Scudo Sports

15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Etkinliği Turu

Etkinliğe lütfen siyasi olarak bakmayalım. Halka açık bir organizasyondu, kimseye sen gelme diyemezsiniz. Amacına uygun olarak güzel bir faaliyet gerçekleştirildi. Bisiklete binen insanların hangi siyasi görüşte olduğunu bilemezsiniz. Bizim amacımız bisikletti. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Scudo
Bu etkinliği aynı ivedilik, istek ve heyecanla diğer resmi bayramlarımızda da yapmanızı bekleriz. Cumhuriyet bayramı, Gençlik ve Spor bayramı gibi tarihler yani. O bayramların hangileri olduğunu hatırlamakta zorluk çekenler için yazayım dedim. Madalya, çekilişle bisiklet dağıtımı, yelek gibi şeyler konusunda haberlerinizi bekliyoruz.

@recep24ank cevabın bana ise beni yanlış anladın. Ben konuya daha önce bakıp güzel dileklerimi ilettim. Benim sorunun konu değil, bu başlık altında yine siyaset yapmaya çalışan arkadaşlar. Onların ağız şapırtısını okumak istemiyorum

@drumbanger
Diğer İllerin faaliyetleri hakkında bilgim yok ama, bizim ilimizde bir çok bayramlarda ve günlerde bisiklet etkinliği yapılıyor. Umarım ki diğer illerde de bu yaygınlaştırılır.

@legolas99353

Kesinlikle size bir ifadede bulunmadım. Konuya siyasi yaklaşılmasın diye yazma gereği duydum.

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
Geri