Merhaba Mert Kaptan,
Öncelikle geçmiş olsun, umarım bir an evvel iyileşirsin, şimdi 16-17 Mayıs'a ertelendi gezi (açıkçası işime geldi ) tamam o zaman beni de yazın listeye ben de geliorumm, sevgiler.
Not: Gelmek isteyenlerin biletlerini tükenmeden almaları rica olunur.
Şu ana kadar biletini alanlar (+) işareti ile gösterilmiştir.Hassasiyetinize teşekkürler .....sevgilerrr
selam pedalşörler
27-28 aralıkta mertle yaptığımız bu tur çok zevkli geçmişti
hava soğuktu kar yağmıyordu yalnız akşama doğru hafif hafif ciselemeye başladı karanlıkta orman yollarından gittik bir ara öndeydim sağımdan simsiyah bir yaban domuzu geçti beni önden alsaydı herhalde saldırırdı :boese157:
neyse ucuz atlattım hiç bir şekilde kapı dağına gitmek beni alıkoyamazdı çünki olay çok zevkli idi artı tek bir araba yoktu bu yola gittiğiniz vakit bir daha istanbulun karbonmonoksit kokan yollarına girmezsiniz
şimdi tur yarı tur olacağı için işiniz çok kolay
17 aralıktaki ömerli turunu iptal ettim bu turun etkilenmesini istemiyorum insanların buraya odaklanmasını istiyorum herkes bu yola gitmeli kafasındaki zincirleri kırmalı özelliklede rampalardan kaçmamayı öğrenmeli
evet kapı dağını kaçırmayın derim
esen kalın
robocop
1.panzer tümeni :46:
Sağol robocop,herkes istediği tura gider bu kadar takma kafaya beaa güzel turlarını bekleyenler olabilir Sen gelmiyeceksen iptal etme deriiim dostuum ....sevgilerrr
Biletlerimi yeni değiştirdim 16-17 Mayıs olarak fakat bilet bulmak bu aylardan sonra oldukça zorlaşııooo Maluum...deniz...güneş...bu nedenle havlularınızıı,mayolarınızııı amaaan yaniii Biletlerinizi erken almanız,aksi takdirde yaya kalabileceğinizz ÖNEMLE belirtilir.Şu an itibari ile durumum daha iyiye doğru gidiiiyo beklee Kapıdağ geliossssssssssss
Not: Biletlerini alıp dönüş için yer bulamayanların,önümüzde ki hafta tekrar sorarak bilet bulma olasılığı yüksektir.İlgi ve hassasiyetinize teşekkür ederim .....sevgilerrr
mert
şimdi beni iyi dinle
6 km lik yokuş yukarı olan yola geldiğinde bisikletten in ve elinde çık
eğer böyle yapmazsan 3-4 gün sonra acı çekersin dizden orda ödem oluştu bir kere
yanma hissedeceksin anlaki zorlamışsın onun için çok dikkatli olursan sevinirim
aksi takdirde ömür boyu sakatlarsın kendini bisiklet hayatın biter
ona göre dediklerime uy
Not: Gelmek isteyenlerin biletlerini tükenmeden almaları rica olunur.
Şu ana kadar biletini alanlar (+) işareti ile gösterilmiştir.Hassasiyetinize teşekkürler .....sevgilerrr
İstanbul
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 28 °C . Rüzgar BGB 18 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts). Sıcaklık endeksi: 27 °C .
Bandırma
Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 31 °C . Rüzgar light. Sıcaklık endeksi: 29 °C .
Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 12 °C . Rüzgar light.
Pazar
Az Bulutlu. Yüksek: 32 °C . Rüzgar BGB 18 KM/S .
Gezimize katılmak isteyen ve takip edenlerin DİKKATİNE... " Bandırma - Yenikapı " 20:30 dönüş için bilet bulunmaktadır.Tükenmeden almanız rica olunur,ilgi ve hassasiyetinize teşekkür ederim ......sevgilerrr