Scudo Sports

1500 TL'ye kadar yol bisikleti tavsiyesi

Scudo
@OnurÖzdağ
Hangi mosso? Hangi jant? Bozuk gobek nasil bozuk, jant donmuyor mu hic? Ruble nasil bozuk? Hangi parcalari kalitesiz? Beklentiniz neydi?

@OnurÖzdağ
Tourney neden tasimasin? Kiloyu tasiyamayacigini dusundugunuz kadro mu?

Ne onersek bilemedim, kafaniz gercekten cok karisik gorunuyor :(
Siz hislerinize kulak verip kendinize yakin hissettiginiz modeli alin bence. Biz ne desek yalan burda :D

@Serkan Mıstınoğlu Janta bakım bile tutmuyor diyeyim size, ruble bozuk derken de Sunrace diye bir marka almışım (aktarıcı ve zincir yanında almıştım modelini bilmiyordum), ileri geri hareket ettiremiyorum.
Kilomu taşıyamayacıını düşündüğüm jant. Tourneyle alakası yok aslında, onu düşük model diye söylemiştim.

Şahsi sıralamam;
1) Sedona 610
2) Kron RC2000
3) Mosso Cavalier

----------
Bunlara süpriz olacak

upload_2016-7-17_16-49-58.png = Bisan

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
@Groims Sedona 610un jantının ağır olması sıkıntı yaratır mı? Kafam cidden çok çelişik en iyisi Kron almak olacak gibi özellikler doğruysa.

@Serkan Mıstınoğlu = Jantın akıcılığını en iyi o yorumlar derim. :)

Eğer bisikleti serverseniz zaten ileride jant alırsınız. Hedefiniz Mavic Aksium olur o da sağlam bir jant.

• Beğen
Giris seviyesi yol bisikletlerinin jant akiciligi konusunda pek bir iddasi yok, olamaz da. Adam seramik gobek mi koysun 150 liralik janta :)

Jantlar, vites, bunlar hep degisebilen parcalar. Siz kadroya yatirim yapin. İlerde mavic aksium gibi bir janta gecersiniz. Mavic aksiumu da kucumsemeyin, yaris kosan baya bi adam gordum onlarla

Sedona cok az daha onde gibi, salcano veya carraro kadrolara da bakilabilir. Pek farklari olmuyor, carraro kullandim ve memnundum

• Beğen
Yurtdışında güzel kadrolar oluyor, ya da bilgisi olmayan insanlar ucuza güzel kadrolar satıyor.Hemen almayıp bir bakın derim.

• Beğen
Yurtdışından getirtemem maalesef, ayrıca yaz bitmeden bir an önce almak istiyorum.

@OnurÖzdağ :) haklısınız ancak ne kadar araştırırsanız o kadar iyi ,bisikletçileri gezin çok ucuza güzel kadrolar satılabiliyor bazen.

• Beğen
Arkadasim da seninle ayni bütceye sahip bir bisiklet alacak bakalim ya o da sedona 610 u cok dusunuyor. Mosso cavalier clarisi de canli görme imkanim oldu epey hafif geldi bana 10 kilodur yaklasik olarak en fazla. Aldigin zaman burdan yazabilir misin ne aldigini

@Auron Sanchez Tabii ki.

Bütçemi arttırıp Bianchi SLR600 alacağım sanırım Claris'e 1600 vereceğime(9 taksit), Tiagra'ya 2000 veririm.(12 taksit)

bence biraz daha para koyup bianchi slr modellerine bak.
:harika:

bu arada fiyatlar gözüne fazla gelmesin eğer peşin ödersen diğer indirimlerle birlikte %30 indirim oluyor belki daha fazla.

• Beğen
Geri