Scudo Sports

15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet 4. Yol Yarışları

Scudo
Şu sayfalar önce canhıraş bu organizasyonu sahiplenen zatlar neredeler ben asıl onu merak ediyorum. Ses seda yok.
Takım tutar gibi ekonomi, siyaset takip edenlerin hazin sonu. Ne olduğuna dahi bakmadan körü körüne, sanki beyni yokmuş gibi savunup sonrasında "aaaaağğğğğhhh yağ bu böylemişymiş yağ, tüh be bari susayım da kaynar giderim aradan" iç sesi ile yaşayıp giderler. Malesef.

Koskoca reis kandırılıyor bu ülkede, bisikletçiler kandırılmış çokta üstüne gitmemek lazım değil mi? :komik:
Reis koskoca tabi. En kesin ve net olan o. Kandırıldım diye diye yönetiyor. Gerçek kandırılanların, yönetilenlerin,bundan haberi bile yok. :ckskc: :booo: İşin ilginci kendisini de kandırmaya başladı.:eek:

İstifa bekleyen arkadaşlarımız gerçekten çok iyimser. Bu ülke de kim, ne zaman, ne için istifa etmiş? Bilen birisi varsa yazsın lütfen!

d0nh1ak.jpg

Ülkenin tam olarak özeti bu aslında. Aklı ileri biri demiştir bu arkadaşlara hadi bi yarış organize edinde gençler ter atsın.
emin olun, eğitim içinde, adalet içinde, tarım içinde aynen bu şekilde yaklaşıyorlar.
Ülkeyi gördüm üzülerek.

Çok yazık olmuş, bugünkü yaşananlar.

Nedense hiç şaşırmadık değil mi?

Traji komik bir organizasyon.

Bu arada, A milli futbol takımının yaşadığı hezimet sonrası koltuğundan istifa eden var mı?

Böyle küçücük bir organizasyon iptal olmuş, ne istifası yahu :)

Türkiye standartlarında hakkını vere vere yapılan rezillik, böyle organizasyonlara katılmama düşüncem her organizasyon sonunda perçinleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
El ele devleti on yillarca soyup sogana ceviren iki tane cemaatin cikar catismasi ne zamandir "destan" olmus?

Dimi, 50 sene önce devlet kadrolarına adamlarını kolaylıkla sokmasına yardım ettiği için " Şefaat hakkım olsa ilk ona ( aynı zamanda kendisini abdye kaçıran kişiye) şefaat ederim dediği isimlerin, yaş toplantılarında, atama kurralarında çift torbalarla devletin en önemli kadrolarına kendi adamlarını sokmalarına göz yumanların, 90-91 yıllarında fetöye methiye dizmek için üst düzey askerlerin polis amirlerinin ve gazetecilerin de katıldığı konferanslara göz yumanların ya da 1970 yılında fetönün yaptığı örgüt şemasını 1980 yılından itibaren aynen devletin kılcal damarlarına yerleştiren DARBE meraklısı amerikan uşaklarının hiç suçu yok. Tek suçlu erduvan ...

Yersen 🤣

Tek bilen sizsiniz zaten zamanında memlekette dönenleri.. Kumdan çıkarın kafanızı da biraz gerçekleri görün ...

Güneş balçıkla sıvanmıyordu...
Taklacı/Takiyeci güvercinler her daim aynıydı..
Demin sela okundu, yaşamını yitirip yok yere kendini feda edenler için..
Pikenizi çekip uyuyun....
Yakın tarihi yazacak mangal yürekli gazeteci ve tarihçiler var, şu kaotik dönem geçsin hele bakalım nerede Hanya, nerede Konya...
Bu basiretsiz, meymenetsiz, parti propagandasına katılıp mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun..
Bizler hafızamızı suya yazmıyoruz....

Güneş balçıkla sıvanmıyordu...
Taklacı/Takiyeci güvercinler her daim aynıydı..
Demin sela okundu, yaşamını yitirip yok yere kendini feda edenler için..
Pikenizi çekip uyuyun....
Yakın tarihi yazacak mangal yürekli gazeteci ve tarihçiler var, şu kaotik dönem geçsin hele bakalım nerede Hanya, nerede Konya...
Bu basiretsiz, meymenetsiz, parti propagandasına katılıp mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun..
Bizler hafızamızı suya yazmıyoruz....
Selâ her perşembe okunuyor yanlız
Ksksksks , onu bile oraya bağladınız ya ,ne diyim 🤣

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Su katılmamış cahilsin !!! Perşembe akşamı selâ ne zaman okunur ? Yatsı namazından önce!!! Konuşmak için konuşuyorsun.

Her persembe okunan seladan bahsetmiyor. Sehitler icin gece 00.00 da okunan seladan bahsediyor. Imam yakalisin ya dini dinayeti senden baskasi bilmez. Senin tutugun partiyi tutmayan dinsiz imansiz.

Bisiklet federasyonun yapacağım bir sonraki yarışı topluca protesto etmezseniz hiçbir değişim olmaz.
Ben yarışlara katılmıyorum tercih etmiyorum ama katılan arkadaşların emeklerine yazık, onların destekçisiyim. Sessiz kalmayın.

[
Her persembe okunan seladan bahsetmiyor. Sehitler icin gece 00.00 da okunan seladan bahsediyor. Imam yakalisin ya dini dinayeti senden baskasi bilmez. Senin tutugun partiyi tutmayan dinsiz imansiz.
İmam yaka bir gömlek yakası çeşididir. Hakim yaka da denir. İmamlıkla ya da din-diyanetle bir ilişkisi yok. Bir kullanıcı ismi ile bile kafanızda kurup oradan saldırıya geçecek kafayı nasıl yakalıyorsunuz hayretler içindeyim 🤣 Gece 00:00 da okunanı duymadım, perşembe selâsını duydum ve o kastediliyor sandım. Yanlış anlamışım ,affola.

Bu arada herhangi bir siyasi oluşumla bağım yok. Onu nerden çıkardınız çözemedim doğrusu 😄

Bu gibi mecralarda " Vatanı ,milleti ve devleti yüceltmeye çabalayan kişilerin ardındayım " deyince hemen " Al işte Erdoğancısın " diyerek yafta yapıştırıyorlar. İtiraf niteliği de taşıyor ama orasına bakmıyoruz artık 😄 Parti desteklemek te sizin anladığınız gibi holiganlık yapmak değildir. Biz çok şükür birileri gibi yıllardır doğrusuna yanlışına bakmadan bağnazca takım tutar gibi parti tutmuyoruz. Oy verme zamanı gelince artılar eksileri belirliyor ve vicdan neyi emrederse onun gereğini yapıyoruz. Uyarıysa uyarı, men etmekse men etmek.. Bilmem anlatabildim mi .
Bisiklet federasyonun yapacağım bir sonraki yarışı topluca protesto etmezseniz hiçbir değişim olmaz.
Ben yarışlara katılmıyorum tercih etmiyorum ama katılan arkadaşların emeklerine yazık, onların destekçisiyim. Sessiz kalmayın.

Yani madem bi organizasyon yapıyorlar adam gibi yapsınlar. Yazık, bir sürü kaza olmuş. Görünce içim gitti fotoğrafları videoları . Planlaması çok kötü gerçekten.

Geri