Scudo Sports

15-16 Mayıs Ağva Kampı

@Orhan Kılıç

Orhan abi;öncelikle güzel sözlerin için teşekküler,sen bizim turlarımızı kıskandığını söylüyorsun ama bizde senin turlarını imrenerek takip ediyoruz.Günde on saat birlikte olduğumuzdan uyumlu ikili olduğumuz çok doğru,buda bize uzun yolda avantaj sağlıyor

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Scudo
Yorgunluktan sonra amele yanıgının acısıyla içilen bira paha biçilemezz :D

@haceli yılmaz

Bu arkadaşın edebiyatı kadar fotoğraf tekniğide başarılı:) lahmacunlar gerçekten başarılı idi.İnşallah beraber pedallama fırsatını yakalarız.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@burakb

Dostum selam;uzun zamandır görüşemedik,ne zamandır düşündüğümüz tulara başladık.Önümüzdeki turlarda beraber pedal çevirip hasre gideririz.Güzel sözler için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: burakb
@Zekeriya Gecenoğlu

Dağ bisikletinden tur bisikletine geçtik ama DAYİG baki kaldı

@CEM ATEŞ

Kardeşim senin aramızda olmanı çok isterdik,inşallah :smily143: önümüzdeki turlarda kalabalık ekiple kamplı turlara imza atarız

@Hakan Eşme

Hakan dostum;her nekadar tanışamamış olsakta bu türlü turlara verdiğiniz destek inanın bize insana dahada şevk veriyor.Şu sıralarda Keşan'ın güzeliklerini sık duyar olduk,inşallah önümüzdeki günlerde sizin oralarada gelmeyi düşünüyoruz

@RSY Ersoy

Ersoy kardeşim;çaırı bilmemde birayı paylaşmaya her zaman hazırım;)

@OrionForEver

Sevgili Kerem;hiç gözümün yemeyeceği diye bi cümle kurma,şu GPA'dan dönün hele ne turlar var planlanan

@Tolga Ayla

Tolga'cığım sen şu aralar bayağı yoğunsundur;hele bu mutlu olayı bi atlat nasıl olsa özlem gideririz.:in:

@aykut34

Biz Maltepeden yola çıkıp sahilden kaynarca'ya kadar geldik. Oradan kaynarca sapağından Sabiha Gökçen havaalanı yoluna girip Kurtköy e gelmeden Orhanlı ya sapıp Formula 1 in önüne indik. Oradan formula nın yanından Göçbeyli ye Göçbeyiden sağa dönüp sırasıyla Ovacık,Mudarlı,Darlık köylerini aşıp Teke'ye gittik. Ondan sonra Gökmaslı köyü ve Ağva. 95 km tuttu. Eğer Göçbeyliden sağa dönmeden direk yıkarı orman yoluna girerseniz dağdan Darlık a giden bir ara yol var ama biz onu kullanmadık. Samandıradan önce Kurtköye gelmen oradan Formula 1 yoluna girmen gerekir. Google earth ten bakabilirsin bu yola. Umarım faydalı olmuşumdur.

@samet_özdemir

Buff kar etmiyor ki şerefsizlere. Resmen psikopat bunlar tam gözümün önünde vızz diye uçup duruyo manyaklar. Anlamadım ki dertleri ne :D :D

@Orhan Kılıç

Sağolun Orhan abi,
Bizde sizin turlarınızı keyifle okuyoruz. İnşallah yakın zamanda başka gezilerde görüşmek dileğiyle..

çin işi japon işi bu işi yapan iki kişi helal

Abi dur adımızı çıkaracan o ne demek yahu:D :D :D

anlatım ve resimler sorunsuz izlerkende gitmiş kadar olduk yahu arkadaşlar adama illaha hemen lahmacun ye der gibi aş erdirdiniz yahuu turunuza cook imrendim inşallah birgün yolumuz aynı rota olur bu keyfi bizde yaşarız ayaklarınıza sağlık arkadaşlar paylaşım içinde teşekkürler

Valla bizim niyetimiz ekmek arası eski kaşar ve gazozdu ama açık bakkal bulamayınca köyde lahmacuna verdik kendimizi.

@CEM ATEŞ

Merak etme kardeş yakında deniz sezonunu açıyoruz. Tayt ve çorap arasındaki alan Afrika geri kalanlar Danimarka gibi. :D :D :D

@Hakan Eşme

Hakan abi,

Desteğiniz ve yorumunuz için teşekkürler. Tur koşulları içinde elimden ancak bu kadarı gelebildi. Açıkçası benim hayalim tüm turların net istatiski bilgilerini toplayabilmek. Harita çizimleri, hangi km ne kadar rampa var, yol durumu nasıl, nerede darlaşır nerde bozulur. İstiyorum ki tur bitiminde yazıyı okuyan kişi hiç kimseye soru sorma ihtitacı hissetmeden yola çıkabilsin ama dediğim gibi hem km yapıp hem bunlara odaklanmak epey zor oluyor. İnşallah sizinle de pedal çevirmek kısmet olur. Baki selamlar...

bay çirkin çok güzel amele yanığı olmuşsunuz tebrikler gezide en az yanıklar kadar güzel bira çadır güzel şeyler bunlar :)

29-30 Mayıs ta Mudanya-trilye de bir kamp organizasyonumuz olacak. Elbette yine bira yine çadır olacak. Fırsatın olursa bekleriz.

@OrionForEver

Kerem baba hem GPA ya katıl hem de bu yola gözüm yemez de ha. Kimse inanmaz sana. Siz selametle dönünde hele konuşuruz.

Çok güzel bir tur olmuş. Sagolsun agva belediyesinden bütün cadır yerlerini kapattırdı. Özel sahışlar günlük otel fiyatına çadır için yer veriyorlar. Benim çadırım var yer lazım desen biz o şekilde yapmıyoruz cevabı geliyor. Bu yaz bizde kesin yapacagız bu turu.

Geri