Scudo Sports

1500 tl yol bisikleti

Scudo
Pinarello galileo var elimde full ultegra donanım. Bu arada boyunuz kaç?

(link)
yurt dışından getirme imkanın varsa çok güzel bir bisiklet

@sadık özer

870+70 (kargo) + 180 (% 20 gümrük vergisi) =1120 euro= 2700-2800 tl olur ancak Bisiklet full karbon ve maşa da 12k güçlendirilmiş fiberkarbon.Kimsenin istemeyeceği donanımıyla bile 8.6 kg.
Elin İngilizi 900 euroyu bastırıp binebiliyor,sağlık olsun.

Maalesef para birimi euro değil, pound :(...3200 TL civarında yapar...yine de ülkemizde o fiyata karbon ve bu donanımla bulmak zor...İngilterede ve Avrupanın bir çok ülkesinde bisiklet bir çok şekilde teşvik ediliyor...İngiltere'de işe ulaşımda bisiklet kullanım primi bile var...o primle rahatlıkla karbon bisiklet alabilirsiniz...Paris'te tüm gün şehir içinde 1 euro ya bisiklet kiralayabiliyor, onu da 750 noktadan birine bırakabiliyorsunuz...Elin avrupası bisiklet binicilerini el üstünde tutuyor, gece üstünü bile örtüyor :) Tour de France'ı canlı 6 milyon kişi izliyor, 2 dk önünden geçecek diye 2500 metreye bir hafta önceden kamp kuruyor, belçikanın köylerinde bile bisikletçiler alkışlarla izleniyor...vs vs vs...saymakla bitmez...

Esasında 1150 euro verip biniyorlar. AB dışında bir ülke olanTürkiye'den baktığımız için fiyatlar vergi hariç (%18) gösteriliyor. Oradan gelen birisine sipariş şansı varsa, "UK only" ibaresiyle satılan ünlü modellerden birini gayet iyi fiyatlara yakalamak olası. Ben takipteyim de :D

merida road lite 903 yol yarış bisikletim var fiyat 1300 tl olur .özellik olarak full tiagra jant seti ultegra maşa karbon temiz bir bisiklet düşünürsen özelden mesaj at.

yanlız boy L boy benim boyum 1,78 sorunsuz kullanabilsin diye düşünüyorum.

Geri