Scudo Sports

15 bin tl'ye otomobil satışa çıkıyor -ne düşünüyorsunuz?-

Scudo
hani derler ya yolsa yol mtb ise mtb diye. buda oyle birşey motor mu arabamı belli degil. ben tutacagını sanmıyorum

1000 tlye satsın alırım tekerlekli tabuta niye para vereyim .resmen intihar

Hindistandaki trafik mühteşemmiş...

217 cc tek silindir motor bu ölümüne titreme demek :koptum:
ben 2 kişilki diye duymuştum ama neyse :)
Utv lerin üstü kapalı ve biraz daha konforlu versiyonu ve Smart'ların daha ucuz bir rakibi. Ben bu arabayı bu şekilde yorumluyorum :)

Dört tane çelik cant,bagaj çıtaları... yurdum insanı birde tüp taktı mı keyfinden doyum olmaz:)

2 tane elektrikli bisikleti yan yana kaynak yapsak, bide şemsiye elimize. Vergi yok, bemzin derdi yok. Elde de 13 000 tl kalır.
Başka bir deyişle olmasa da olur.

15 bine 3 tane karbon yol bisikleti alırım. o kibrit kutusu 4 tekere vereceğime :koptum:

Otomobil denen şey % 50 daha küçük olabilirdi, % 20 si kadar güce ihtiyacı olabilirdi sadece at arabasından evrilmeseydi.

@Ulaş Çavuşoğlu

süper yaklaşım :)

Net söylüyorum. Bilimsel açıklamalar, teoriler öne sürmeye gerek yok. " Bir işe yaramaz "

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Ben araci inceledim. Kesinlikle ulkemiz kosullari icin uygun degil sahsi kanaatimce. Ticari olarak da tutacagina ihtimal vermiyorum.
Bu daha cok ciddi anlamda alim gucunun dusuk ve vergilerin de az oldugu, cok buyuk trafik probleminin yasandigi ve ayni zamanda asiri kalabalik ulkelere uygun bir arac. Fiyati 16.800 Tl. Turkiye icin 6- 8 bin araliginda ancak satabilir.
Burasi ilan edilen fiyatlara ikinci elde hareketli bir arac piyasasi olan bir ulke. Hatta 15 bin TL.ye Sahin satilabilen bir ulke. Turk tuketicisinin yaklasimlari hemen hicbir pazarlama kitabinda yazilana uymaz. O yuzden distributorune hayirli isler dlilyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
5 kişi bindik hepimizi çekti 350 kilo civarıydı hepimiz
araç 400 kilo
fiyatı 16.800
çok sevimli
1. araç olarak o para etmez
dar yollar sıkışık trafik için harika bir çözüm ama

Yokus asagi kac km hizda takla atar
Bisikletle rampa asagi kapissa kim alir
Bilen aydinlatsin

• Beğen
Tepkiler: Berkec.
Ağırlık, konfor, donanımına göre pahalı bir araç olduğunu düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Bir de 250cc olduğu için ekonomik olur diyen arkadaşlar var. Bu araçla ekonomi yapılmaz arkadaşlar. Tek silindir verimsiz motor, bir sürü ağırlık üstüne tork yoksunu. Bu arabaya 4 kişi binse rampa çıkamaz, hava soğutmalı motoru da hararet yapar. 125cc motorlar rampalarda zorlanıyor, 250cc motorlu araba, içinde 4 kişiyle rampa falan çıkamaz. Hatta iddia ediyorum benim citroen c3 1.4 sx hdi bundan az yakar... Uzun yolda tüketimi 3.8L/100km'de...

Geri