Ulaş kardeşim, Alanya'dayken sahil kenarlarında deniz havasını ciğerlere çeke çeke tur yapmak güzelde. Tur zamanını iyi ayarlamak lazım. Sıcak ve nem birleşince işkence oluyor.
Keske haberim olsa idi katılmaya çalışırdım size. Şuan Alanyadayım memleketim ise Gazipaşa, hali ile güzel bir etkinlik olurdu benim içinde. İyi pedaller.
Teşekkür ederim. Sahilde tur(tabiki zamanı çok iyi ayarlamak lazım) harika, herkese tavsiye ederim. İlla güney sahilleri şart değil, Karadenizimiz de harika yeterki yağmursuz bir zamanı bulmak lazım.
Ayaklarına sağlık Cüneyt abi.Kıbrısa her yaz gideriz normalde,giderken de feribota Alanya'dan bineriz.2-3 senedir Alanyayı göremiyordum bu turu yaptığın çok iyi olmuş özlemişim Alanyayı Oranın nemli havası da çok fenadır abi tur epey zor olmuştur heralde
Özgür kardeşim, patlak olmamasına imkan yok yollarımızda içenler şişeleri yollara atap kıracaklarına çöpe atsalar sorun hal olacak ama nerede o insanlar.
Mehmet Kardeşim gerçekten Alanya güzel bir yer, fakat tur için ço erken kalkıp en geç 11-12 bitirmek lazım yoksa nem ve sıcak korkuç oluyor sahillerde. Fakat ne olursa olsun harika yerler.