Scudo Sports

15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Etkinliği Turu

recep24ank

Forum Bağımlısı
Tepki
4.762
İsim
Recep Eşref ÇINAR
Bisiklet
Carraro
15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Adpazarı Belediyesi önünden saat 15:00 da halkın katılımı ile birlikte bisikletlerizmizle Camili Mahallesi Sakarya Valiliği önüne kadar Şehit ve Gaziler Anısına bisiklet turu gerçekleştirdik. Başlangıç noktasında tüm katılımcılara, yelek, şapka ve çekiliş numarası verilmiştir. Turun mesafesi 13+13=26 km. di. Bitiş noktasına tüm katılımcılara su, meyva suyu ve kek ikramının yanı sıra bu güne özel bastırılan ve bir ömür boyu hatıra olarak saklanması ümidi taşıyan 15 Temmuz madalyaları dağıtılmıştır. Son olarak ta çekilişle 10 adet bisiklet dağıtılarak talihlilere verilmiştir. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Scudo
Haberim olsa katılmak istersim bu tarz organizasyonlardan nasıl haberdar olabilirim. Belediyelerin yaptıklarından özellikle istanbulda çok oluyor. Ancak haberdar olamıyorum hiç.

@nbacıshaquılle
Facebookta bisikletle ilgili sayfalari takip edebilirsiniz.

Güzel bir etkinlik olmuş. Organizasyonda emeği geçenlerin emeğine, katılanların ayaklarına sağlık. Günün önemine binaen çok anlamlı bir tur. Önümüzdeki 15 Temmuz günlerinde Trakya'da da bu tür etkinlikler yapılmalı. Örnek teşkil etmesini umuyorum...

Tüm Türkiye genelinde aynı anda bu tarz etkinlikler yapılabilirdi. Sizlerinde dediği gibi bu bir ilk ve örnek olur inşallah. Güzel ve anlamlı bir gündü

Konunun ne zaman kapatılacağını bekliyorum :)

@nbacıshaquılle
facebook bisiklet54
(link)
veya sakaryabisiklet com

• Beğen
Tepkiler: nbacıshaquılle
tebrik ederim. Çok güzel bir organizayson olmuş

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Guzel ve anlamli bir organizasyon olmus tebrik ederim

15 Temmuz Şehitleri Anma etkinlikleri maalesef bisiklet camiaları tarafından (dernekler, sosyal medya grupları v.s.) yeterince desteklenmedi....

Tabi bunun bir çok nedeni var... En önemli nedeni bana göre olaya ideolojik olarak bakılmasıdır. Kaldı ki bu çok büyük bir yanlıştır...

@@AKTÜRK ALİ@

Yani bunlar çok basit laflar ve hep belli bir kesmin savunma mekanizmasına ait bir yerlerden kulaklarına üflenmiş laflar.

Siyaset yeri değil, o yüzden konuyu uzatmıyorum; ama malum kesim bir ara Öcalan'a da yanaşmıştı hani Oslo falan, yok kürt halkının sesidir falan.

Dediğim gibi, a kişisi b kişisi fark etmez. Sonuçta RTE'yi istemeyen ülkenin yarısı seçimde gördük. Bundan dolayı seveni gelir sevmeyeni gelmez. Böyle bir tablo çıkar ortaya.

Madem böyle bir olay yaşandı ve ülke kötü zamandan geçecekti, herkes aynı şeyi yaşayacağı için hiç bu tip şeylere gerek yok.

İstanbul'da böyle bir faaliyet oldu mu yoksa sadece Sakarya'ya mahsus muydu? Hiç haberim olmadı böyle bir etkinlikten.
Bir de madalya, şapka yerine etkinlikliği ifade eden forma yaptırsaymışlar daha iyi olurdu.

Bakınız neden destek görmediğini siz açıklamışsınız. Bu söylediğiniz organizasyonun ne denli siyasi olduğu göstermek için yeterli. Belki de bir itiraf. Kim ne derse desin, ben feslilerin katıldığı bir organizasyona katılmam. Fesin Atatürk düşmanlığının simgesi olduğu yalın bir gerçek.

İstanbul'da Arnavutköy Belediyesi'nin yaptığı 4 günlük bir etkinlik vardı diye hatırlıyorum. Arnavutköy'den Niğde'ye gidilecekti, gidilirken geçilen her ilden toprak alınıp Şehit Ömer Halisdemir'in kabristanına bırakılacaktı.

Admin geçen sefer siyasi tüm içeriklerin cezalandırılacağını söylemiştin, yeni puan sistemini açıklamıştın. Buraya bekleniyorsun, artık siyasetten bu forumu kurtaralım lütfen

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Geri