Scudo Sports

15-16 Mayıs Ağva Kampı

@Samet Saglam

Belediye gelenleri iyice yolmadan yollamamaya and içmiş galiba.Kurfallı tarafına giderken bir köprü var onun yanıbaşına kurmamıza müsaade ettiler. Bir deneyin bakalım.

Scudo

29-30 Mayıs ta Mudanya-trilye de bir kamp organizasyonumuz olacak. Elbette yine bira yine çadır olacak. Fırsatın olursa bekleriz.

abi tamda açıköğretim sınavları var o zaman büyük sıkıntı :River-102

Sayın "çirkin", harika fotoğraflar (ki bazıları dikkat çekici), güzel anlatım ve yaşanası doğa... Bir turdan başka ne beklenebilir. :) Sağ olun. :in:

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@Ahmet Salih Özenir

Elimden geldiğince farklı şeyler çekmek istedim.:D yorumunuz için teşekkürler.

@RSY Ersoy

Sıkıntı yok kardeş. Bizde slogan "Tour forever" :in:

HARİKULADE bir tur olmuş arayıpta pilanlayıpta gidemediğim turlardan biri konaklamalı tur abi çadırın bagajda nerde akşam orda sabah süper bir keyif sizi tebrik ediyorum çadırı kurduğunuz yerdeki dereyede hasta oldum orda ne balık vardır tatlı suda balık avlamaya bayılıyorum aslında lahmacun yerine balık yakalamış olsaydınız protoin niyetine rüzgarda 10 km hızınızı ikiye katlardınız emin olun :D

• Beğen
Gezi anlatım kamp hepsi çok güzel olmuş.Ayaklarınıza sağlık

• Beğen
yorucu yolculuğu güzelliklerle pekiştirmişsiniz bizimle paylaşmışsınız bundan
güzel ne var,ayağınıza,yüreğinize sağlık . . .

• Beğen
@TOYGAR YONTGAN

Benim de günde 10 saat birlikte olduğum insanlar var ama bu bir uyum yaratmıyor. Yani her ikili için geçerli değil söylediğin söz.

• Beğen
Tepkiler: eminozk
@G. Akpınar

İsimlere takılmayalım. DAYİG bir felsefedir arkadaşlar. Maksat hobini gırtlakta sınırları zorlamak. Ha yol ha dağ farketmez:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Kamil Tabak
HARİKULADE bir tur olmuş arayıpta pilanlayıpta gidemediğim turlardan biri konaklamalı tur abi çadırın bagajda nerde akşam orda sabah süper bir keyif sizi tebrik ediyorum çadırı kurduğunuz yerdeki dereyede hasta oldum orda ne balık vardır tatlı suda balık avlamaya bayılıyorum aslında lahmacun yerine balık yakalamış olsaydınız protoin niyetine rüzgarda 10 km hızınızı ikiye katlardınız emin olun
Orada balık var mıydı bilmem ama biz o akşam zaten konserve de olsa balık yedik. Lahmacun ertesi günün öğle yemeğiydi.

Gezi anlatım kamp hepsi çok güzel olmuş.Ayaklarınıza sağlık

yorucu yolculuğu güzelliklerle pekiştirmişsiniz bizimle paylaşmışsınız bundan
güzel ne var,ayağınıza,yüreğinize sağlık . . .

Yorumlarınız için teşekkürler. İnşallah daha başka turlarda ggörüşmek dileğiyle.:D

• Beğen
doğadan çok yemekler dikkatimi çekti acıktım. gerçekten güzel yerler ayaklarınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: eminozk ve çirkin
Çok teşekkür ederiz.Elimizden geldiğince, kendimizi paralayarak sizler için yiyip içmeye gayret ediyoruz. :D Bu zor yolda destekleriniz yeni yemeklere doğru yelken açmamıza vesile oluyor.

• Beğen
Sevgili arkadaşlarım sizlerin gezi tarihinde Bende 1100 Km lik turun 3 üncü günündeydim.Ancak şimdi bakabiliyorum gezilere.Geziniz mükemmel ellerinize pedallarınıza gönlünüze sağlık.Paylaşım için teşekkürler.Her şey gönlünüzce olsun.

@kizak

Çok fazla giremediğim için ancak cevap yazabiliyorum lütfen kusura bakmayın. Turunuzda size başarılar dilerim. En kısa zamanda bakacağım.

Geri