Scudo Sports

15 nisan 2018 Marmaris Salcano yol bisiklet yarışı

Scudo
@engin güner

(link)

Burdan en ekonomik olana bakmak lazimda kimde var acep az yakan dizel minibüs

(link)

En az bu yakıyor

bunlar boş ağırlığı o araçta insanlar olcak vs ayrıca lanet bir titreşim cehennemi :p

@engin güner

Marmarise tren yok arkadaş,olsa aynen zıplayarak uçarak tren ile giderdim,bisikleti koyacak yük vagonu olurdu,14 nisan yola çıkardım,pendikten,efenim 40 lira olurdu gidiş ,80 lira verirdim ,bilet önceden alırdım, hayalle yaşayan o............... ölür:islik:

@engin güner

Bizimkilerde iyidir yani,,,:islik::islik::islik::islik::islik::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

@tırıvırı.

(link)

Kısada ,55 -59 katagoride favori dostum cihat yurtseven listede,nashira takımından,,,,,,:harika:

60 mastırda hala iki kişi,kareye Rınat ve mustafa sevinçel girer isek podyum belli olur,,,,,

Yarış saatleri değişmiş.

Kısa ile uzun arasında 10 dakika var çoğu parkur ortak ve oldukça tehlikeli yolları var .Yarışın başında hemen yokuş...

Bu konuda bence yanlış yapılmış ya sizce ?

@tırıvırı.

Tabi bu bir amatör yarış,ama ,amatör yarış yapılacak ise buraya katılacakların kaza riskini azaltmakta başta marmaris belediyesine düşer,bu yarış başlangıcında insanlara kağıt imzalattırırlarmı bilemem ,her türlü sorumluluk size aittir diye,yolların onarılması en azından kaza riskini aza indirir,illaki kaza olacaktır,ama bozuk yollara amatör insanları sokmakta pek mantıklı gelmiyor bana ,çeşme yarışındada milleti bozuk yollara soktular.

(link)

Kısada 4 kişi 60 mastırda,yakın takipteyim ,,,,,sadık yalaman,bu dostumla 2017 marmarada
Yarıştık ,3 'üncü olmuş idi,

Videoda harika parkur deniyor,,,,,,,:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik:

Tahminimce lastikler gümleyecek

(link)

Uzunda 60 mastırda 4 kişi, kareye sami noyan girdi

151289 dosyayı görüntüle

Yüzme yarışında birincilik,

Son 10 gün,Kısada semih yüceer, ali serdar akgiray ,60 mastırda 6 kişi

(link)

Uzunda durum aynı,

(link)

Uzunda tahminlerim,ya birinci ismail iltir ya da ali rıza fırıncı,1 ve 2 'yi alırlar,55 -59 katagoride,üçüncü davut mutafoglu,,,süpriz olmaz ise

55- 59 katagoride Kisada cihat yurtseven,45 -54 katagoride zafer yalın favorilerim
Ve uzunda mutlu erçevik hoca 45-54 katagoride

1. @Erdem Topal

Valla marmarise tren şart,,,,,,öyle bir tren düşünki,bisikletini yanına alıyorsun yataklı vagonda duruyor kapıyı kilitliyorsun ,anahtar veriliyor sana ,tabi sonra anahtarı kondüktüre teslim ediyorsun 740 km 'yi hızlı tren ile gidiyorsun,en iyi seyahat bisiklet ile tren seyahati,öteki türlü işkence ,otobüsle giderken ,tekeri çıkartıp bagaja veriyorsun,uçak ile büyük kutuya koyacan,ölme eşeğim ölme yani,,,

Bu arada, 60 mastır Kısa etabın koşulması kesinleşti en az 5 veya 6 kişi olması gerekiyordu,favori dostlardan ses yok,Rınat akhmetbekov ve mustafa sevinçel,
ersan kaçan ,72 km 'de akra gran fondoda kürsü gördü 31 ortalama ile,şu anda ersan kaçan şanslı gibi,

60 mastırları takibe devam toplam 7 kişi
Sadık yalaman
Mehmet köktürk
Ali serdar akgiray
Ersan kaçan
Cemal kartal
Mehmet ali tanaydı
Ahmet emin yeginboy

Uzunda
Patrick mitchell
Yüksel kılıç
Paul bollom
Sami noyan

(link)

Kısada,273 kişi,son 8 gün,,,,60 mastırda 7 kişi,listeye ahmet emin yeginboy girdi,

(link)

Uzunda 158 kişi 60 mastırda 4 kişi,8 gün içinde en az 5 kişi olması gerekecek ,aksi takdirde 60 mastır koşulmayabilir

Ersan kaçan 72 km 'de ortalama 31 yapar ise,65 km 'de ne yapar ?
Sorunun cevabı, antalya fondo etabı ile marmaris etabının karşılaştırılmasında yatar,
Antalyada fazla eğim olmadığı söylendi,burada hem yol bozuk hemde eğimler var ,derecelere etki edecektir,ayrıca kuzey yöne dönüş var 15 nisan günü rüzgarın 35 km olması dez avantaj olacaktır.

(link)

15 nisan ,25 derece yarışcılar için ideal...

(link)

09.00 ve 12.00 arası önemsiz bir rüzgar ,sıcaklık ,22 derece ile 24 derece arasında oynayacak,rüzgar hem soldan ve sonra sağdan vuracak,yarışcıları ideal br hava bekliyor tabi bozmaz ise,,,

(link)

Kayıtlar devam ediyor uzunda 174 kişi,

(link)

Kısada 306 kişi

@tırıvırı.

Malesef tribünlerdeyim, bu sene yolluk olmaması kötü oldu,2016 gran fondo marmarada otobüsler bedava idi,şimdi 740 km gidiş zatı 100 tl dönüş 100 tl ,federasyon bunu nasıl karşılayacak ya da kontenjan koyacaktı,Kisada en fazla 500 kişi uzunda 500 kişi bunların kaç adeti marmaris dışından gelecek ise onlara otobüs gidiş ve dönüş bedava olacaktı,ct günü otobüse binecektik akşama marmariste olacaktık,bir gece konaklama pansiyonda kalırdık,o iş kolay olurdu indirimde yaptırırdık,bunlar hep hesap kitap işi,yemek para tutmaz idi ,yani en fazla 300 lira ile işi kurtarırdim

(link)

Kisada 60 mastırda 8 kişi oldu listeye oğuz değer girdi,

Bu yarışta önceden üç kişi kürsü görmüştü,3 'üncülük alan ali serdar akgiray ,sadık yalaman ve ersan kaçan bakalım bu yarışta ne olacak,süpriz bir isim birinci olabilirmi,oğuz değere face'den ulaşamadım

(link)

Uzunda 60 mastırda 4 kişi ,3 gün içinde katılım olmaz ise 60 mastır koşulmayabilir

Geri