Scudo Sports

" 15 Şubat " Pazar......B.Ada Ekşııın (:

@uzaktr

kime diyorum ben haaaaaaaaaaaaaaaaaa:boese157:
kime diyorum ben haaaaaaaaaaaaaaaaaaa:boese157:
ben sana demedimmi arkideeeeeeeeeeeeeeeeş
dragos rampasında zorlama kendini diye
bu fosil bisikletçinin lafını dinlemedin
niye tur resimlerine koymuyorsun olayımızı
benim tekerimin son 6 ıncı kez rampayı çıkışta nasıl patladığını yaz sonra cüneytin arabasıyla beni nasıl kurtardığını
kardaş bilo bunlar anılar
bunlar yazılır ve resimlenir
boşamı çekildi resimler
oraya gelirim dıgırcın dıgırcın yapar
rampaya koşarım seni
ben anlamam diz ağrısı falan
iyileştiğin an ensende
boza pişireceğim
rampalara koşacağım seni
robocop

Scudo
@szgn

hemide ne süpriz sezgin babooooooooooooooooo
senin çektiğin resimler
kadar bomba gibi süpriz bir tur
robocop

@ercan o&o

Ercan abi,başın sağolsun.Geride kalanlara allah kuvvet versin.Görüşmek dileğiyle....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Selam Grup,

Gezimizden önceki akşam dostlarımla konuştum.:) Hava koşulu ne olurrrrrsa olsuuuuuuuun Gezimiz iptal olamazz diyee:D Ertesi sabah kalkarak pedala kuvvet 08:45 Bostancı'dayım;) İlk gelen sevgili Muhammed,vakit var sohbet ettik ve dostlarımızı bekledik.:) Uzaaaaktaan Robocop göründüüüü:p Ben önce " eywaah lastik patlamışşş bisiklet elinde geliiyoo " diyorum Muhmmed'e:( anaaa 1 de bakıoruzzz Robocop güle oynayaaa gelmezzzmi:D yani 1 gitarı eksiiik:) " yolda yürümek istedim " diyoo:D iyi eyvallah sewiniyoruzzz:D Neyse vapura bindik,ilk durak B.Ada iniyor ve gelenleri bekliyoruz;) yarım tur sonrası geri dönüp 10:40 da Kabataş'dan gelen arkadaşlarımızla buluşup padala başladık:cheer: 2 ufak 1 büyük tur sonrası yemek molasııı:) Gelsiiin çorbalarr,küftelerr,meşrubatlarr hepiciiini lüpplettiiiiiiik:D
Saatlerimizi kontrol ettik,dönüş için 15:00 i en uygun saat olarak saptadıktan sonra Emniyet den bisikletlerimize çıkış için kağıt alarak,vapura binip dönüşümüzü gerçekleştirdik Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek,dayanışma ve Grup Disiplini içinde,aramıza yeni katılan,birlikte pedal bastığım Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Geziler İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@kudu

KUd Kudu Apachi Robocop ...

Tur ile ilgili yazıyı bir sonraki dragos turumuz ile birlikte yazacağım. Sen zaten bana yaz derken turuda anlattın nerede bunun gazı simdi. Off ki ne offf .. Aydoslara dragoslara offf :p

Anı tabiki. Hele sen varsan bu turun içinde feci bir anı.

Abi sen dedin.. dedin. Tamam haklısın. Biliyorsun o gün anlattıklarımı, fırtına sırasında Bostancı'ya bisiklet ile sahilden geleceğim diyerek yola çıktım ve sol taraftan (Ağrıyan dizim.) çok fazla soğuk yedim. Isınmadan da hareket edince bu ters durum oldu. Son iki tur da ve eve dönüşüde eklersek biraz hırpaladım kendimi. Bunu yaparken yeterli alt giyim donanımına sahip olmadığım için ben sakatım suan.

