dostlarım
romalılar
lejyonlar
bu akşam samet ve diğer güzel dostlarla buluştuk hasret giderdik esenköy ekibi ile
şimdi bu akşam biraz kartepeyi yatırdık masaya sametin iş durumunu ayarlaması ve ona göre topik açması lazım bunu iyi planlayalım ben istiyorumki hepimiz esen celi ekibi alayımız kartepeye gidelim
iki grup oluşur a ve b grup
a grubu
sabah saat 04.00 de bostancıdan hareket ederek kartal ve pendikten gelenlerle ve hatta gebzedeki dostlarıda alarak izmite topuklar 110 km yi daha az mesafede alabiliriz evet 224 km bana patlamış ben yanlış hesaplamışım 8.5 saatte aldık bu mesafeyi ekipte kaşif -samet -engin-semir-çağlar -
ali dostum bu turu yapabilir spd ye geçti diğer ali dostumda yapabilir
bu arada eskisine rağmen kaşif büyük bir atılım yapmıştır kendisini kutlarım spd ye geçmesi kaşifi bomba gibi yaptı
evet bu a takımı 4 saatte izmite varır ortalama 25 km ile fazla rampa yok bir hereke tarafında var
kaza ve yemek mola sürelerini hesaba katarsak 1.5 saat diyelim toplam 5 buçuk saatte izmite ulaşacağız en kötü senaryo tabi kaza olmazsa
izmitin dışına çıkarak sapanca istikametinden devamla maşukiye büyük derbent yoluna sağdan saparak ulaşacağız iyi tahmin biz büyük derbentte
saat 10.30 da oluruz yada 10.45 arası
b takımı ise sabah haydarpaşadan trene binerek adapazarı trenine saat 08.15 de 09.45 de büyük derbentte olur bu iş b takımı için çok kolay olacaktır onlarla
büyük derbent tren istasyonunda buluşup bir km sonra 22 km lik rampaya varacağız ve ver elini zirve planım bu dostlar