Scudo Sports

" 15 Mart " Pazar......Florya Rampasız Ekşııın (:

@6500

vay 6500
hemide 270 dolara mal oldu
s lx e bağlandım avid hikaye bunu önceden düşünmem
gerekirdi yalnız önce kullanıyorsun sonra anlıyorsun
fren eskisinden daha zımba oldu
robocop

Scudo
@mahmut aslan

mahmut bey

iletişim için ekip lideri mertle temas kurarsanız seviniriz
mert arsan
0533 263 21 69
robocop
arka takım kaptanı

Beylikdüzü tayfası,

Saat 7:00'de Beylikdüzüköprüsü altından hareke geçeceğim. 07:15-07:20 arası avcılar yan yoldan devam edip, e-5 yolunu takip ederek Sefaköy sahil yolu girişinden Flyinn'de Aytekin ile buluşacağım...

Gelmek istiyenler, bu saatlerde yol üzeründe bulunsun....

Cep tel için özelden yazın lütfen...

Facebook Beylikdüzü Bisiklet Grubundan da takip edebilirsiniz....

• Beğen
Tepkiler: sports-man
sabah yağmurun durumuna göre bende gelebilirim, beşiktaştan buluşup gelecekler var mı acaba ? saat yer ?

• Beğen
@karmatte

E-5 üzerine çıkarsan, haramidere caurefour civarı seni yoldan alırım, ben 7:30 gibi beylikdüzünden çıkacağım...

sabah yamurun durumuna göre bende aranızda olacam, ama bir terlik olmazise.:D :cool:

iyi akşamlar

• Beğen
saat 12'de uyanınca bu tura katılmak yalan oldu ....tüm ekip umarım güzel bir gün geçiriyordur...ben de şimdi sevgili pedalşör dostum Halid'le hava güzel görünüyor pedal basıcağız...artık 22'sinde Belgrad yolunda görüşürüz diyorum herkese şimdiden iyi haftalar...

• Beğen
çok riskli olan florya turu tamamlanmıştır her kavşakta düdük
çalarak arabaların dikkati sağlanmıştır
önerim
trafiği yoğun olan yerlerde pedal sesi formalarımızı giymek
hem arabaların dikkatini çekmek
hemde trafikte giderken daha profesyonel bir duruma gelmemiz demek
olacaktır
bizi görecekler ve tanıyacaklar ve saygıyı hak edeceğiz
bu bizde trafikte varız demektir
1-poyraz köy turu
2- riva turu
3-garipçe turu
4-florya sahil yolu
5-polinezköy turu
6-belgrad
bu turlarda forma ile gözükmek daha bir çekici olur
tura katılan tüm pedalşörlere saygılarımı sunarım
turu organize eden kaptan merte arka takım kaptanı olarak teşekkürü
bir borç bilirim
robocop arka takım kaptanı
çavuş steiner

tüm ekibi tebrik ediyorum 2 haftadır aranızda olamadım saçma sapan nedenlerle artık belgrad yolunda aksilik olmasın umuyorum bu arada yelekler hazırlandı mı acaba merak ettim mert kaptan'a tekrardan hatırlatayim benimki L beden olacak...robokop haklı yeleklerimizle bu iş çok daha görsel bir şölene döner diyer düşünüyorum yelek fikri her kimindiyse ona bir kez daha tebrikler ve teşekkürler...

• Beğen
@loribarokas

lori
bugün bir tanesini prova ettik
çok güzel renk turuncu dikkat çekecek
bu hafta kaptan mert yazılarını yazdıracak (forma üstüne)
fikir tabi kaptan mertten çıkmıştır
robocop
not.
1-garipçe
2-poyraz
3-polinezköy
4-belgrad
5-florya
6-riva
7-yoros kalesi
8-adalar hepsi kınalı-büyükada-heybeli-burgaz
9-sapanca
10-erikli şelalesi
11-su düşen şelalesi
12-çatalca
13-kapı dağ yarımadası
14-tuzla
15-mahmut şevket paşa göleti (kavacıktan gidiş ve dönüş)
16-yeşil vadi (hekim başı caddesinden gidiş)
17-haliç turu
evet şimdik bu kadar yeni yerler anadolu yakasında bulacağım

Çok güzel bir tur oldu yine, bu arada Aytekin bi foton var gülmekten yarıldım. Acayip çıkmış sın yaaa. Facebook, Beylikdüzü Bisiklet Grubuna koyacam hepsini en kısa zamanda......

• Beğen
Selam Grup,

Hastalığıma rağmen 07:00 ayaktayıııım:) Dostlarımı fazla bekletmemek için 08:30 gibi Kadıköy'deyim.Sevgili arka takım kaptanım ve İlhan abiim gelmişler beni bekliiolarrr:):) 09:10 vapuru ile karşıya geçtik.Sirkeci garında bizleri bekleyen dostlarım ile,20 kişiden fazla yola koyulduk:cheer: Düzenli 1 şekilde Yeşilyurt'a kadar geldikten sonra,sahil yolundan Florya Belediye Tesislerine ulaşşştık tabiii orada lüpppletttmece fasssslı:p Tesisilerin uygun fiyatlı yemeklerinii lüüplettiiiiiiik:D Yemek sonrası sahilde çay içmek için ufak mola vererek,aynı istikametten yolumuz üzerinde ki pedalsever dostlarımızı evlerine yolcu ederek,Eminönü'de Gezimizi noktaladııık:winkenlux Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan tüm arkadaş ve dostlarıma:) yolda patlayan lastiğimi değiştirmek için hemmen harekete geçen sevgili İlhan abime,imzalayarak dağıttığı değerli kitabı için sevgili Ercan abiye teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri