Scudo Sports

17:00 Çay Partisine Bekleriz :)

Scudo
Yaw Halil'in üstüne bu kadar gitmeyelim :) Sonuçta sadece Halil yok orada. Bir sürü arkadaş var. Onlar alınsın artık derim :)

@Önder

Öyle valla Önder Abi, Türkiye Şampiyonu ile antrenmana çıkmak pek kolay değilmiş :D.

Diğer yandan artık bi daha ki Salı, sabah çıkmayacağım antrenmana, akşam görüşürüz ;). Ama diğer Avrupa'lıları bilmem tabi :D.

Bu salı nereye gidelim fikri olan var mı?

Anadolu dediniz, ben bilmiyorum o tarafları... Hadi bakalım birinden çıksın bir fikir :).

Trabzon nasıl? O da sonuçta Anadolu yakasında değil mi? :D :) :D Sanırım turun 3.günü Trabzon'da olacağım, yani önümüzdeki salı :rolleyes:

Kadıköy-Maltepe-fenerbahçe(Mola)-kadıköy

Ama yolda çalışma var.Biraz tehlikeli olurmu acaba???

Fazla tehlikeli olacağını sanmam...;)

Yol güzargahı iyi bence..!

Hepımız prof sayılırız..Yani biz daha tehlikeliyiz...:D

Çamlıca tepesi nasıl? Manzaralı bir yere bisikletleri parkedebilirseniz güzel olabilir :rolleyes: Ben hiç denemedim, söyliyeyim. Ama bu fikri bir ay kadar önce Ulaş vermişti. Sanırım ilk fırsatta denemeliyim :rolleyes: Yol güzergahı zevkli olmayabilir. Manzarası için gidilir :) Deneyenler varsa fikir almak gerek.. :confused:

• Beğen
Tepkiler: ulas
Ben bir kaç defa denedim çok hoş bir manzara var ve de her türlü imkan var. Birer gözleme ve ayranda fena olmuyor hani ;)

• Beğen
Tepkiler: Özcanak
:cheer: benim pasta/kek/kurabiyemi ayırır mısınız ? 19:00 gibi oradayım :D çay olmasa da olur nescafe filan:04:

Tamamdır, sen yeterki gel :)

Bu günkü çay partisi

http://img60.imageshack.us/img60/2394/koltuk7te3.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Mumcu
26 temmuzda çay partinize 2 kişi gelecektik ama beşiktaşa geçmemiz gerekti..artık başka bir zaman

• Beğen
Tepkiler: ulas
@zzyzx
Ulaş abi bence bir bisikletçinin çay partisine hiçte yakışmayacak ikramlar seçmişsiniz.Sizin yerinizde olsam ekmek arası gres içecek olarakta 5w lık hidrolik yag ikram ederdim.Misafirde umdugunu degil buldugunu yiyecek ne de olsa :D HA başta agır kaçmasın diyosanız aparatif olarak az yenmiş xtr fren pabuç ve balatası da ikram edeliebilir bence :D
KIskançlıktan çatlıyacagım yahu :mad: Ben niye İstanbulda değilim :)
Deltabisiklet ve Ulaş abiye inat bende Ordu da çay partisi d-üzenliyorum.Herkese açıktır. :D (ben ve tanıdık birkaç yüz (ki biraz fazla tanıdık bu yüzler annemden babamdan daha fazla görüdügüm arkadaşlar :) )haricinde değişik kimsenin gelmeyecegi aşikar :) )

@bisikletcanavari

kargo ile göndersinler hem bir günde kargo gittiği için bayatlamaz

Önemli olan kek yiyip çay içmek değil.Birsürü bisiklet manyagıyla sohbet edip süt grup parçalara doya doya bakıp yoklamak.Eh mademki var çayda içerim pastada yerim.HAtta ben bile getiririm evden :D
Orduya şube istiyorum.O kadar :D :ci:

vallaha gelmek isterdim ama çanakkaledeyim tatıldeyim tatılı bıraksammı ne bu olay hoşuma gitti...

Geri