Scudo Sports

15 mayıs 2010 yalova esenköy

@Ömer DEMİROK

kardeş deniz otobüsü ile kadikoy veya bostanci yapip ordan trenle gelebilirsin en mantiklisi o ama saat tabi biraz erken. ama emin ol snein gelmen benim gelmem den daha kolay :)

Scudo
@samet_özdemir

valla samet bundan sonra eskihisar ve topçular arası mekik dokurum

Ben de gelmek istiyorum fakat cumartesi çalışma ihtimalim var; bu yüzden beni de yazın ama yanıma bir soru işareti koyun:D Eğer gelebilirsem, bu benim tek başıma yaptıklarım hariç ilk turum olacak.

@Kudret Kurtcebe

abicim selamla ve hürmetler. merakımdan sormak istediğim bir şey var kaç senedir bisiklete biniyorsunuz?

samet dostum özel mesaj için de teşekkür. bu sefr tam benlik galiba tur:) yalnız bi engel olabilir mesaj atarım şimdi sana ama yazın tabiki listeye bu sefer suya girme garantiliyim hem de:) yalnız bi de sudüşen tayfasından daha fazla katılım beklerdim bu olmadı:mad:

@Caner AYDIN

1976 dan beri yaş 53 e geldi
bir çok bisiklet eskittim sayılır durmak yok pedallamaya devam dostum

:in: :in: :in: :in:

Sametcim ben de özel davetine teşekkürle başliyim. Fakat bu hafta sonu turnuvam var; şiledeyim:( cumartesi fikri çok güzel bu arada, bundan sonraki turlar için desteklerim...size iyi eğlenceler dilerken biraz buruk şekilde mesaj yazıyorum; ne kadar eğlenceli olacağını düşleyerek...kazasız belasız gidip gelin...

ömer hocam bakırköyden yenikapıya geçip ordan yalovaya geçebilirsin yenikapıdan gelenler olacak onlarla orada buluşabilirsin

Çağrı daha yeni açtım konuyu gelen çok olacaktır ;) şuan antepden urfaya geçiyorum yoldayım listeyi akşam güncelleyeceğim ;)

haydee samet yine başlamış ordan oraya geçmeye:) cağ kebap geliyo mu bu sefer sen ondan haber ver:D

@Kudret Kurtcebe

Allah sağliğindan zewal vermesin abi ne diyelim ben 1977 doğumluyum :) tebrik ederim umarım bende sizin yaşınıza gelir ve hala bisiklete binebiliyor olurum. Allah cümlemize nasip etsin.... dün kızıma 2 tekerlekli bisiket aldım 5 yaşında kendisi ilk defa bisiklete bindi ve akşam eve girerken tek söylediği bisiklete binmek çok eğlenceliymiş oldu :) bakalım ne zaman binmeyi öğrenecek :)

gençler face'te ardanın kurduğu grupta da etkinlik olarak açtım olayı ordan da davet falan yapılabilir:)

samet dostum özel'den mesaj atmışsın nispet yapar gibi.. ben atamıyorum o yüzden foruma yazıyorum.. :D

16 mayıs pazar günü abant'a gidiyorum delta tayfası ile ama yine de geliyorum yaz dostum beni de listeye.. :in:

bu arada bu mesajla beraber 50 mesajı doldurmama ramak kaldı şurda.. bundan sonra herkese özelden yazcam.. :D

çağrı erzurumda diilim bea kardeşim antepden tatlı alayım ama kötü olur cumartesiye kadar fıstık alırım alabilirsem ;) hala yoldayız birecikteydim arızayı çözdük urfaya geçiyoruz kamyonda bilgisayar inrernet konedi tam ;)

@samet_özdemir

şuan yolda ne zorluklarla size bu mesajı yazıyorum bi bilseniz :) antep urfa yolundayım yüklediğimiz tomografiyi urfaya götürüyoruz bitanesini antepe indirdik anteptende urfaya kamyonla geçiyoruz 1 saat falan yolumuz var geceli gündüzlü çalışıp işi bitircez inş. bu gece çalışcaz makineyi indircez herşey bu tur için :) bu arada wınn saolsun sevenleri ayırmıyor :) :cool:

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
o değil de listede adımı göremedim ama neyse ben ekliim bari:) metehan abiye kim ulaşıyo peki:D

1. Ali ATAY
2. Samet_ÖZDEMİR
3. Arda TAŞAN ( 1 aksilik olmazsa)
4. Caner AYDIN
5. Engin YILDIZ
6. Hofsorrow
7. Semir KARABULUT
8. Nostoc Domenica
9. Ömer DEMİROK
10. Çağrı KOLÇAK
11.
12.....

çağrı kusura bakma kardeşim unutmuşum yolda yazdıydım kamyonda :) hala çalışıyoruz bu gece uzun :(

Topçular yalova koru çınarcık teşvikiye şenköy esenköy şelale kalmasın :) cumartesi çınarcığın en büyük klüplerinden biri sezonu açıyor gidelim bisikletlerle :)

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
şimdi arkadaşlar burda rakam 20-30 olacak gibi daha bu dün salı ama bu isim yazan arkadaşlardan gelmeyenlerde olur gibime geliyor tahmini kaç kişi gideriz acaba ne kadar cok kişi ile tanişir isem o kadar fazla mutlu olacağım. heyecanım kat kat artıyor vallahi yarından itibaren işe bisikletle gelip gitmeye başliyorumki en azından 3-4 gün kondisyonum artsın birde hafta içi akşam çengelköy ümraniye tarafından kimse yokmu binelim bisiklete akşamları yahu. 4 gün oldu yazalı kimseden cvp çıkmadı..... Allah (cc) den mani çıkmaz ise bundan sonraki bütün organizasyonlara adımı sormadan ekleyebilirsiniz arkadaşlar c.tesi pazar etkinliklerinin tamamına katılabilirim (gün aşırı olanlar hariç onlar için hanımdan izin almam lazım :))

@samet_özdemir

valla helal olsun samet oralardan buralara yetişiyorsun

:in: :in: :in: :in:

caner abi katılım 20 kişi olur gibi su düşene gittiğimizde 17 kişiydik çok zevkli geçti inş. Buda kalabalık olur ama çok eğleneceğimizden hiç şüphen olmasın ;)

Kudret abi gece 4 de otele geldik yattım şimdi kalktım hastaneye gidiyorum tekrar bugün antepe geçicem.

16 mayıs pazar günü abant'a gidiyorum delta tayfası ile ama yine de geliyorum yaz dostum beni de listeye..

16 mayıs abant ve bu turada gelmeyi istiyorum. Cuma akşama kadar karar veririm :)

Bisiklet turlarına foto çekmek için katılmıyorum Samet :) Sizinle beraber pedal dostu olmak için katılıyorum. Foto için katılsam o tur bitmez ;)

Geri