Scudo Sports

17.09.06 Pazar günü gezimizin fotoları

Sevgili Ahmet ( Acumur ),
Sen nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor. (teşekkürleri saymazsak.)
yoksa ben mi göremedim.
Hatırladığım kadarıyla sende ön sıralarda sürüyordun.
A.Bülent Yamaner

Scudo
Vallahi güzel bir gezi olmuş. Benim yokluğum hemen anlaşılıyor tabi.:D Sabah erken kalkıp gelemedim. :( Bir önceki akşamın mahmurluğunu atamadım üzerimden. Geziyi düzenleyenlere ve katılımcılara çok teşekkürler. Gerçekten güzel ve hoş bir gezi olmuş. Bu tip organizasyonlarda birlikte olabilmek dileği ile...:p

Sevgiler

MFG(+)

@ABY

Bülent abi selam,ben buradayım sessiz sessiz izliyorum yazılanları :).Haklısın pazar günü özellikle dönüş yolunda oldukça yüksek tempolu sürdüm hep beraber iyi bir tempo yakaladık.Rüzgarıda arkamıza almış olmanın zevkiyle 30-35 ortalama ile baya süratli ve zevkli bir dönüş oldu.Birde sen kocaman ct 1000 in ile yanımızdan tren gibi geçince insanın basası geliyor mecburen:)aynı şekilde Kemal abide vızır vızır gidiyorsunuz valla helal olsun.

cevat karadenizli oldugum icin gurur duyarım ve bilirimki her karadenızlıde gurur duyar ,hani biz biraz daha kendimizle barısık yasadıgımızdan olsa gerek yoksa kotulemek asla olmaz hele de ben:) seni gercekten cok sevdım tıpık karadenızlı delıkanlısı sıcak cana yakın terbiyeli ve guru duydum karadenizli oldugumdan .
ayrıca bırde ahmet vardı ama ne hıkmetse sadece izlemeye gecmis acaba diyorum izlemek dahamı zevkli bende izlemeye geceyim bakayım nasıl oluyor.
lutfu hayırdır senınde sesın solugun gıttı :)bana dıyosun yemeklerı affetmez dıye,ama goruyoruz bak mide fesat ı oldun be yazamıyorsun bile :)

@hdeveci

evet dostum,
hala yediklerimi hazmetmeye çalışıyorum...
:)

yalnız elimde bazı belgeler var.
bunların hepsini yakında açıklayacağım...!
bakalım kimler neler yapmış...

AZ SONRAAA!

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
İyi ki Harun ve Lütfü ile aynı masada değildim :D

Bizde deşifre olabilirdik.Barbaros hariç herkes salatayı bitirdi,Barbaros da salatayı balığa sakladı.Balıklar gelince herkes yan gözle Barbaros'un salatasına bakıyordu:D:D:D (neden acaba?)

@Tuğrul

tuğrul abi aslında şöyle birşey var biz türk milleti olarak herzaman döner ve ayranı aynı anda bitiririz ve yediğimiz dönerden bile zevk alamayız ..acaba sonunu denk getirebilecekmiyiz diye :)
anlaşılan gezinin geri kalan da kısmı da keyifli geçince kimse salata balık ayarlamasına bile ihtiyaç duymadı :)
zaten en güzeli de bu :) özgürce pedal cevirelim ve özgürce yiyelim :) mmm

@precipice

aynen katılıyorum precipice,
"özgürce pedal cevirelim ve özgürce yiyelim"
ama işte harun kardeşim bana neler yapıyor..! :D

- yok "asparagas haberler"
- yok "o ekmekler benim değildi"
- yok "sen benden daha çok yedin"
- yok "yerken nefes al"
- yok "ben o yokuşu yürümedim"

şaka bir yana yiğidi öldürüp hakkını yememek,
sezar'ın hakkını sezar'a vermek gerekir.

http://img240.imageshack.us/img240/7934/1js2.jpg
evet itiraf ediyorum:
en baştan başlarsak maçka'daki o yokuşu harun dan önce ben yürüyerek çıkmıştım.

http://img244.imageshack.us/img244/5514/2hh0.jpg
evet itiraf ediyorum:
harun kardeşim bu ekmekleri almıyor, uzatıyor...

- ayrıca biz 8 km. yol yapmışken harun 30 km. yi devirmişti...
- dönüş yolculuğumuzda grubun en önündeydi...
- üstelik sanırım hepimiz evlerimize dönmüşken o hala pedal çeviriyordu.

lütfen kayıtlara böyle geçsin...

