Çamlıca tepesi nasıl? Manzaralı bir yere bisikletleri parkedebilirseniz güzel olabilir :rolleyes: Ben hiç denemedim, söyliyeyim. Ama bu fikri bir ay kadar önce Ulaş vermişti. Sanırım ilk fırsatta denemeliyim :rolleyes: Yol güzergahı zevkli olmayabilir. Manzarası için gidilir Deneyenler varsa fikir almak gerek.. :confused:
@zzyzx
Ulaş abi bence bir bisikletçinin çay partisine hiçte yakışmayacak ikramlar seçmişsiniz.Sizin yerinizde olsam ekmek arası gres içecek olarakta 5w lık hidrolik yag ikram ederdim.Misafirde umdugunu degil buldugunu yiyecek ne de olsa HA başta agır kaçmasın diyosanız aparatif olarak az yenmiş xtr fren pabuç ve balatası da ikram edeliebilir bence
KIskançlıktan çatlıyacagım yahu Ben niye İstanbulda değilim
Deltabisiklet ve Ulaş abiye inat bende Ordu da çay partisi d-üzenliyorum.Herkese açıktır. (ben ve tanıdık birkaç yüz (ki biraz fazla tanıdık bu yüzler annemden babamdan daha fazla görüdügüm arkadaşlar )haricinde değişik kimsenin gelmeyecegi aşikar )
Önemli olan kek yiyip çay içmek değil.Birsürü bisiklet manyagıyla sohbet edip süt grup parçalara doya doya bakıp yoklamak.Eh mademki var çayda içerim pastada yerim.HAtta ben bile getiririm evden
Orduya şube istiyorum.O kadar :ci: