@OnurÖzdağ
Hangi mosso? Hangi jant? Bozuk gobek nasil bozuk, jant donmuyor mu hic? Ruble nasil bozuk? Hangi parcalari kalitesiz? Beklentiniz neydi?
@OnurÖzdağ
Tourney neden tasimasin? Kiloyu tasiyamayacigini dusundugunuz kadro mu?
Ne onersek bilemedim, kafaniz gercekten cok karisik gorunuyor
Siz hislerinize kulak verip kendinize yakin hissettiginiz modeli alin bence. Biz ne desek yalan burda
@Serkan Mıstınoğlu Janta bakım bile tutmuyor diyeyim size, ruble bozuk derken de Sunrace diye bir marka almışım (aktarıcı ve zincir yanında almıştım modelini bilmiyordum), ileri geri hareket ettiremiyorum.
Kilomu taşıyamayacıını düşündüğüm jant. Tourneyle alakası yok aslında, onu düşük model diye söylemiştim.
Giris seviyesi yol bisikletlerinin jant akiciligi konusunda pek bir iddasi yok, olamaz da. Adam seramik gobek mi koysun 150 liralik janta
Jantlar, vites, bunlar hep degisebilen parcalar. Siz kadroya yatirim yapin. İlerde mavic aksium gibi bir janta gecersiniz. Mavic aksiumu da kucumsemeyin, yaris kosan baya bi adam gordum onlarla
Arkadasim da seninle ayni bütceye sahip bir bisiklet alacak bakalim ya o da sedona 610 u cok dusunuyor. Mosso cavalier clarisi de canli görme imkanim oldu epey hafif geldi bana 10 kilodur yaklasik olarak en fazla. Aldigin zaman burdan yazabilir misin ne aldigini