kardeş deniz otobüsü ile kadikoy veya bostanci yapip ordan trenle gelebilirsin en mantiklisi o ama saat tabi biraz erken. ama emin ol snein gelmen benim gelmem den daha kolay
Ben de gelmek istiyorum fakat cumartesi çalışma ihtimalim var; bu yüzden beni de yazın ama yanıma bir soru işareti koyun Eğer gelebilirsem, bu benim tek başıma yaptıklarım hariç ilk turum olacak.
samet dostum özel mesaj için de teşekkür. bu sefr tam benlik galiba tur yalnız bi engel olabilir mesaj atarım şimdi sana ama yazın tabiki listeye bu sefer suya girme garantiliyim hem de yalnız bi de sudüşen tayfasından daha fazla katılım beklerdim bu olmadı
Sametcim ben de özel davetine teşekkürle başliyim. Fakat bu hafta sonu turnuvam var; şiledeyim cumartesi fikri çok güzel bu arada, bundan sonraki turlar için desteklerim...size iyi eğlenceler dilerken biraz buruk şekilde mesaj yazıyorum; ne kadar eğlenceli olacağını düşleyerek...kazasız belasız gidip gelin...
Allah sağliğindan zewal vermesin abi ne diyelim ben 1977 doğumluyum tebrik ederim umarım bende sizin yaşınıza gelir ve hala bisiklete binebiliyor olurum. Allah cümlemize nasip etsin.... dün kızıma 2 tekerlekli bisiket aldım 5 yaşında kendisi ilk defa bisiklete bindi ve akşam eve girerken tek söylediği bisiklete binmek çok eğlenceliymiş oldu bakalım ne zaman binmeyi öğrenecek
çağrı erzurumda diilim bea kardeşim antepden tatlı alayım ama kötü olur cumartesiye kadar fıstık alırım alabilirsem hala yoldayız birecikteydim arızayı çözdük urfaya geçiyoruz kamyonda bilgisayar inrernet konedi tam
şuan yolda ne zorluklarla size bu mesajı yazıyorum bi bilseniz antep urfa yolundayım yüklediğimiz tomografiyi urfaya götürüyoruz bitanesini antepe indirdik anteptende urfaya kamyonla geçiyoruz 1 saat falan yolumuz var geceli gündüzlü çalışıp işi bitircez inş. bu gece çalışcaz makineyi indircez herşey bu tur için bu arada wınn saolsun sevenleri ayırmıyor
çağrı kusura bakma kardeşim unutmuşum yolda yazdıydım kamyonda hala çalışıyoruz bu gece uzun
Topçular yalova koru çınarcık teşvikiye şenköy esenköy şelale kalmasın cumartesi çınarcığın en büyük klüplerinden biri sezonu açıyor gidelim bisikletlerle
şimdi arkadaşlar burda rakam 20-30 olacak gibi daha bu dün salı ama bu isim yazan arkadaşlardan gelmeyenlerde olur gibime geliyor tahmini kaç kişi gideriz acaba ne kadar cok kişi ile tanişir isem o kadar fazla mutlu olacağım. heyecanım kat kat artıyor vallahi yarından itibaren işe bisikletle gelip gitmeye başliyorumki en azından 3-4 gün kondisyonum artsın birde hafta içi akşam çengelköy ümraniye tarafından kimse yokmu binelim bisiklete akşamları yahu. 4 gün oldu yazalı kimseden cvp çıkmadı..... Allah (cc) den mani çıkmaz ise bundan sonraki bütün organizasyonlara adımı sormadan ekleyebilirsiniz arkadaşlar c.tesi pazar etkinliklerinin tamamına katılabilirim (gün aşırı olanlar hariç onlar için hanımdan izin almam lazım )
caner abi katılım 20 kişi olur gibi su düşene gittiğimizde 17 kişiydik çok zevkli geçti inş. Buda kalabalık olur ama çok eğleneceğimizden hiç şüphen olmasın
Kudret abi gece 4 de otele geldik yattım şimdi kalktım hastaneye gidiyorum tekrar bugün antepe geçicem.