Scudo Sports

17.04.2011 Eskişehir-Bilecik Söğüt gezisi

Ben de kendimi hazırlıyorum şu köyün kahvesi açıktır diye ama eğer kapalıysa fena bozuluyorum...:D Neyse ki açıkmış sizin kahve... Çok güzel bir Söğüt gezisi yapmışsınız Ferhat, ayaklarınıza sağlık. O bina ne ilginç olmuş, bitkilerle kaplanınca... Bulutlu havanın gezisini yaptığınız ve bizlerle payşaltığınız için, sana ve Can beye teşekkürler. :in:

Scudo
@Ahmet Salih Özenir

Abi bir sonraki köyde konuşunca sebebi öğrendik. kapalı kahvenin sahibi alkolikmiş :) gece fazla kaçırmıştır dediler. öyle olunca ertesi gün açmıyormuş :)

Ferhat Gezi ve etli ekmek bide slr 200 süpermiş ya..Yarın çayını içmeye geliyom öğleden sonra ordayım.artık orda söylerim eline sağlık gezi ve foto veya paylaşım filan demeyi .. sen anladın.. yarın görüşürüz..

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@M.Nuri TEKE

Abi bende sabah öğrendim eskişehirde oldugunu Ahmet abiden durakta konuştuk mesaiden erken cıktıgım ıcın yanına gelemedim yarın beklerım 4295 :)

• Beğen
Tepkiler: M.Nuri TEKE
güzel gezi olmuş ayağınıza sağlık, anlatımınıza teşekkürler. eskişehirde yapmak istediğim bir gezi.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@extremum

Ne zaman isterseniz tekrarlayabiliriz yeterki birlikte pedal çevirelim isteyin.İlginiz için teşekkürler.

ferhat abi çok güzel bir tur yapmışsın, ve şimdi tam da vatani görev için söğüt'e gidecekken benim için çok faydalı oldu bu fotoğraflar :) ayaklarına sağlık, ağustos ayında yine beklerim :in:

Geri