Biletlerimiz hızla tükenmektedir.Bu nedenle Cumartesi en geç Pazartesi ye kadar gelmek isteyenlerin,biletlerini alması ÖNEMLE belirtilir .....sevgilerrr
Mert Kaptan Selam; bi aksilik olmaz ise geliyor gibiyim hala Ancak; kondisyonumdan şüpheliyim. Bu pazar kendimi deneyeceğim uzun tur için. Eğer kendimden tatmin olursam geleceğim O yüzden Pazartesi-Salı bilet bulmak mümkün olur herhalde. Şu an İDO'nun sitesinde 150 civarı boş bilet görünüyor, sadece gidiş için.
Bir de; bir şey soracağım. 20.30a bindiğimiz için ücretli olacak galiba dönüş, peki Deniz Otobüsü ise, 10'dan fazla bisiklet alacak mı? Ve dönüş için bilet bulamama gibi ihtimalimiz olur mu? Oradan bakıcaz demişsin. Sakata gelmeyelim maazallah
mert kaptan üzülerek belirtmeliyim ki acil bir iş dolayısı ile memlekete gitmek zorunda kaldım, dönüş tarihim ise henüz belli değil. Bu tura katılamıycağım malesef.
Yaptığın kazayı duydum çok geçmiş olsun, umarım bir an önce günlük yaşantına ve pedal hayatına sorunsuz dönersin, çok çok çok geçmiş olsun tekrar
Hepinize çooook teşekkür ediyorum.Hafta içi ve sonu Gezilerimiz şu an (1 hafta için) iptal edilmiştir.Umarım en kısa sürede tedavim sonuç verir,iyileşir tekrar sizinde pedal basma keyfini yaşarım.İlgi ve hassasiyetinize teşekkürler dostlarım ......sevgilerrr
Bugün aldığım MR sonuçları iyi çıktı allaha şükür:dua: Teşhis kas zedelenmesi,ve zorlanması (Vaniköy'de kaza anında tekrar bisiklete binip,Üsküdar'a pedal basmanın neticesi) bundan sonra daha DİKKAT edicem bu gibi durumlarda. Bünyen ve kemik yapın kuvvetli 1 hafta 10 güne kadar iyileşirsin dedilerrrrr Sakatlanmam süresince siz dostlarım hep yanımda oldunuz,hepinizden allah razı olsun:60: