Scudo Sports

" 15 Kasım " Belgrat.....Keyf-i Ekşııın (:

Tamam saygıdeğer arkadaşlar. Bunu yazmak için geç oldu ama pazar sabahı Kadıköy'deki Beşiktaş iskelesinde görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
Some sun, then turning cloudy with a shower in the area in the afternoon. Winds from the S at 8 km/h.
Realfeel®: 11 °C
High: 11 °C

bu hava durumu sizi korkutmasın bu gün 110 km yaparak kartepe süpriz kadroyla 6.kez alınmıştır kartepede kar vardı sibirya soğuğu hakimdi zirvede yarın belgrad soğuk olsa ne yazar bu belgrad yolcularını etkilemez

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu............Mangal'a hazırrr oluuuun:D

(link)
Mostly cloudy. Winds from the SSW at 9 km/h.Realfeel®: 12 °CHigh: 12 °C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: karatascaner
@sports-man

mert şimdi şubatta hazırlan bana sözün var seni kartepeye götüreceğim yalnız ikimiz olabilir yada bir kaç kişi bu cumartesi tepeye çıktık süpriz kadro ile suadiye den çıktık çok zor o yol şubat ayında yukarıya bekçi bizi
bekliyor
onagöre teleferikle çıkacağız amma bisikletleri elimize alıp bisikletle çıkacağız offroad yol karla kaplı tam 3 metre teleferikle yukarı çıkmak 15 ytl
ben geçen sene kapı dağı turunda o allahın kışında geldimşimdi sen borçlusun bana borcunu şubatta ödeyeceksin ben anlamaz ona göre hadi bakalım görüyim seni
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Katılan herkese, gruba sahip cikan Mert Kaptan ve Emre kaptana teşekkürler. Cok güzel bir turdu, doğanin renkleri bizim cincinlar derken gercekden keyifli idi. Sakatlanan Umut Arkadasin en kısa sürede iyileşmesini dilerim.

Hepimizin yolu acik olsun....

arkadaşlar herkese teşerkürler.tur süper oldu.gezide en cok hoşuma giden şeyler.sizi arkadan izlemek.bide belgratta o camurla boguşmak.bisikletim cok güzel oldu:D bu arada unutmadan herkesi haftaya rampalara bekliyoruzz;) umut abiye cok gecmiş olsun.cok kötü oldu ya:( ders alalım arkadaşlar bunlardan.bisikleti artık daha dikkkati sürüyorum...
allaha emanet olun, saygılarımla mc_emre

• Beğen
geçirdiğim kaza sonrası göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve destek için binlerce teşekkürler.Şu an biraz ağrım var.Çarşamba günü ameliyat olacağım büyük ihtimalle. tüm dostlara selam.Fırsat olursa bilgi vererim.

İyileiştikten sonra belgrad yapıcam direkt:)

Çok geçmiş olsun seni hatırlayamasam da Umut. Belki de hiç tanışmadık.

Nasıl oldu kaza? Bir yerin kırılmış belli ki ameliyattan söz ettiğine göre ?

• Beğen
@Goflet

Selam Grup,

Umutcum,Grup olarak yapmamız gerekenleri yaptık.İnşallah sen düzeldikten sonra tekrar birlikte Belgrat'a pedal basar acısını çıkartırız dostuum;) İyi haberlerini merakla bekliyoruzz:)))....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Umut arkadaşımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Güzel başlayan gezimiz Umut arkadaşımızın kazası sonucu morellerimizi bozdu tabiki.
Haliyle mangal yapmadık, yiyeceklerimizi aldık yedik, çamura bulandık, fotoğraf gruplarına mankenlik yaptık, çay bahçesinin zeminini bozduk, kaptan yolda telefon buldu sahibesine teslim etti :D
Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kaşif abey kusura bakmayasın:p

Iste ,

Grup olarak yollarda olmanin avantajlari. Umut'un kazasindan sonra tum arkadaslar canla basla calisip hemen hastanaye yetistirdiler.

Umut arkadasa buyuk gecmis olsun. Hepimiz cok uzulduk.

Turu biraz erkenden terkettim ama Belgrat ormanindan saat 3'de ayrilmama ragmen ancak 6'da Bostanci'da olabildim.

Guzel bir tanisma turuydu benim icin. Mert ve tum arkadaslara tesekkurler.

Zeki Ada ( Ahmet)

@Goflet

cok gecmiş olsun abicgim.ben hep yardım etmeye calıştım cünkü.zamanında cok geldim o hastahaneye.fizik tedavi ve psikolojik tedavi görmüştüm.icini dışını cok iyi biliorm.ama ameliyattan sona sonucları yaz.unutma bizi.doktorun dedikleri korkuttu beni.allah şifalar verir inşallah.

• Beğen
Umut geçmiş olsun senden iyi haberler bekliyoruz. Mert kaptan'ın da dediği gibi bununacısını bir sonraki Belgrad gezisinde çıkartırız. Zaten şu Belgrad ormanını bir keşfedemedim gitti. Bu arada İlhami Yücel neye kusura bakmayacağımı anlamadım. Herhade gene 4. boyut gittim.:) Herkeze saygılar.

@Goflet

Büyük geçimiş olsun,nasıl bir kaza geçirdiniz? Çok mu kötü ? :-(
Size yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler.

• Beğen
Geri