Scudo Sports

15 mayıs 2010 yalova esenköy

Scudo
@Zekeriya Gecenoğlu

zekeriya abi öldürdün beni gülmekten :D zeki mürende bizi görecekmi.

@samet_özdemir

al işte külliyen yalan ben kask takmıyodum bi kere kamyondayken dikkatli bakılsın lütfen:D

bide yolcu olacan altında yol bisikletiyle hepimize önderlik yapman gerekirken önderliği kamyondan yapıyosun :)

@Barış Özkan

ve iki dişli aynakolumla yani dikkat çekerim:bilmiom: evvallah abicim sanatçı gözüyle bakınca başka oluyo tabi:D

kudret abiye demişti sanatçı gözüyle bakmak ama sende farklı açıdan baktın sende fotoğraf sanatçıcısın ara güler halt etmiş senin yanında :) ee kartepeye gelen varmı :D

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Arkadaşlar cümleten merhaba,

Uzun zamandır turları ilgiyle izliyorum. hazırım bu hafta kesin ordayım derken daha ortaya çıkmış bir tur yok ne yazık ki. Kudret abinin polinez'i :) var ama hem cumartesi hem de kudret abinin temposu duyumlarıma göre beni aşıyor anlaşılan :).

Arkadaşlar teşviklerim ve eylemlerim sürecektir. 29 mayıs tam güzel bir tur günü gibi duruyor :D ;)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
dostlarım
romalılar
lejyonlar

bu akşam samet ve diğer güzel dostlarla buluştuk hasret giderdik esenköy ekibi ile
şimdi bu akşam biraz kartepeyi yatırdık masaya sametin iş durumunu ayarlaması ve ona göre topik açması lazım bunu iyi planlayalım ben istiyorumki hepimiz esen celi ekibi alayımız kartepeye gidelim
iki grup oluşur a ve b grup
a grubu
sabah saat 04.00 de bostancıdan hareket ederek kartal ve pendikten gelenlerle ve hatta gebzedeki dostlarıda alarak izmite topuklar 110 km yi daha az mesafede alabiliriz evet 224 km bana patlamış ben yanlış hesaplamışım 8.5 saatte aldık bu mesafeyi ekipte kaşif -samet -engin-semir-çağlar -
ali dostum bu turu yapabilir spd ye geçti diğer ali dostumda yapabilir
bu arada eskisine rağmen kaşif büyük bir atılım yapmıştır kendisini kutlarım spd ye geçmesi kaşifi bomba gibi yaptı
evet bu a takımı 4 saatte izmite varır ortalama 25 km ile fazla rampa yok bir hereke tarafında var
kaza ve yemek mola sürelerini hesaba katarsak 1.5 saat diyelim toplam 5 buçuk saatte izmite ulaşacağız en kötü senaryo tabi kaza olmazsa
izmitin dışına çıkarak sapanca istikametinden devamla maşukiye büyük derbent yoluna sağdan saparak ulaşacağız iyi tahmin biz büyük derbentte
saat 10.30 da oluruz yada 10.45 arası
b takımı ise sabah haydarpaşadan trene binerek adapazarı trenine saat 08.15 de 09.45 de büyük derbentte olur bu iş b takımı için çok kolay olacaktır onlarla
büyük derbent tren istasyonunda buluşup bir km sonra 22 km lik rampaya varacağız ve ver elini zirve planım bu dostlar

kumandanım

şimdi bu ilk 110 kmlik yol sanırım full asfalttır zaten. sonraki 22 nasıl?

@çağrı kolçak

110 km paso asfalt
sonraki 22 km ise şöyle

çağrı geçen sene 26 eylül turunda izmitten burak arkadaş yolla offroada daldı zinciri attı amma zirveye yolla çıktı sen niye çıkamayasın çılgınız biz pink dinleriz ve yolla offroada gireriz bu adrenalin yaşanır başkada bir şey demem
şimdi maşukiyeden kuzu yaylasına kadar eğimi 9 olan rampalar üst üste geliyor cillop asfalttan çıkıyoruz toplam 14 km sonra 8 km lik stabilize ve offroad kalıyor geriye önce stabilize yol geliyor orda yolla gidersin esas zirveye doğru son 5 km kayalıklı toprak yol bu 8 km hep rampa bir yerde yol düzgünleşiyor birinci ve ikinci yol ayrımlarında paso rampa 22 km

@Kudret Kurtcebe

usta oraya kadar gittikten sonra da zaten son 5 km alırım elime yürürüm artık nolcak. 130 pedal çevirmişiz 5 te yürürüz artık:in:

Peki Suadiye'den mi çıkılacak mı? Suadiye diye bir yerden bahsediyordun?

Geri