Belediye gelenleri iyice yolmadan yollamamaya and içmiş galiba.Kurfallı tarafına giderken bir köprü var onun yanıbaşına kurmamıza müsaade ettiler. Bir deneyin bakalım.
HARİKULADE bir tur olmuş arayıpta pilanlayıpta gidemediğim turlardan biri konaklamalı tur abi çadırın bagajda nerde akşam orda sabah süper bir keyif sizi tebrik ediyorum çadırı kurduğunuz yerdeki dereyede hasta oldum orda ne balık vardır tatlı suda balık avlamaya bayılıyorum aslında lahmacun yerine balık yakalamış olsaydınız protoin niyetine rüzgarda 10 km hızınızı ikiye katlardınız emin olun
HARİKULADE bir tur olmuş arayıpta pilanlayıpta gidemediğim turlardan biri konaklamalı tur abi çadırın bagajda nerde akşam orda sabah süper bir keyif sizi tebrik ediyorum çadırı kurduğunuz yerdeki dereyede hasta oldum orda ne balık vardır tatlı suda balık avlamaya bayılıyorum aslında lahmacun yerine balık yakalamış olsaydınız protoin niyetine rüzgarda 10 km hızınızı ikiye katlardınız emin olun
Orada balık var mıydı bilmem ama biz o akşam zaten konserve de olsa balık yedik. Lahmacun ertesi günün öğle yemeğiydi.
Gezi anlatım kamp hepsi çok güzel olmuş.Ayaklarınıza sağlık
yorucu yolculuğu güzelliklerle pekiştirmişsiniz bizimle paylaşmışsınız bundan
güzel ne var,ayağınıza,yüreğinize sağlık . . .
Yorumlarınız için teşekkürler. İnşallah daha başka turlarda ggörüşmek dileğiyle.
Çok teşekkür ederiz.Elimizden geldiğince, kendimizi paralayarak sizler için yiyip içmeye gayret ediyoruz. Bu zor yolda destekleriniz yeni yemeklere doğru yelken açmamıza vesile oluyor.
Sevgili arkadaşlarım sizlerin gezi tarihinde Bende 1100 Km lik turun 3 üncü günündeydim.Ancak şimdi bakabiliyorum gezilere.Geziniz mükemmel ellerinize pedallarınıza gönlünüze sağlık.Paylaşım için teşekkürler.Her şey gönlünüzce olsun.