Scudo Sports

" 15 Şubat " Pazar......B.Ada Ekşııın (:

Yine güzel bir Sports-Man gezisi. Zaman zaman az biraz ciseleyen yagmur altinda olsa da pek islak olmamasi güzel oldu. Geze geze Büyük adayi kücülttük, köftelerimizi yedik, vapurumuza bindik sakin sakin döndük. Grup disiplini, kasklar ve birlik beraberlik her zamanki gibi ön plandaydi.

Hile yaptim damardan vurdum konusturdum bol bol Kudu Abiyi:) Onu dinlemek büyük keyif. Cok yasa abi..!

Baska bir turda tekrar görüsmek dilegiyle :)

Scudo
@AYTEKİN ERZAN

Merhaba Aytekin kardeşim,

Bugün mezarlık ziyareti ve aile yemeği dolayısı ile ancak internete girebildim. Ben her türlü tur için her zaman müsaitim. Önümüzdeki günlerde seve seve 13.00'ten sonra Cankurtaran'da buluşur ve birlikte Ortaköy'e pedal çeviririz.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@szgn

evet kazasız belasız tur tamamlanmıştır
özgür ve eşinin bindiği bisiklete bittim
sezgin babo geçmiş olsun
resimler mertte
geliyür geliyür
merak etme
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
süpriz turu
mert kaptan çınlatacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
patetik biçimin ince distörşınının
robocop karbon apaçi kud kudusu

@placan
placan
ps2 muhabbetleri iyiydi gene ps2 alacağım
silent hill in yeni oyunu çıkmış kafa yırtmaca birde
evet call of duty 5 de çıkmış
abovvvvvvvvvvvv
robocop

çok geçmiş olsun sezgin abi hasta oldugunu turda ögrendim... senin fotografların olmadan bir gezi ne kadar güzel anlatılabilirki?

bulent abi dizini çok fazla zorladın kısa sürede çok kondisyon yaptın. kendine daha da dikkat et ve en kısa zamanda doktora göster tufan abi gibi boşverme
:)

eve daha yeni geldım harika bir turdu zaten mert kaptan'ın ve kudret abinin düzenledi turların harika olmaması gibi bi ihtimal yok :) yine çok güzel yemekler yendi muhabbetler edildi özellikle ayıptır soylemesi kaşarlı köftenin tadı damagımda kaldı :)

Seni seni.. Uğur seni seni..:p ..Koparıcam kulaklarını .. :D

Tamamı ile benim hatam.. Fırtınada bisiklete binip çok zorladım bacakları. Altımda su geçirmeyen malzamada olmaması beni bir dönem için etkisiz hale getirdi. On gün istirahat iste.. kaçarmı bu fırsat ..Bol bol yatacağım. :D

Sağolsun Mert beni arayıp hem kalayladı hemde yapmam gereknelre konusnda bilgi verdi. Kendisine ilgisini eksik etmediği ve tavsiyelleri için TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu mesjın da pot pot üstüne kırmışsın bilgin olsun. Kulaklarını bir tek ben çekmeyeceğim sanıyorum. ;)

Hem ders çalışsana sen .. Ne biniyon bisiklete ha ha.? Kime diyorum ha ha ? Haziranda karne aldıktan sonra göreceğim ben seni.. :D

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

adaya hastalık yüzünden katılamayanlara geçmiş olsun... benim gibi soğuk ve başka nedenlerden katılamayanlara da geçmiş olsun... :( biliyoruz ki keyifli bir tur daha kaçtı hayatımızdan... :( Mert kaptanın ve Robocop'un gelecek turlarını merak ve ilgiyle bekliyoruz... elbet bir gün biz kızlar da orada olacağız.... değil mi kızlar! sesi soluğu çıkmıyor bu milletin!....

sevgiler herkese....
esin

@omer_kt3

ömer bisiklet dostum mert resimleri iş yerinden basacak
bazen çarşambaya ,perşembeyede sarkabilir
robocop

Şimdi kudret arkadaş ;daha uyumadın mı " gece kuşu" diye kızacak yine :D
Bi türlü düzene girmedi uyku saatim..

Hiç de beklenen gibi kötü bi hava olmadı, bisiklet gezisi için elverişli bi gündü..
Katılmayı çok istedim ama yine de riske giremedim...

Ada gezisinde yediğiniz, içtiğiniz sizin olsun, neler yaptınız , nasıl geçti anlatın ve foto.ları paylaşın..başka bişi istemiyorum...:p

Tabi bi de haftaya pazara rotayı nereye çevirdin merak ediyorum sevgili Mert
büyük ihtimalle, bol rampalı bi güzergahtır...:D

Özledim çok bisiklete binmeyi de, dostlar sizleri de..
Keyifli ( aşabileceğim kadar rampalı :eek: ) gezilerde görüşmek üzere...sevgilerimle........

arkadaşlar avrupa yakasından beylik düzü ekibi olarak katılmayı çok istemiştik fakat çeşitli manilerden dolayı katılamadık yine çok keyifli bi tur olduğu şüphesiz katılan herkesi kutlar katlamayanlar için üzgünüm birdahaki sefere birlikte olmak dileğiyle

@naz34

eveeeeeeeeeeeeeeeeet
kızdım:boese157:
hatta ateş püskürüyorum
erken yatılacak
erken kalkılacak
hıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
naz 34 resimleri kaptan mert çarşamba yada perşembe basar be yahu
merak etme sen
paylaşacağuz be yahu
valla kardeşim özgür ile hanımı bisiklet kiraladılar ama ne bisiklet
iki kişilik
tin tin bindiler
bize eşlik ettiler
ada bomboş fayton üç beş tane idi ohhhhhhhhhhh
dedik araba yok
yazın adaya gidilmez rezillik
yazın heybeli yapacağız adalar kışın kaçmak için ideal
süpriz tura hazır ol mert kaptan yazacak
robocop

@murat ilhan

ilhan abi merhaba ;

iyi dilekleriniz için teşekkürlerimi sunarım. umarım sizde iyisinizdir. görüşmek üzere . . .

sevgi ve muhabbetle

Geri