trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İlk videoda yerde yatan arkadaşın hiç suçu yoktu mesela. Viraja girerken aşırı fren yapan arkadaş virajın içindeydi lastikler kilitleyince direkt dıştan virajı alana göbekten daldı.
Lisans sıkıntısı olmadıktan sonra katılım da bir sınırlama yok ama ödül kategorisinde değerlendirilmedi küçük kardeşimiz bildiğim kadarıyla. Kendisi 8 yaşında. Hi-Ride bisikletçisi.8 tur yapacaklar birlikte. 12 tur yapacaklar birlikte. 20 tur yapacaklar birlikte başladı yarışa.Bu şekilde eleştiri yapmak çok yanlış. Adam kaza yapmış. Bilerek yapılan bir şey değil adı üstünde kaza. Bilmeden yapılıyor yani. Ayrıca bilmiyorum hiç yarışa girdiniz mi ama yarış psikolojisi ile neler neler yapılıyor...ikinci video için konuşuyorum,
yani hiç mi viraj dönmedin o hızla o açıdan o virajı alcağını nasıl düşünebildin
hakkaten pes
Bu şekilde eleştiri yapmak çok yanlış. Adam kaza yapmış. Bilerek yapılan bir şey değil adı üstünde kaza. Bilmeden yapılıyor yani. Ayrıca bilmiyorum hiç yarışa girdiniz mi ama yarış psikolojisi ile neler neler yapılıyor...
Sanırsam iletişimimizde bir hata oldu. Bilmemek kelimesini kullanarak kastettiğim şey kişinin istemsiz olarak yaptığı, kendi iradesi olmadan yaptığı bir eylem olmasıydı. Buna da zaten sanırsam kaza diyoruz. Ayrıca tekrar söylüyorum olmuş bitmiş, istemsizce yapılmış bir olayın arkasından yok şöyle olsaydı böyle olsaydı gibi konuşmanın hiçbir anlamı ve faydası yok.Bilmeden ?? Sürmeyi bilmeyen bir insan yarışları izleyici olarak katılmalı bence, bu psikolojiye hazır değilse de izleyici olarak katılmalı.
Viraj öncesi temas yok, dönülmesi gereken sadece viraj var Allah'tan önünde kimse yoktu, başkasını sakatlamadı. Olsaydı ne dicektik ? Aa bilmiyordu önündekine çarptı mı ?
Neye göre kime göre bilmemek? Yarış psikolojisine hazır olmak konusunu biraz daha açar mısın? Bende ona göre kendimi check edip, yarışlara gireyim.Bilmeden ?? Sürmeyi bilmeyen bir insan yarışları izleyici olarak katılmalı bence, bu psikolojiye hazır değilse de izleyici olarak katılmalı.
Viraj öncesi temas yok, dönülmesi gereken sadece viraj var Allah'tan önünde kimse yoktu, başkasını sakatlamadı. Olsaydı ne dicektik ? Aa bilmiyordu önündekine çarptı mı ?
Bilmeden ?? Sürmeyi bilmeyen bir insan yarışları izleyici olarak katılmalı bence, bu psikolojiye hazır değilse de izleyici olarak katılmalı.
Ufaklık kaçıncı oldu ben onu çok merak ediyorum.Sonuçları merak edenlere.
Sana %1.000 katılıyorum. Anı madalyası bile olsa belki çocuğun spor hayatına büyük bir dokunuş olurdu. O yaşlardaki genç sporcular için bu tür şeyler çok önemli.O kategori dışı olduğu için değerlendirmeye girmedi. Kürsüye çıkartıp teşekkür etmişler ben yarışın sonuna kadar kalamadım ama kalan arkadaşlardan bilgi aldım. Bir anı madalyası verilseydi iyi olurdu diye arkadaşımdan eleştiri duydum ki bu eleştirisinde bence çok haklıydı.
Neye göre kime göre bilmemek? Yarış psikolojisine hazır olmak konusunu biraz daha açar mısın? Bende ona göre kendimi check edip, yarışlara gireyim.
Yüksek güvenlik önlemleri altında yapılan profesyonel bir yarış olmadığı için yarışa girip yarış pskolojisi ile heyecandan veya amatörlükten yapılan kazayı suçlama olarak eleştirmenizi yanlış buluyorum.
Yarışla ilgili kouşulmayan tek şey sonuçlar. Gökhan Uzuntaş'a bile tur bindirmiş adamlar ki kendisi neredeyse katıldığı her yarışta kürsüde yerini alır.Sonuçları merak edenlere.