tange
Üye
- Tepki
- 84
- İsim
- Arman Kemal KERA
- Bisiklet
- Bisan
Herkese merhabalar uzun zamandir hortumlu su cantasi ariyordum malum fiyatlar epey bi yuksek geldi bana uygun fiyatli olanlarida istedigim kalitede degil decathlonun bisiklet reyonuna gidip btwin marka su cantasinin yedek parcalarinin oldugu reyondu su cantasinin hortumuna takialn biberon ucu gibi agizligi 9.99 tl ye satin aldim hirdavatciya gidip 7mm mazot hortumu alip ayni zamanda akvaryumlarin filtrelerindede kullaniliyor metresi 3 liraya aldim tam 1 metre yeterli oldu ben onceden bit pazarindan 2 liraya suluk almistim kenarda duruyordu sulugu illa bundan olmasi sart degil sporcu iceceklerinin hazirlandigi plastik mataralardanda yapabilirsiniz su deposunu bendeki 1 litre aliyor kapagini ustten kalin matkap ucuyla 7mm hortumun gececegi sekilde genisletip matkapla deldim capaklari iyice temizleyip hortumu icine sıkıştırdım matarayida cantamin dik duracak sekilde gozlerden birine sabitledim yana saga sola savrulsada su sizdirip dokulmuyor bugun test ettim cok rahat sonuc mukemmel dikkat edilecek nokta cantanizin dik durabilecek bi gözune siseyi sabitlenmeniz
ve dur kalk yapmayi sevmedigimden seyir halinde bisikletten inmeden durmadan su icebiliyorum

Malzemeler
7mm Mazot hortumu (sanayide motorsiklet parcacilarinda satiliyor) metresi 3 lira
Su matarasi
Agizlik
ve dur kalk yapmayi sevmedigimden seyir halinde bisikletten inmeden durmadan su icebiliyorum 
Malzemeler
7mm Mazot hortumu (sanayide motorsiklet parcacilarinda satiliyor) metresi 3 lira
Su matarasi
Agizlik