Scudo Sports

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yarışan gençlerin yakalanması

@mertgulkokan
Kızıyoruz,sövüyoruz filan da;bu çocuk bu toplumun bir ürünü sonuçta..Nasıl bir toplum bu?
Mesela,Recep İvedik gibi bir karakterin sinemada rekorlar kırdığı bir toplum..
Arda Turan gibi futbolcuların yıldız muamelesi gördüğü bir toplum..
Fatih Terim gibi birisinin(lokantaya baskın filan),imparator olarak kabul edildiği bir toplum..
Yıldız Tilbe gibi birisinin sanatçı olarak kabul gördüğü bir toplum..
Hapisteki insanlara dışkı yedirilmesinin işkence olmadığını söyleyen Celal Şengör gibi birisinin,entelektüel olarak kabul gördüğü bir toplum..
Siyasilere hiç girmiyorum..
Böyle bir toplumdan ne çıkacak?Böyle çocuklar çıkacak işte..

Scudo
@ahlaksızFatih ve Arda iyi örnek her zaman
Bu ülkede sokak ağzı konuşan herkes iy prim yaptı ve yapıyor siyasette de aynı durum var

İnsanlar kendilerini buldukları, özdeşleştirdikleri kişileri seviyor. Bir suna kan mesela uzaylı, bir idil biret bu topraklardan sanki çıkamazmış gibi. Bugün kitap aldım iş bankası yayınlarından. Resmî aşağıda.176704 dosyayı görüntüle

koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurahman Çelebi derler. bu şahısta kendin birşey sanıyor. bunu savunan arkadaşlar var . o şahışı ezecek aracın şöförünün 10 yıl yatarı var. sonuç şöför suçlu. atıp tutması kolay. böyle ergenler her camiada var. yaptığı hataları anlayınca inşallah pişman olmaz. başkasının hayatınada zarar vermez.

not: bisiklet sporuna faydalı biri olduğunu düşünseydim başta ben takip ederdim ama amacı farklı bu arkadaşın.

@Atasoy evet sorun da o zaten. Bu ergenin sinirden hop hop hoplattığı bir sürücü o günden sonra bisiklet düşmanı olur çıkar. Bizim halk bayılır işine gelen genellemeler yapmaya. "Bu bisikletçilerin topunu yasaklayacan yollardan, geçen biri benim çamurluğa tutundu köprüde, düşüp tekerleğin altına girse adam öldürmekten hapse sokacak beni ergen" diyecekler. :snzdglsn: Ve haklılar bunu demekle. Çünkü mahal veriyoruz.

Bizim trafikte her daim alttan alarak, yol vererek, sempatik davranarak oluşturduğumuz olumlu imaj, bunlar yüzünden kötüye dönüyor.

Hadi İsmail efendi bisikletçi, yine arabalara yakın hızda orayı geçebilir diyelim fakat patenci hangi akla hizmet araç trafiği içerisinde köprüden geçmeyi düşünebiliyor ben buna akıl sır erdiremiyorum, çok ilginç.

Bunlar ölmeyi bayılmak sanan tipler

Eleman yapmış bir hata, türk poliside yakalamış. Darısı ihalede usulsüzlük yapıp vatandaşın parasını kutu kutu yurt dışında kaçıranlara gelir umarım.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Bu gençlerin yaptığı hareket avrupada olsa aynen ceza yerler,benim derdim başka,bu 15 temmuz köprüsü bisiklet yoluna açılmalı,köprünün anadolu yakasına bir adet asansör avrupa yakayada,köprüde yaya geçidi var ,bi ara açmayı düşündüler,sonra unutuldu herhalde,

@Kudret Kurtcebe
Tel örgü bir tünel içinden olabilir köprü boyunca. Ama daha mühim işlerimiz var ülkecek.

aynısı avrupa da yapsa bir daha trafiğe çıkmaya cesaret edemez bizimkiler anca para cezası

Geri