Scudo Sports

" 15 Şubat " Pazar......B.Ada Ekşııın (:

Scudo
değerli arkadaşlar
sayın kaptanlarımız
az önce sezgin arkadaşımızla ve berk arkadaşımızla telefonda konuştum yarın ki büyük ada gezisini üzülerek ve istemeyerek iptal edilmesini istediler kaldı ki benimde mesai arkadaşım hasta olduğu için bu gece gelemeyeceğini ve onun yerine bakmamı istediği için bende gelemeyeceğimi üzülerek bildirir eğer sizler giderseniz size bol şans ve emniyetli sürüşler dileriz bir dahaki turda görüşmek üzere sevgiler saygılar

@AYTEKİN ERZAN

Muhtemelen tur iptal olmayacaktır. En kotü hava ne olursa olsun tuzlaya gidilip geleniecektir. Katılamayan arkadaslar bende dahil olabilirim bu listeye rahatlarına ve istirahatlarini keyifle yapmaya baksınlar. Sezgin arakdasımada geçmis olsun. Adamım bolca portaka ve meyve kokytel i yapıyoruz mikserde herzaman içiyoruz.

Herkese yarin ıçın kolay gelsin ve güzel bir gün diliyorum.

Saygılar.

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte. ..:cool:

@uzaktr

kardaş bilo tekrar
aynı mesaja dön
ve oku yoksa dıgırcın dıgırcın
robocop

b.çekmeceden gelen olmayınca benimde gelme durumum kalmıyor

sizlere güzel bir tur olmasını diliyorum arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: sports-man ve szgn
@AYTEKİN ERZAN

katılamayan avrupa pedalşörler
aytekin
berk
sezgin
arkadaşlarıma başka bir turda görüşmek üzere
bol pedallar diliyorum
gene görüşeceğiz be yahu
robocop
tekrar görüşürüz
halil bisiklet dostum

Son durumlar Nedir. Kudu Abi Robocop! yardimci ol Placan'a. Yarin olasi güzegah nedir simdi? Nerelerden nerelere yaklasik kac kilometrede yapilir turlanir.! Yagmurlarda camurlarda. Avrupa yakasi insaniyim ben.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Aaaaaaa........!:(
Kudret
Yarın ki tur İPTAL mi .....?
Gelecek kimse kalmadı sanki...
Havada kar sesi var, kimse riske girmek istemiyor tabii.....

Ben de yarın katılıp sürpriz yapayım diyordum..:D
Baktım gelmesi garanti kişiler bile vazgeçmiş..

Bülent kardaş geçmiş olsunnnn... :dua:

en iyisi ben de bu kar-kış kıyamette yollara çıkıp bi daha
hastalık canavarını uyandırmayayım...
yataklara düşmeyeyim..
Görüşmelerimiz kaldı başka pazara...:60:

Sezgin arkadaş geçmiş olsunnnnnnnnnn....:dua:
amman dikkat..umarım grip virüsü seni de tuş etmez..

Görüşmek üzere bisiklet dostları....

@placan
placan dostum
mert kaptanın önerdiği site
weather underground dan hava durumuna baktım kar yok vapur seferleri iptal olacağını zannetmiyorum en kötü ihtimal de merti ara derim
robocop

arkadaşlar az önce sportsman (mert) abiyle konuştum. turun ne olursa olsun düzenleneceğini söyledi. zaten apocahpto (uğur) ile beraber gelicez.

yağmur kar ne olursa olsun siftahımı sizinle yapacak olmam acayip heyecanlandırıyor beni:)

@naz34

naz 34 bisiklet dostum iptal değil
weather underground
dan hava yağmurlu gözüküyor kar yok
duruma göre kendini ayarla merti haberdar et
robocop

@omer_kt3

evetttttttttttttttt
ömer -apocahpto
rampaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rampaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hücuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
adayı işgal
patetik durumun ince distörşınından robocop karbon apaçi kud kudu

Bİr iki dakika önce dizim ile ilgili biraz da olsa yüklenmek sureti ile aşağı yukarı hareket ettim. Acı veriyor ve rampa çıkarken muhtemelen canım yanacak ve bütün günümü acı içinde geçirmeme sebep olacak. Daha sonraki turlarda sorun yasamamak adına yarın gelemiyorum. Gecenin bu saatinde kimse okur mu bilemiyorum. Sanki dizim yüklendiğim zaman yerinden kayıyormus gibi bir his veriyor.

Yarın iyi eğlenceler. Aya yorgi benim için beklemek zorunda. Görülecek bir hesabımız var ve kapanmayı bekliyor. Muhtemelen bu tur sonra bir kere daha yapılacaktır.

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte..birazda üzgün :(

öncelikle sezgin geçmiş olsun dostum...
sonrada bülent, sende dikkat et dizine, sanki ben farklıymışım gibi:)

yarın ada turuna katılacak olan tüm arkadaşlarıma da iyi eğlenceler dilerim...

bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: sports-man ve szgn
@AYTEKİN ERZAN

merhaba arkadaşlar ,

internet bağlantım kısa süreliğine kesildiği için, telefon görüşmelerimiz ile aytekin abimiz, diğer arkadaşlarımızı bilgilendirmek adına bir mesaj yazdı , belki küçük bir yanlış anlaşılma olabilir endişesi ile, küçük bir düzeltme yapma ihtiyacı hissettim . turun iptal edilmesi , bizim beylikdüzü - büyükçekmece ekibi adına konuşulmuştur. diğer arkadaşlarımız ada turunu gerçekleştirecektir . eminim çok eğlenceli bir gezi olacak . ben soğuk algınlığı sebebi ile çok istesem de, tura katılamıyorum . en kısa zamanda sağlık problemlerimden kurtulup hep beraber , yep yeni turlarda pedallayacağımız günler için en kısa zamanda gücümü toparlamaya çaba gösteriyorum .

@oceanist

teşekkür ederim tufan . sağlıklı günler dilerim .

muhabbetle . . .

Sezgin arkadaş geçmiş olsunnnnnnnnnn....:dua:
amman dikkat..umarım grip virüsü seni de tuş etmez..

Görüşmek üzere bisiklet dostları....

merhaba ;

iyi dileklerin için teşekkürlerimi sunarım . birlik ve beraberliğimiz , çok hoş .

sevgi ve muhabbetle

Geri