Scudo Sports

1500 TL'ye kadar yol bisikleti tavsiyesi

@OnurÖzdağ abi süper seçim benim aklımdakide slr 600 ortalama 1800 gibi alırsın iyi pazarlık et bide alınca kesinlikle konu aç bol bol foto bekliyorum şimdiden hayırlı olsun.;)

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Scudo
ben burda accel bisiklette peşin fiyat için verilen teklifi söyledim sana ama 2000 de hiç fena değil.

• Beğen
Burda bana slr600 e en son 2200 demislerdi guzel.fiyat. goruntusu cok guzel.o aletin hayirli olsun simdiden inceleme yazisi yazmayi unutma hic yok o bisikletle ilgili yazi veya bilgi :) Bizde bugun carraro 022 ye baktik 1650 dedi en son ikinci ele de guvenemiyoruz valla ne alicaz belli degil :( hep claris setli var en.fazla 1700 e cikabiliyor arkadasta

Kadro boyu uyuyor değil mi? Son kontrol.

• Beğen
@Kerem Groims 56 kadro boyum 176 tablolara göre uyuyor ama bacak boyum kısa gövdeme diye düşünüyorum, en iyisi almak olacak sanırım.

@Auron Sanchez SLR500 düşünebilirsiniz ya da Mosso nun birtane Cyclocrossu vardı, ona da bakabilirsiniz, son olarak da XRS040 var GittiGidiyorda falan ama alınır mı bilmiyorum.

@OnurÖzdağ Hocam slr500 ü en son 1900 yaptı adam :( yüzde 15 indirim yapıyorlar katalog fiyatından tüm bisikletlerde ellerinde bianchi, carraro markaları var sadece. Salcanoyu da pek istemiyor marka olarak soğuk ona xrs030 olmadıkça :D Bakalım hocam ya biraz daha ucuzundan buluruz elbet bir yerlerde :)

@OnurÖzdağ Hocam Mosso aklımda kesinlikle de bayisi yok ya. Hatta bir tane bisiklet satıcısı var düzgününden Isparta'da :) Pazarlık yapan online site arayacağım olmadı :D

Arkadaşlar 176 boy,78-80 civarı iç bacak için kaç kadro sizce? Bacağa göre 51-52, boya göre 54-56 almam lazım, 54-56 alsam sele aşağıda kalacak, dolayısıyla aerodinamik diye bir şey olmayacak. 52 alsam kollardan emin değilim. Fikirlerinizi bekliyorum.

53 - 55 Max, 56 zorlamaya başlar.

Bir düzenleme. 51-52 de alıp, gidon boğazını uzun tutarsın. Bacak aranda bisikleti sağa sola rahat atabilirsin. Bunu yapan arkadaşım var, ağır fitness yapıyor. Tırmanmada ayakta sağa sola atıyor.

Ama amatörlerde koldan sıkıntı çıkarabilir.

• Beğen
@OnurÖzdağ Malesef evet. Ben 1.75 boy 80 iç bacak. 54 aldım. Tam oluyor. Acil durumlarda yerden 1-2 cm yükselte biliyorum. 55 - 56 kadroda acil durumda bacak arası ciddi zarar görebilir ve öne doğru daha fazla eğilmen gerekebilir.

Bence 52 min - 55 max bandını kullan derim. Bir de bir önceki mesajımda yazdığım da bir yöntem.

• Beğen
Yardımcı olan herkese çok çok teşekkürler bugün 2015 model kırmızı bir Merida Scultura 200 aldım, piyasaya göre iyi bir fiyata. Birkaç yüz kilometreyi devirdikten sonra inceleme yazısı yazarım.

Geri