@Tuğrul

Sevgili Administrator'ümüz Tuğrul
Yerinde olsam gizli belgeler açıklanmadan sevinmezdim.
Çünkü ne çıkacağı belli değil...
:D :D :D

Ayrıntılar ve daha fazlası ÇOK YAKINDA...

@Lütfü Çolak

Hehehe ben bahanemi hazırladım bile :D

Ayrıntılardan sonra.....................

Evet Lütfü yavaş yavaş televizyoncu kimliğini açığa çıkarmaya başladı.Artık attığımız her adıma dikkat etmek gerekiyor.Belgelerle konuşmaya başladı çünkü kendisi:)
Sayın Lütfü bey,ben Maçka'daki yokuşun tamamını bisikletimle çıktım,bana uzatılan ekmeklerin hepsini yedim,masadaki kalamar ve midyelerinde hepsini yedim(burada devreye Kemal abide giriyor tabi:)).Sanırım sizin canınızı sıkacak birşey yapmamışım içim rahat o yüzden...

ahmetciğim merhaba biz kalamarları ve midyeleri yemeseydik tabağın içinde boynu bükük durucaktı yazık olucaktı ben yediğimden, içtiğimden,gezdiğimden mutluyum ramazan girdi yiyip içemiyeceğiz bakalım nasıl geziceğiz görüşmeküzere hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
lütfü gercekten diyorum harika bir dost harika bir arkadassın,bunları bildigini biliyorum ama yinede yazayım dedim gurup cidden cok mukemmel bir hafta sonu gecirdi,kemal abi ve ahmet unutmayın bızde yedık kalamarları fazla geldi sizde yardım ettiniz sagolun :)

kemal abi merhaba ..
benim şöyle bir önerim var..iftara yakın bir zaman da toplanıp güzelce iftarımızı yapıp sonrasında hafif geziler yapabiliriz.. nasıl olur sizce..
ben ramazan boyunca haftada bir iki gün iftara çok az bir vakit kala sarıyer'e doğru gidip gelmeyi düşünüyorum yolda iftar olursa da ona göre yanıma minik birşeyler alacağım ..domates peynir .. sahilde oturur yerim ... mutluluk başka birşey değil sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
@hdeveci haruncuğum merhaba biz zaten sizsiz kalamar ve midyeleri yemezdik baktıkki talep yok ahmetlen ikimiz üzüntü olmasın diye götürdük tam seni arayacaktım baktım piyasaya çıktın lütfü kardeşim sana gene kıyak geçti ben oruç tutmadığım için pazar gezilerine açığım hoşçakal

@precipiceramazan kardeşim ben oruç tutmuyorum ama gezi için sadece pazar günleri müsaitim.ama yinede akşam üstü gezi düzenlerseniz nadirde olsa gelmek isterim onu programlarsanız uymaya çalışırım
mesela cumartesi günü BSD NİN DÜZENLEDİĞİ GEZİYE GELMEK İSTİYORUM hoşçakal görüşmek üzere

@k.tecimen
kemal abicigim bu hafta ev ahalisiyle olalım diye dusunmekteyım yoksa iceri almayacaklar :)
ayrıca daha once dedıgım gıbı sizlerle her yere giderim seve seve.

@acumur
ahmet allah gözünü doyursun en diyeyim sana :) nerdeyse yan masadanda alacaktın belkıde almıssındırda :)caktırmadan :) afiyet seker olsun lop lop et olsun uzerinde sonra onları vermek ıcın kilometrelerce pedal basasın ahmet :)

Arkadaşlar,
23-eylül cumartesi günü BSD nin tertib etmiş olduğu geziye, pazar günkü geziye gelen hatta yalova yarışı ve kpss sınavı dolayısıyla gelemeyenlerde dahil olmak üzere herkesin katılmasını bekliyorum.
Bu etkinlik topluma, bisikletin bir spor ve bir ulaşım aracı olarak tanıtılması için bir fırsat olarak değerlendirilmeli aynı zamanda çevre koruma ve daha az fosil yakıt kullanımına faydasıda bir mesaj olarak verilmelidir.
Hepimizin bisikletsever olarak bu anlayışa katkıda bulunmaya çalışacağını umarak herkese bol pedallı günler dilerim.
A.Bülent Yamaner

:)Harun duyanda şişko bişey sanacak.Biraz fazla kilom var o kadar,ne yapayım seviyoruz yemek olayını.Spor yapmassak ne olacak onu bilemiyorum ama:).10 kilocuk attıkmıdı tamamdır benim işim::cool:...
Bu arada cumartesi günkü gezi hava muhalefeti dolasıyla iptal edilmedikçe ben şahsen oradayım.Yağmur yağarsada yağsın.Romantik bir İstanbul turu yapmış oluruz..

Geri