Sen her zaman uyarıyorsun. Tesekkür ederim abi. Aldım dersimi demeyeceğim. Sporda sakatlanmak diye birsey vardır. Ama daha dikkatli olacağım konsunda elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Toparlar toparlamaz kendimi yine bisikletteyim abi. Bu hafta muhetemelen eksik olan malzemeyi bir şekilde tedarik edecek ve gereken onlemi kendim için aldıktan sonrada bir sonraki tur ve daha sonraki turlar için yerimi alacağım. Hani en azından daha iki ay yağmurda çamurda pedallayacağız. Bunu yapmayım artık. Bu kadar psikolojik hazırlık yeter değil mi? :rolleyes:

Şimdilik dıgırcınlar benim evin bahçesindeki bıldırcınları vurdu abi. Bir sonraki bıldırcın nesiline kadar açım. Apaçiler bunu nasıl telafi eder, ha ha? (Fındık ezmesi 6TL :D )

Ateş ediyorsun doğru yere nisan al. Apaçilere ne zaman silah verdiler ha ha? :D

Abi apaçiler nerede ise yok oldu. Kabul et artık. Ve sen fosil değilsin. Yaşayan bir müzesin. ( Bu ne idi şimdi iltifat mı? yoksa Yaşı ile ilgli bir alay mı?... İyi niyetinize kalmış efedim ve efendiler. SAYGILAR)

Ne yağ yaktım. Ama daha fazla üstüme glemesin deyü. :rolleyes:

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@AYTEKİN ERZAN

Sevgili Aytekin,Elmas ve Beylikdüzü ekibimiz:)

O gün çok fedakarlık gerektiren 1 işi gerçekleştirdiğiniz.Cerrahpaşa Hastanesi ne gidip kan vererek,böbrek yetmezliği sebebi ile yatmakta olan pedal arkadaşımız sevgili Özlen'in yeğeni için çok ÖNEMLi katkıda bulundunuz.Bu Bisiklet Kardeşliği ve pedal dostluğunun ne boyutlara geldiğinin en büyük kanıtıdır.Büyük sevaba girdiniz,hassasiyetinize teşekkürler,sağolun dostlar......sevgilerrr

Pedal Sesi İst Temsilcisi
Mert Arsan

Öncelikle rahatızlığı olan genç kardesimize geçmiş olsun diyorum.

Beylikdüzü grubuna da helaaallllll... Saygılar.

@sports-man

vay anasını siz büyüksünüz beylik düzü pedalşörleri
kan veren arkadaşlara helal olsun size cennetin kapıları
açılmıştır

hepinizi kutlarım
sizinle daha çok pedallayacağız
beylik düzü pedalşörleri
robocop

arkadaşlar
bu nedir
sponsored links
indiremiyorum
indiren varmı

@oceanist

tufan sende yokmu
hemen bu konuştuğumuz sayfada :cheer:
eklentiyi indirgemek için tıklayınız diyor
benim konuşma putonumun altında

abi bende sponsored links yazısının altında salcano nun hareketli reklamı var...
ve buna gıcık oluyorum...
forumun en tepesinde mouse un üzerinden her geçişinde vırrrnnn diye ses yapan reklamına da aynı şekilde sinirleniyorum ama yapılacakta birşey yok sanırım:)

arkadaşlar merhaba ;

farkettiniz mi , site yönetimi teşekkür bölümünü kaldırıp oraya reklam koymuş . reklamını yaptığı firma bisikletimle ilgili sorular sorduğum maillerime , cevap varmediği için gıcık olduğum bir firma . bu reklam da ,gözüme sokulurmuşçasına ekranımda dönüp duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. gözlerimi çok yoruyor , dikkatimi dağıtıyor . bundan sonra iletişim için yalnızca pedalsesini kullanıcam.

bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@szgn

Sezgine katılıyorum. Heryerde reklam her zaman reklam. Bize reklam yapmalarının ne gereği var bilemiyorum. Zatin insanları bisiklet için yonlendirenler bizleriz.. Acaba 2009 modellerini bilmediğimiz mi düsünyorlar?.

TAK TAK ... Yokuz..uzun bir süre tatile çıktık. Saygılar.

• Beğen
@uzaktr

allahtan ben bir şey göremiyorum
eklentiyi indiriyorum
eklenti kurulamadı diyor
neyse şimdi şikayetler çoğalırsa
site yönetimi çare bulur herhalde
robocop

@szgn

ben de katılıyorum...üstelik yazılanları iki ayrı kanaldan takip etmektense herkes olabildiğince tek kanalı (pedalsesini mesela...) kullanırsa daha verimli olabilir, zira bazı arkadaşlarımız oradalar...

• Beğen
@szgn

Teşekkürler. tunacalis adlı kullanıcı szgn adlı üyenin mesajına teşekkür etti.

• Beğen
Geri