Yarın cumartesi ve bir çok kişi çalışmıyor. Yarın nevaleyi de fazla tutarız her kese yeter. En iyisi yarın gelebilen gelsin... Yine buradan konuşuruz tam bir saat belirleriz. Ayrıca Özcan'cım Eskişehir muhabbetine devam ederiz
arkadaslar ne hikmetse ben bu resimleri onceden görürdüm simdilerde göremez oldum bu makinada bi aksilik oldu heralde,en iyi sirkete götürüp ıt den arkadaslara baktırmak,hastalık tasımayan viruslerden bulastı sanırım
valla gelmek istiyorum delta çalışanları ve en başta seninle tanışmak istiyorum.. 17:00 mı başlıyor gelirken bişiler getirelim istersen bu çay partisinin sponsoru tam olarak kim bilmiyorum ama ben konu yemek olunca iki insanın doyacağı kadar protein'i mideye indiren cinsten biriyim ona göre
aynen çagatay bende oraya gelip sizinle tanışmayı çok istiyorum ama haftaiçi işden 6:30 da cıkıyorum eve gelmem 7:30 u buluyor haliyle çay partisine katılamam bide karşıda oturuyom yaws haftasonuda varmı cay partiniz belki karşıdaki bi organizasyon sonrasında ugrarız :rolleyes: