kardeşim görüşmek üzere. ballı gözlemeyi bekliyoruz.:)

• Beğen
@Cüneyt HOCAOĞLU

tesekkurler abi.balligozleme icin derya abiyi bekliyorum bu hafta uzun turu var bitirince okul acilmadan yapabilirsek yapmaya calisacagiz.muhakkak haberin olur zaten.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Merhaba Ferhat bey ,8 ay sonra bir tur hayal ediyorum ve tecrübeleriniz benim için çok önemli.Size bir sorum var.Turun ilk gününde 60kmlik bir planımız var ve bunun 40 km km si 1200 metreye tırmanıs .Burayı yüklü bir şekilde çıkacağımız için çok zorlanacağımızı düşünüyoruz.Burada cok hafif bir tempo ile durmadan devam etmek mi yoksa 5 er km de bir mola vermek mi daha dogru olur ?Şimdiden cok tesekkur ederim.

@Soner Közen

1200 metreye tırmanış ama kaç metreden 1200 e cıkılıyor. eğim kaç yol durumu nasıl sizin performans durumunuz nedir bu bilgileri yazarsanız daha kesin konuşabiliriz..En basit şu şekilde söyleyeyim 60 km yi yürüseniz bile 10 saatte biter.Yüklü bisiklet ile hiç deneyimim olmadı o yüzden çok fazla yorum yapamayacağım şimdiye kadar taşıdıgım en ağır yük 10 kg sırt çantası ondan da çok pişman olmuştum.Yük ile yolculukta aynakol ve ruble diş oranlarınız da önemlidir bu da ek konu olarak aklınızda bulunsun

güzel bir tırmanış gerçekleştirmişsiniz.ayaklarınıza sağlık.
ufak tefek kazalar ve aksiliklerde bisikletciliğin şanındandır o yüzden çok takılmamak lazım:)

• Beğen
Geri